Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah kahretsin onları.Ama canım dua et ki o askerleden biri değil sevgilin

Ve hayatı tehlikeye girmesin yeter ki varsın izne gelemesin.Üzme tatlı canını sen tertom

gelmesini istemiyorum zaten izne. o iyi olsun yeterki ben onu görmesemde olur sarılmasamda olur. sadece o iyi olsunnn

ben bunu o kadar çok hayal ettm ki 199 dediğim günü. çok mutlu olcaktım oda mutlu olcaktı. ama şerefsizler yüzünden herşey mahvoldu izin gitti, moreller gitti, huzurr gittii, herşey gittiiii .

Allahım beterinden korusun inş. bütün askerlerin yardımcısı olsun. kaçırılan askerlerde tez zamanda bulunur inşşş

dediğin gibi yapayım tortom olmazsada beklerim ya askerimin canı sağolsun dimi
seni seviyorum tortom Allah razı olsun dinledigin için
Evet canım bazen iyi olduğunu bileyim, sesini duyayım yeter diyo insan.
Bende seni seviyorum tortom beniimmNe demek canım her zaman dinlerimm
slm kızlaarrr
nasılsınızz??

92/2 ankara - çankaya

şafak 379

Hoş geldin canım.
İyiyim sen nasılsın?Zmanında gidebildi mi canım askerin?
çok özlemişim sizle sohbet etmeyi kader arkadaşlarım benimm
Her zaman burdayız tortoom

Olsun canım herşey düzelir yine.Amin canım.
İnşallah zarar görmeden, sağ salim kurtulurlar o pisliklerin elinden
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler hepinize kendinize iyi bakın
İyi geceler canımm

Hoş geldin canım.
İyiyim sen nasılsın?Zmanında gidebildi mi canım askerin?

İyiyim bnde ttlm napalmm beklemeye sabıra devam işte..
gtti cnm yaa. gününde gtti. iyikide zmnında gelmişim dedı.. sizlere sormustum ya bnde. iyiki sormuşum =)

Dertler derya olmus bakiyorumda. Hayirli geceler kizlar. Ceyda ve yasemin ve digerleri hangi karanlik gun aydinliga kavusmamis ? Sabah gune bambaska uyanmaniz dilegiyle :) ezgiminde dedigi gibi yalniz degilsiniz :)

Son düzenleme:
O beklemek ve sabır hayatımızın bir düre için değişmezleri
İyi canı sevindim.O zaman iyi ki cevaplamışız

kızlar sewglmn bugün doğm günü ve 40.ayımz bu 2 özel günde birbrmzden ayrıyız :S şafak 381 ne zmn bitecek bu lanet şey ya

Dertler derya olmus bakiyorumda. Hayirli geceler kizlar. Ceyda ve yasemin ve digerleri hangi karanlik gun aydinliga kavusmamis ? Sabah gune bambaska uyanmaniz dilegiyle :) ezgiminde dedigi gibi yalniz degilsiniz :)

bu günler hiç geçmicek gibi sankii.

Benim Birtanem Kasım sonu-Aralık başı gibi askere gidecek sonra 6 ay askerlik.. İnşallah izin kullanmaz erkenden bitirir gelir İnşallah Doğuya çıkmaz :18: şehitleri düşündükçe ağlayorum Hem şehitler için hem şehit aileleri için hem vatan için hemde sevgilim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…