Evet canım malesef bugun boyle bı ates düştü yüreklere Allah sabırlar versin..
Sen nasılsın askerın nasıl doya doya gorusebiliyomusunuz ?
çok sağol canım ben çok iyiyim çok mutluyum askerimide çok iyi gördüm, ramazan dolayısıyla fazla görüşemiyoruz gündüzleri canım ama genede fırsatları değerlendiriyoruzz (4 günümüz kaldı ondan sonrası şafak saymaya dvm (
Çok sevindim senın adına değerlendırın tabı fırsatları bızımde bı ıhtımal bayramda ızıne gelme ıhtımalı var bakalım yarın bellı olcak İnşallah gelır gece gunduz ayrılmamayı dusunuyoruz :)
ohh vallahi bayramda gelmesi ne kadar güzelmiş ya (bizim çok pis denk geldi vallaha tabii ayrılmayın cnm bol bol hasret giderin (
been varııııııııııııııımm
Napim canım işte filme başlamıştım sahurdu derken anca bitti.Sen napıyosun?Bende uyuyamıyorum da senin ki heyecandandrı
Bende öyle pc başında zaman geçirmece hava aşırı sıcakEvet heyecandan canım ya inanamıyorum ki ve önümüzde ay gelecekleri için ne giysem telaşı başladı bile
Nişanda ne giyceğimi hallettim şimdi bu kaldı oy Allahım işimiz ne zor ya ne güzel sen evlendin kurtuldun
Darısı tezden başımıza
Burası serin ya bugün.Ay dimi şimdi ne giyim,saçımı nasıl yapayım,hangi ayakkabı,hangi küpeeZor tabi ama zevkli şeyler bunlar canım tadını çıkarr.İnşallah canım tezz olsun fazla tezz.Yarenlerin beklicek gücü kalmadı artıkk
Aynen öyle tatlım ya ben bide çok takarım çok stres yaparım
Elbisem içime sindimi başka tasam kalmaz geriside tatlı heyecanDediğin gibi artık sabırlar tükendi 8.yılımıza girmeden evlenek artık yahu
Bende öyleyim valla çok takarım saç baş
aaa sen seçenekleri sun biz yine oylarız canıımmyardımcı oluruz yanii.
olsun canım geç olsun güç olmasın.hem ben severim uzun süreli ilişkileri.Birbirini çok daha iyi tanıyosun
Karar versem belki seçeneğimde olacak ama yok Şimdilik net üzerinden takılıyorum bakılıyorum alternatif daha çok diye :) Bulamazsam mağazalara atıcam kendimi
Evet katılıyorum canım böylesi daha iyi oluyor inşallah güzellikle tamamlarız birlikteliğimizi , ama zor işte kola değil biz uzaktan sevdik o kadar yorulduk ki çok şükür askerlik engelini çıkarıyoruz aradan.. Hasret çok zor çok ..
En iyisi avmler canım,canlı canlı görüp deniyosun içine sineni alıyosun ohhh.
inşallah tamamlarsınız canım.Bütün engeller kalkınca kavuşmamak için bi sebep de kalmıyor.
Hasret ah evet kesinlikle çok zor.Birdaha mümkün mertebe eşim nereye ben oraya
İş yerinde bile yanında olmayı düşünüyorum
Aslında haklısın net biraz riskli alırsın olmaz bi yeri oturmaz falan gerçi iade şansı var ama ugrastırıyor.Bakalım ne yapıcam.
Ah kıyamam sana senin bizlerdende zordur çocugun var aynı evi aynı düzeni paylaştınız şimdi askerde ama dönecek canım bitecek
Bizde öyle diyoruz daha hiç ayrılmak yok rabbim ayırmasın canım ya hiçbirimizi askerlik zaten büktü belimizi
Çok yorgunuz hasretlik yüzünden ikimizde hep hayaller hep hayaller şimdi hepsi gerçek olma yolundaya sudan çıkmış balık gibiyiz
Ah bi nişanlım olsa sonrada kocam
Riskli ama bazen çok güzel modeller de olabiliyo .
çok zor hemde canım.Aynı evi ,aynı yatağı paylaştığın insan olmayınca yarım kalıyosun herşey eksik kalıyor.Ama Allahtan oğluşum varo olmasa nasıl geçerdi zamn bilemiyorum.
Amin canım,askerlik büyük bir sınavdı hepimiz için.Siz geçtiniz şükür.Bakalım bizde görebilecek miyiz o günlerii
Merak etme canım hayırlısıyla hepsi olur yeter ki siz birbirinizin arkasında olun daima.
Geldiğinde iş problemi yok dimi?
Evet ne güzel çocuğun var babasının emaneti sanaSağlıcakla büyüsün inşallah.
Görürsünüz canım benim görürsünüz ben inanamıyorum ama gördüm inşallah bittiğinide görürüm...
Bugüne kadar sevgimiz ve saygımız tuttu zaten ilişkiyi yoksa kolaymı öyle uzaktan sevmek direnmek ..
Yok canım işi gücü hazır tersten oldu bizimki önce işini halletti düzen oturttu öyle gitti askere kısmet işte..
Gelince kaldıgı yerde devam edecek kendi işi oldugu için..
Sağol canım,Hele bir evlenin de Allah size de sağlıklı bebekler verir inşallah.
o günleri iple çekiyorumm.
mesafeler zor ya ablamdan biliyorum.
İyi bari birde gelip iş derdine düşmek daha çok yıpratırdı insanı.O zaman tek eksik evlilikk
7 aya yakın bir zamanımız var .Çoğu gitse de hala gözümde çok büyük bir rakam işte :)Amin canım inşallah onun bile hayalleri var bebeğimiz olur inşallah birgün bizimde
Gelir canım merak etme 1 sene bile yok önünde bir kaç ay sonra gelecek ..
Evet tatlım şükür iş derdimiz yok dediğin gibi tek eksiğimiz evliliğimiz atılacak imzamız :)
Okul iş askerlik derken şükür geldi sırası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?