Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

25 yaşında canım 12 ay oluyormuş paralı yapınca. Ben bu işlerden bişey anlamadım
bende şimdi gitmesin diye totomu yırtıyorum ama alışınca bende böyle olucam demekkii

aman olur öyle yenisin daha kaç tane insan geliyor yazıyor hangi birini tutucaksın aklında

Büşra ben canım İstanbuldan katılmıştım yarışmaya :)

tekrar memnun oldum canım bende yarışmaya istanbuldan katılıyorum. yarışmacı arkadaşların hepsine sabır diliyorum

25 yaşında canım 12 ay oluyormuş paralı yapınca. Ben bu işlerden bişey anlamadım
bende şimdi gitmesin diye totomu yırtıyorum ama alışınca bende böyle olucam demekkii

kız bunlar askere gidince bi kıskanç oluyorlar tahmin edemezsin senin sevgilin benim sevgilim gibi olmadığından sen gelsin istersin.

Benim sevgilim olmadan ben annem halam teyzem hariç hiç bi yere gidemem oralarada 40 yılda bir artık evden dışarı çıkmam bende evde askerlik yaparım .. bi dışarı iş için çıkıyorum okadar :)

O burdayken beni halama teyzeme kuzenime götürmeden ben çıkamam dışarı, o dışarı çıkarırsa çıkar erkek karışımam ona eğer ben çıkarsam çıkamam zaten 2 günde bir genellikle görüşürüz o konuda sıkıntımız yok onun dışında dışarı çıkamam yani anlayacağın :) bazen iyi oluyor geliyor evden alıyor beni istediğim yere götürüyr bankaya falan işimi hallediyorum eve bırakıyor yada alış verişte güzel oluyor poşetlerle eve dönmüyorum

Son düzenleme:

büşş senin sevgilin kıskançlık konusunda doktora yapmış galibaa aşmış kendinii
Benimki karışmaz giydiğime yaptığıma sadece erkek arkadaşlarımla görüşmeme karışır ona izin vermez meğer benm sevgilim hiç kıskanç değimş şuan onu farkettim

ne doktorası profesör oldu bu ne ki hiç bişey bu anlatmamış hali bu %1 'i sanatçılardan kimseyi beğenip yakışıklı demiycem ondan yakışıklısı olamaz gözümde zaten ama kliplerdeki erkeklere hayran olamaycağım kız arkadaşlarımla ondan çok görüşmeyeceğim.. Sok yürürken başım önde olcak hızlı eve gidicem vs.vs. daha sayamadıklarım var arada mesela erkek doktora gitmycem mümkünse hasta olmycam
Ona diyorum seni benden başkası çekemez

kliplerdeki erkek kısmına çok güldüm yaa allah sabır versin sana canım aşırı kıskançmış hatta daha kıskancı olamaz herhalde
Değerini bilsin bence senin öyle herkes izin vermez bukadar müdahaleye

ben bile vermezdim kendime şaşar oldum Oda zaten kıymetimi biliyor. En azından öyle hissettiriyor Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın

selam hatunlar

nasılsınız muhabbet çok koyu ama maşallahınız varr

sorma yaaa gözümden yaş geliyor yinede brdan çıkamıyorum işlerim var yinede bırakamıyorum

esneye esneye bir hal oldum işlerimi bugün şimdilik bitirdim bende hemen buraya geldim yoksa akşama kadar kalıyor sen yine kıskançlık maceralarını anlatmışsın seninkide farklı bir boyut anacım anlat anlat bitmezki ben birazcık ay çok çok yakışıklı diyim suratı düşer benimkinin trip atar sonra biraz yalakalık yapınca geçer şükürler olsun ben kıskanç o kıskanç halimiz ne olurdu sonra

ay ben öyle çok çok yakışıklı diycem o yaşadğım dünyayı başıma yıkar o derece Ama Şafak 120 derece ABOOOWWWWW

ay ben öyle çok çok yakışıklı diycem o yaşadğım dünyayı başıma yıkar o derece Ama Şafak 120 derece ABOOOWWWWW

hahahahaa kıyamamm kuzummm ama sen halinden memnunsunn maşallahh sanaaa :) aşkın gözü kör anacımm sabahta osmantoşumla bz bir aşka geldik sormaa çok özledim lann

hahahahaa kıyamamm kuzummm ama sen halinden memnunsunn maşallahh sanaaa :) aşkın gözü kör anacımm sabahta osmantoşumla bz bir aşka geldik sormaa çok özledim lann

lannn durup durup özledim deme vururum kafana heee git gör kızım tutan kim

lannn durup durup özledim deme vururum kafana heee git gör kızım tutan kim

oyy oyy annemm doğru ama gececi napıyım nasıl görüyüm lan gündüz uyuyor kıyamıyorum oruçlu oruçlu seninde ne kaldı anacımmm 4 ay nedir ki hoppp geçcek bak görürsünnn

ben gelince burda büşten başka kimse konuşmuyor ama alınıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…