381 gün sonraölme eşşeğim yaz gelecek ah ah ihtiyarlıyacam dertlerden sewglmn d.günnde ynnda bile değilm
geçen yıl bnde yanındaydım ne güzel doğumgünnde ama bu sene olmıcak
Salmışsınız kendinizi kızlar
Benim Birtanem Kasım sonu-Aralık başı gibi askere gidecek sonra 6 ay askerlik.. İnşallah izin kullanmaz erkenden bitirir gelirİnşallah Doğuya çıkmaz :18: şehitleri düşündükçe ağlayorum Hem şehitler için hem şehit aileleri için hem vatan için hemde sevgilim için
bu günler hiç geçmicek gibi sankii.
tam 12 de msj attım ama o okuyamadıay çok kötü bişy yhaa otrdm ağlıom ben sewglmi istiom yhaa
Oyle bir gEcer ki canim. Daha dun 460 diyorduk simdi 100 leri goruyorsunuz elhamdililah. Sukredelim
yarın okur inş canımmm
askerliğin doğusu batısı yok be canım heryerde var o şerefsizler her yere yayıldılarr artıkk. Allah kahretsin onları pisliklerrrrrr
6 ay askerliğemi üzülüon cnm sen biz garipler napalımbizim eşşekler okusaydı 6 ay yapacaklardı n güsel ah ah üzme kendini su gibi akıomş zmn öle diolr dışrddan görenler akıodur herlde
Kızlar bu halleriniz hiç yabancı değil bizlerde yaşadık bunları ama zaman geçmeye mahkum ..
Bitecek hiç güzel canınızı sıkmayın güzel düşünün..Haberleri bile açmıyorum onlarında sevdikleri vardı, onları kaybedeceklerini 460ı saymayı yeglemişlerdi..
O yüzden güzel düşünün sayacak şafagımız var tamam mı
Gerçekten çok tasalanmamak gerek bitiyormuş cidden bitiyormuş
6 ay askerliğemi üzülüon cnm sen biz garipler napalımbizim eşşekler okusaydı 6 ay yapacaklardı n güsel ah ah üzme kendini su gibi akıomş zmn öle diolr dışrddan görenler akıodur herlde
ben arıcam sabah bağıra bağıra kutlucm d.gününü sewglmn snra dicem 40.aymzda kutlu olsndeli gibi bağırcm sewiom seni die
şu su gibi akma olayını bi biz yaşayamıyoruz heralde. akmıyo yaaa akmıyo geçmiyo zamannn..
bide bunu yaşamamış insanlar karşıma geçip demiyolarmı ne çabuk geçmiş bu kadar zaman bundan sonrasıda geçer diyeee yolasım geliyo saçlarını başlarınıııııyaşamayann bilemezz kardeşimm bunuuu yaşamayann hiç kimse bunu bilemezzz
Bir seyleri degisyiremiyorsan oldugu gibi kabul edeceksin buna mecburuz bizm disimizda gelisiyor bu sure Benimde sonumuzun n olacagina dair korkularim var ama dusunmemeye calisiyrm bildigin kaciyrm. Askerimde etkileniyor halimden suan onu dusunmk zorundaym. Bn ckiyrm hyrli gecler yarin guzel bir gun Olsun. Opuldunuzcanımm geçiyo ama ömrümüzde geçiyo. hayatımızdan koskocaa 460 günü çalıyolarlar. belkide btün hayatımızı
bu günümee şükürr çok şükür rabbime ama ben çok korkuyorumm kötü şeyler geliyo hep aklımaaa çok kötü şeylerrr
aynen canım valla aynen dedğin gibi (bnm ömrüm gidio zmn fln gitmio bugn bitio yrn bitio ama yok ortada sewglm fln yok resmn eziet bu 15 ay nsl ayırırlar bni sewdiğimden bi işede yaramıo paso yatıo nöbet tutuo bana göndersnler onu arada bi nöbete gönderrm ben onu ( iice saçmlıom kndmde değilm glba :
bana çok uzun geliyor.. Ah ne bileyim 6 ay dile kolay =( Okudu okududa onun isteği uzun dönem yani 1 yıl yapmak sınava girip uzun dönem yapmak istiyor =( Maaş alınıyormuş uzun dönemde ondan uzun dönem istiyor =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?