Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu ne sıcak ya öleceğim ya rabbim

Salmışsınız kendinizi kızlar

askerliğin doğusu batısı yok be canım heryerde var o şerefsizler her yere yayıldılarr artıkk. Allah kahretsin onları pisliklerrrrrr

6 ay askerliğemi üzülüon cnm sen biz garipler napalım bizim eşşekler okusaydı 6 ay yapacaklardı n güsel ah ah üzme kendini su gibi akıomş zmn öle diolr dışrddan görenler akıodur herlde

Oyle bir gEcer ki canim. Daha dun 460 diyorduk simdi 100 leri goruyorsunuz elhamdililah. Sukredelim

canımm geçiyo ama ömrümüzde geçiyo. hayatımızdan koskocaa 460 günü çalıyolarlar. belkide btün hayatımızı

bu günümee şükürr çok şükür rabbime ama ben çok korkuyorumm kötü şeyler geliyo hep aklımaaa çok kötü şeylerrr

Kızlar bu halleriniz hiç yabancı değil bizlerde yaşadık bunları ama zaman geçmeye mahkum ..
Bitecek hiç güzel canınızı sıkmayın güzel düşünün..Haberleri bile açmıyorum onlarında sevdikleri vardı, onları kaybedeceklerini 460ı saymayı yeglemişlerdi..
O yüzden güzel düşünün sayacak şafagımız var tamam mı

Gerçekten çok tasalanmamak gerek bitiyormuş cidden bitiyormuş

askerliğin doğusu batısı yok be canım heryerde var o şerefsizler her yere yayıldılarr artıkk. Allah kahretsin onları pisliklerrrrrr

Ya benim sevgilimde renk körlüğü var.. kışın doğuda asker olması biraz zor.. Ama devlet belkide umursamaz gönderir.. Ah keşke göndermese yaa Bide o gitmeden sözlenicez biz.. Yüreğim ağzımda daha şimdiden.. O askere gittiğinde hem onun doğum gününü kutlayamıcaz çünkü acemi birliğinde izin alamıyorlarmış.. benim doğum günümde şubatta benim doğumgünümüde kutlayamıcaz =( Ben çok evhamlıyım çok korkarım yaa nasıl geçecek 6 ay =(

6 ay askerliğemi üzülüon cnm sen biz garipler napalım bizim eşşekler okusaydı 6 ay yapacaklardı n güsel ah ah üzme kendini su gibi akıomş zmn öle diolr dışrddan görenler akıodur herlde

şu su gibi akma olayını bi biz yaşayamıyoruz heralde. akmıyo yaaa akmıyo geçmiyo zamannn..

bide bunu yaşamamış insanlar karşıma geçip demiyolarmı ne çabuk geçmiş bu kadar zaman bundan sonrasıda geçer diyeee yolasım geliyo saçlarını başlarınııııı yaşamayann bilemezz kardeşimm bunuuu yaşamayann hiç kimse bunu bilemezzz

çok şükürr halimizee canım aamaa nefis iştee hep daha iyisini istiyoo.

bana çok uzun geliyor.. Ah ne bileyim 6 ay dile kolay =( Okudu okududa onun isteği uzun dönem yani 1 yıl yapmak sınava girip uzun dönem yapmak istiyor =( Maaş alınıyormuş uzun dönemde ondan uzun dönem istiyor =(

ben arıcam sabah bağıra bağıra kutlucm d.gününü sewglmn snra dicem 40.aymzda kutlu olsn deli gibi bağırcm sewiom seni die

bağırr canımm bağırrr. şuann cama çıkıp hattaa sokağın ortasına çıkıp onu sevdiğimi söylemek istiyorumm. bağıra bağıraa ağlamak istiyorum belki o zaman geçer bu sıkıntııı

aynen canım valla aynen dedğin gibi ( bnm ömrüm gidio zmn fln gitmio bugn bitio yrn bitio ama yok ortada sewglm fln yok resmn eziet bu 15 ay nsl ayırırlar bni sewdiğimden bi işede yaramıo paso yatıo nöbet tutuo bana göndersnler onu arada bi nöbete gönderrm ben onu ( iice saçmlıom kndmde değilm glba :

Bir seyleri degisyiremiyorsan oldugu gibi kabul edeceksin buna mecburuz bizm disimizda gelisiyor bu sure Benimde sonumuzun n olacagina dair korkularim var ama dusunmemeye calisiyrm bildigin kaciyrm. Askerimde etkileniyor halimden suan onu dusunmk zorundaym. Bn ckiyrm hyrli gecler yarin guzel bir gun Olsun. Opuldunuz

askerlik bitene kadar da kendimize gelemeyiz heraldeee

bana çok uzun geliyor.. Ah ne bileyim 6 ay dile kolay =( Okudu okududa onun isteği uzun dönem yani 1 yıl yapmak sınava girip uzun dönem yapmak istiyor =( Maaş alınıyormuş uzun dönemde ondan uzun dönem istiyor =(

sennki kafayı yemş herlde bzmki maaş alıo 42 lira 50 kuruş sen ver ona aklını başına toplasın maaş için askerlikmi uzatılır biz kısaltalım derken o uzatayımmı dio ah bu erkekler beyinlerini ceviz zannedip yiolar heralde hepsi bi akıllı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…