valla benimkiyle kıskançlık konusunda yarışılmaz say istersen kıskançlıklarından bi kaç tane sonra ben söyliyim hee dersin büşra sizin ky biziimkinden büyükmüş
Allah seni kızz
Onsuz dışarı çıkmamı hiç istemez ablamla olsun arkadaşlarımlaa olsunn hayatta. askılı etek kapri falan hayatta giyinemem önü açık bişeyde olmaz. erkek arkadaşlarım yok zaten. onun arkadaşları olsa bile fazla konuşmak yok. ne bilim aklıma bu kadar geldi tatlım sende say belki gelir aklıma
kızlaar kıskançlık demeyin atacam kendimi balkondaann
kızlaar kıskançlık demeyin atacam kendimi balkondaann
aman da çocukluk aşkına mı kavuşmuş oyy kıyamam ya ama şafaklarımız aynı sayılır hacııı bizden önce kavuşmaca yok bu seferr
aynı durumlar bizdede var arkadaşı dahil konuşmayacaksın kısmına kadar tıpkısının aynısı bi sanatçıyı yada akrabalarımdam birini beğenemem yakışıklı diyemem sanatçıda olsa hayran olamam doktora gidersem bayan doktor olcak ve adını soy adını recetede de olsa göstercem. Düşünsene geçen gün muhabbeti geçti doktorun adı umut bilmemne ama bayan g*tnüde yırtsan inanmazzzzzzzz asla
HahahahaKızz alemmmişş yaa..
Benimkide istemez tabikide erkek olmasını kızıyorr da o kadar adına bakıcam falan demiyor tabikii
bna diyor senle evlendiğimizde hamleyken bayan doktorla başlıycak bayan doktor doğum yaptırcak ya olmazsa doktor ben doğurturm seni diyoonun bildiğini kimse bilmeyecekmiş bunlar askerde bi garipleşiyorlar sankim
Merhaba kızlar Şafagım sadece 1
bu akşam doğan güneşim ve depük gecem varr. Rüyadayım sankii.
abowwwwwwwww harika bi duygudurAllahım o günleri bizede nasip et az kaldı bizimde inş. kavuşursun sevdiğine
Hahaha koptumm yavrumm yaaa
İnşallah canım teşekkür ederim darısı sizlere
Şafak 12
Aşkım gelecek yuppiiah ah artık gelse de bi sarılsam ona
Herkese hayırlı teskereler
Merhaba kızlar Şafagım sadece 1
bu akşam doğan güneşim ve depük gecem varr. Rüyadayım sankii.[/QUO
Wuuuuuuuuuuu süpermiş ya gözün aydın cnmm geçmiş olsuunn benimki yarın burda olsa kafayı yerm herhal
Aynılarıı eksik yok fazla var vallaa ya..Geçen gün markete göndermedi gündüzün bi saatii ordan bi girdik tartışmaya ay sonunda telini kapadı iki gün açmadı ki kendisi çukurca da yani o hayvanların şu an ele geçirmeye çalıştığı Şemdinli ve Çukurca biliyosunuz yani öyle bi yerde bana bunu yaptı sırf inadındansonra ne derse yapıcam sözünü aldı rahatladı işte uyanık
uyanık insanın hali başka oluyor ben bi ara karşı komsudan tuz isteyemiyodmşaka gibiyiz ya
Aynen arkadaşlar arasında da konu oluyoruz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?