çok uzunmuş yol ya.1 günü yolda geçicek resmen.Eğer senin ailenden yana bir sorunun olmıcaksa canım sen aç konuyu.
Belki onunda kafasına yatar.Ama şu an ne de olsa askerde herhangi bir geliri olmadığı için bu konularda yorum yapmaması da normal canım.Eğer senin bir birikimin varsa , bak aşkım bu günler için ayırmıştım falan dersin
bilmiyorum canım gerçekten ama çok yoruldum özlemekten hasretlik çekmekten çok yoruldum 5 senedir aynıyız hep
şafak azalıyo ama sonunda nolucak napıcaz sanki yanımamı gelecek burdamı yaşayacak yine kendi yaşşadığı yere dönecek zoruma gidiyo artık şafağını sayan benim ama o benim yanıma bile gelemiyor ben en güzel yıllarımı böyle özleyerek geçirmek istemedimki niye böyle oluyo herşey hayalimde kalıyo bütün yaşamak istediklerim bi hayal kendi kendime kurup planlıyorum ama olmuyo hiç biri olmuyo doya doya görememek sarılamamak dokunamamak artık çok koyuyo askerlik mesele değil bitiyo biticek ama ya sonra sonra kaça kadar sayıcam şafağı ben yanıma gelmesi ve Bİ DAHA GİTMEMESİ İÇİN KAÇ SAYMAM LAZIM
Nasıl uyusun ki bu şafakla insann
Hadi canım kurtuldunuz askerlikten, inşallah Allah başka ayrılık göstermez kısa zamanda ayrılmamak üzere kavuşursunuz
Sen Tekirdağ'da ki emanetini alıyosunn.İnşallah bende alırım günü gelince
seni o kadar iyi anlıyorum kii. bliyosun benimde durumumu. yazını okuduğumda bile içim acıyo resmenn
Kızııaam çalışmıyon mu insan atar kenara üç beş kuruşşyok canım birikim nerde gezer.
eger ankarada bulusursak ailemin haberi olmıcakki yoksa izin vermezler malesef bundana çekiniyorum tabi biraz
gerçi ben o uzun dedigimiz mesafeye yine ailemden gizli gittim ankara daha yakın ordan
ben konuyu acarsam onu mecbur bırakmıs gibi olcam
parası olmadıgını biliyorum yinede gelmek isticek ama ne yapar ne eder bulur bunuda biliyorum kafam cok karıstı yaa sabah ola hayrola
Kızııaam çalışmıyon mu insan atar kenara üç beş kuruşş
Evet canım aileden gizli olunca da insan daha bi tedirgin oluyor.
Sen aç bi Ankara mevzusunu onun da fikrini al belki ortak bir yol bulursunuz canım.Ama olmasa da canı sağ olsun
şu köpekler yüzünden benim mehtap yalan oldu çok kötüyüm çokk
hepsini gebertmek istiyorum o pisliklerinnn ..............................................
amiiiin canım Allah hepimizin gönlüne göre versinevet yarın gece gidiyorum emanetimi almaya hayırlısıyla yeterince emanet ettim bundan sonrasında ben ilgilenirim
bana hep öyle dua ediyolardı bende size söyliyim sıra sizlerde artık su gibi geçsin şafaklarınız
bizim senle kaderimiz aynı zaten terto sürüklenip gidiyoruz sonumuz hayrolsun ne diyelim ben biraz rahatladım yeşimle dertleşip içimi dökünce
bugün rahatlıcaz öbür gün yine problem yine rahatla yine problemm. bıktım artık ben.
hatta şu şerefsiz köpekler yüzünden korkarak yaşamaktann bıktımmm bıktımmmmm bıktımmmmmmm.
noldu yaa? :44:
geçen ay altın almıştım onumu bozduruyım :44: ya borç harç olmasa biriktiririmde anca alacagım maaştan çırparım bişiler işte bakalım buluşsak keşke ben bulurum para yine bi yerlerden yayarın açıyımmı eger konusursak dedigin gibi olmasada canı sagolsun ya
dün gece şanlıurfa'dan trabzon'a izne giden 3 askeri kaçırdı o pisliklerr..
Ceydacım yalnız değilsin..
dün gece şanlıurfa'dan trabzon'a izne giden 3 askeri kaçırdı o pisliklerr..
Canım sen önce onun bi ağzını ara Ankara işi kafasına yatarsa, o zaman maaşını alabilirsen öyle olmazsa altını gözden çıkarısın artık sevgilin için nolcak
sen bi aç konuyu canım en azından senin çabaladığını görsün
Ezgimmm çok teşekür ederim canım bizimkiler aynı yerdelerdi ama seninki bitirdi geliyo artık ne mutlu sana harika bi duygu olsa gerekgözün aydın şimdiden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?