- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
aminn canımm .benim askerimde şırnak/silopiye düştü
aminn canımm .benim askerimde şırnak/silopiye düştü
Amin canımRabbim sonumuzu hayır etsin..
Öylemii ya
Neyseki bn o cehennemden alıyorum askerimi çok az kaldıı
allah sabır versin sana cnm
daha dün yanındaydım, ellerin ellerimde gözlerin gözlerimdeoff ömrüm, bittim artık yeter gel, gel de yüzüm gülsün
Öylemii ya
Neyseki bn o cehennemden alıyorum askerimi çok az kaldıı
allah sabır versin sana cnm
Hayirli geceler kizlar
Hayırlı geceler canım, hoşgeldin
Hos buldum canim. Nasilsiniz
Ne bu resmiyett:44:
iyiyiz sağolun siz nasılsınızz
iyi geceler kızlar.8 şehidimiz var Allah ailelerine sabırlar versin.öncedende şehit haberlerine çoook üzülürdüm ama aşkımı askere gönderdiğimden beri dahada bi çok etkiler oldu.gencecik fidanları solduran şerefsizler şu mübarek günde tez vakitte kökleri kazınır inşallah
aslinda nasilsiniz derken tum kizlara sormustum cok yorgunum ve uzgunum sekerim. Iftarda misafirler vardi resmn iptalim yaniyk anam kocaya gitmeden curudum genc yasimdaa buarada yine sehidimiz varmis basimiz sag olsun korkuyorum cunku sonumuz iyigozukmuyor
İyi geceler canım.İnşallah canım hepimizin tek temennisi o.iyi geceler kızlar.8 şehidimiz var Allah ailelerine sabırlar versin.öncedende şehit haberlerine çoook üzülürdüm ama aşkımı askere gönderdiğimden beri dahada bi çok etkiler oldu.gencecik fidanları solduran şerefsizler şu mübarek günde tez vakitte kökleri kazınır inşallah
İyi geceler canım.İnşallah canım hepimizin tek temennisi o.
Bende daha önceleri bu kadar etkilenmezdim.Ama şimdi direk eşim geliyor aklıma
öyle oluyor canım direk sevdiği aklına geliyor insanın.halbuki serkan izmirde ama olsun genede korku kaplıyor insanı
Benimki de Trakyada ama canım işte kendimi onların yerine koyuyorum ya orda olsaydı diye.Bu akşam konusu da geçti
aramızda orda değilsin ya 2 yıl askerliğe bile razıyım dedim
evet canım şükür etmemiz lazım.Allah askerleri oralarda olanlara sabır versin.
askerim sağıtım izninde fakat nerdeyse hergün şehit haberi duyuyoruz insanınn yaşayası gelmiyor, rabbim kalanlara sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?