Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canım birikim nerde gezer.
eger ankarada bulusursak ailemin haberi olmıcakki yoksa izin vermezler malesef bundana çekiniyorum tabi biraz
gerçi ben o uzun dedigimiz mesafeye yine ailemden gizli gittim ankara daha yakın ordan
ben konuyu acarsam onu mecbur bırakmıs gibi olcam
parası olmadıgını biliyorum yinede gelmek isticek ama ne yapar ne eder bulur bunuda biliyorum kafam cok karıstı yaa sabah ola hayrola

seni o kadar iyi anlıyorum kii. bliyosun benimde durumumu. yazını okuduğumda bile içim acıyo resmenn

amiiiin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin evet yarın gece gidiyorum emanetimi almaya hayırlısıyla yeterince emanet ettim bundan sonrasında ben ilgilenirim
bana hep öyle dua ediyolardı bende size söyliyim sıra sizlerde artık su gibi geçsin şafaklarınız

Kızııaam çalışmıyon mu insan atar kenara üç beş kuruşş
Evet canım aileden gizli olunca da insan daha bi tedirgin oluyor.
Sen aç bi Ankara mevzusunu onun da fikrini al belki ortak bir yol bulursunuz canım.Ama olmasa da canı sağ olsun

şu köpekler yüzünden benim mehtap yalan oldu çok kötüyüm çokk

hepsini gebertmek istiyorum o pisliklerinnn ..............................................

geçen ay altın almıştım onumu bozduruyım :44: ya borç harç olmasa biriktiririmde anca alacagım maaştan çırparım bişiler işte bakalım buluşsak keşke ben bulurum para yine bi yerlerden ya yarın açıyımmı eger konusursak dedigin gibi olmasada canı sagolsun ya

Amin canım, sağol.

Ahh O Tekirdağa benden selam söyle .199 gün sonra sadece benimm o

su gibi geçse keşke canıım

bizim senle kaderimiz aynı zaten terto sürüklenip gidiyoruz sonumuz hayrolsun ne diyelim ben biraz rahatladım yeşimle dertleşip içimi dökünce

bugün rahatlıcaz öbür gün yine problem yine rahatla yine problemm. bıktım artık ben.

hatta şu şerefsiz köpekler yüzünden korkarak yaşamaktann bıktımmm bıktımmmmm bıktımmmmmmm.

Canım sen önce onun bi ağzını ara Ankara işi kafasına yatarsa, o zaman maaşını alabilirsen öyle olmazsa altını gözden çıkarısın artık sevgilin için nolcak

sen bi aç konuyu canım en azından senin çabaladığını görsün

dün gece şanlıurfa'dan trabzon'a izne giden 3 askeri kaçırdı o pisliklerr..

haberlerde dinlemiştim bende ama akıbetini bilmiyorum dua etmekten başka yapıcak bişeyimiz yok canım elimizden gelen bişey yok Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah

Ceydacım yalnız değilsin..

Ezgimmm çok teşekür ederim canım bizimkiler aynı yerdelerdi ama seninki bitirdi geliyo artık ne mutlu sana harika bi duygu olsa gerek gözün aydın şimdiden canım

dediğin gibi yapayım tortom olmazsada beklerim ya askerimin canı sağolsun dimi
seni seviyorum tortom Allah razı olsun dinledigin için

Ezgimmm çok teşekür ederim canım bizimkiler aynı yerdelerdi ama seninki bitirdi geliyo artık ne mutlu sana harika bi duygu olsa gerek gözün aydın şimdiden canım

Sağol canım, darısı başına..
Bizde 6 yıl hasretlik çektik, malesef 1 sene kadar daha çekmek zorundayız..
Dayanmak zor biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…