Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anlıyorum canım saymaya hesaplamaya takvimlere bakmaya bile korkuyorsun bilirim
Amin canım inşallah ahhh o kadar çok istiyorum ki onunla uyuyup onunla sabaha günaydın demek
İnşallah yaşıcam bende Allahım gösterir o günleride :116:
Tamam canım iyi uykular görüşmek üzere güzel bi sohbetti

Kesinlikle takvimlere küsmüş vaziyetteyim.

Göstericektir canım hiç merak etme sen Allahtan iste sadece.

Evet canım güzeldi sağol sohbet için

Günaydın kızlar sabah 6ya kadar gezmişsiniz tabi topikte şimdi akşama kadar ulaşamayız size beni burda yanlız bırakın tabi özellikle yeşim sennnn uyuz oldum ne haber vermyorsun kız 12den sonra sohbet edek küstüm işte sna

Şafak : 121

Şu 100lerden bir kurtulsak bebekler gibi rahatlycam sankim ya

Plakalara Son 40 Gün

KASıM'DA AŞK BAŞKADIR

Son düzenleme:
Bende iyiyimmmmmm. Bende dün sevdiceğimle güzel bi gün geçirdim.ama ondan önceki gün birbirimizi yedik. Gider ayak ikimizde stres yüklüyüz
siz neden tartıştınız

O ordaymış ben onu takmıyormuşum hiç onun dediklerini dikkate almıyormuşum Halamın oğlu askerdn geldi acemisi bitti onu kıskandı tabi halanın oğlu benden daha önemli olabilir 3 gün onunlaydın falan dedi çıldırcaktım ama görseniz 1 sn ona msj atmadan durmuyordum halamlarda bişey demedi eve geldim patladı anca dayanmışş Ama çaktırma böyle kuduruyor ya çok hoşuma gidiyor

Siz neden atıştınız hayatım

biz kızlar çok fenayızz kıskanılmak nasılda hoşumuza gidiyo seninki 12 aymı yapıyor canım nasıl mesajlaşıyosunuz :26:

benimkide gidiş günü yaklaştıkça sinir stes yaptı acayip huylar edindi kafasından şeyler çıkarıyo neymiş ben çok kıskançmışım önce ona taktı sonra sen beni kesin beklemezsin falan diyo tartışırken herşeye takıyor ama neyseki 5-10 dk sonra özür diliyo öyle geçinip gidiyoruz şimdilik

askerlik piskolojiis çok kötü mertte çok bunalım yapmış askere giderken 1 hafta eve kapanmış bizimki doğuda olduğu için bide yüz başının yardımcısı olduğundan kimse bişey diyemiyor zamanı gelince senin sevgilinde kullanıcak telefon... biizmki 15 ay 12 ayı kim kaybetmiş biz bulalım komandoyz biz hiç çarşı iznimiz yok inş. sizin öyle olmaz çok zor bi durum.

Son düzenleme:

gerçekten çok zormuş inşallah öyle olmaz. son 3 gün kaldı ne olacağını öğrenmeye

gerçekten çok zormuş inşallah öyle olmaz. son 3 gün kaldı ne olacağını öğrenmeye

inş. düzgün bi yer çıkar canım ya benim kuzenim önce antalya sonra ankara çıktı hemde komando olmakta istemiş ama yapmamışlar ama sevdiğim komandoooooooo

inş. düzgün bi yer çıkar canım ya benim kuzenim önce antalya sonra ankara çıktı hemde komando olmakta istemiş ama yapmamışlar ama sevdiğim komandoooooooo

inşallah canım ya. kuzenin kısa dönemmi yapıyo. benmkide paralı yapmak istiyo öyle işaretlemiş ama inşallah kısa dönem çıkar

inşallah canım ya. kuzenin kısa dönemmi yapıyo. benmkide paralı yapmak istiyo öyle işaretlemiş ama inşallah kısa dönem çıkar

yok kuzenimde sevgilimde uzun dönem canım erkek arkadaşın kaç yaşındaki paralı istiyor? :26:
Biz kızlar var ya çok fenayız izne gelmesi için totoşumun bi kenarını yırttım geldi dedimki ordayken daha rahattım içim rahattı en azından ne yaptığını biliyorum dağın ortasındasın şimdide gelsin diye totoşumun bi tarafını yırtıyorum ama yinede biliyorum gelince diycem daha rahattım ben öyle diye gelsin istiyorum amaa ne dengesizizzzzzzzz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…