Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla benimkiyle kıskançlık konusunda yarışılmaz say istersen kıskançlıklarından bi kaç tane sonra ben söyliyim hee dersin büşra sizin ky biziimkinden büyükmüş

Allah seni kızz
Onsuz dışarı çıkmamı hiç istemez ablamla olsun arkadaşlarımlaa olsunn hayatta. askılı etek kapri falan hayatta giyinemem önü açık bişeyde olmaz. erkek arkadaşlarım yok zaten. onun arkadaşları olsa bile fazla konuşmak yok. ne bilim aklıma bu kadar geldi tatlım sende say belki gelir aklıma

kızlar niye hepiniz susuyosunuz bak ama alınıyorum dünde aynısını yaptınız

kızlaar kıskançlık demeyin atacam kendimi balkondaann

aman da çocukluk aşkına mı kavuşmuş oyy kıyamam ya ama şafaklarımız aynı sayılır hacııı bizden önce kavuşmaca yok bu seferr

aynı durumlar bizdede var arkadaşı dahil konuşmayacaksın kısmına kadar tıpkısının aynısı bi sanatçıyı yada akrabalarımdam birini beğenemem yakışıklı diyemem sanatçıda olsa hayran olamam doktora gidersem bayan doktor olcak ve adını soy adını recetede de olsa göstercem. Düşünsene geçen gün muhabbeti geçti doktorun adı umut bilmemne ama bayan g*tnüde yırtsan inanmazzzzzzzz asla

kızlaar kıskançlık demeyin atacam kendimi balkondaann

aman da çocukluk aşkına mı kavuşmuş oyy kıyamam ya ama şafaklarımız aynı sayılır hacııı bizden önce kavuşmaca yok bu seferr

aynı zmanda geliyorlar neredeyse canım çok az kaldı kasımda ask başkadır çocukluk aşkıma kavuştummm tabsi

Son düzenleme:

Hahahaha Kızz alemmmişş yaa..
Benimkide istemez tabikide erkek olmasını kızıyorr da o kadar adına bakıcam falan demiyor tabikii

Hahahaha Kızz alemmmişş yaa..
Benimkide istemez tabikide erkek olmasını kızıyorr da o kadar adına bakıcam falan demiyor tabikii

bna diyor senle evlendiğimizde hamleyken bayan doktorla başlıycak bayan doktor doğum yaptırcak ya olmazsa doktor ben doğurturm seni diyo onun bildiğini kimse bilmeyecekmiş bunlar askerde bi garipleşiyorlar sankim

Şafak 12
Aşkım gelecek yuppii ah ah artık gelse de bi sarılsam ona
Herkese hayırlı teskereler

Ahh ahhh keşke bizimkilerde gelse sarılsakkk sevdiklerimize utanmıyonuz mu şafağı az olan var çok olan var gelebilen var gelemeyn var

canım şaka yapıyorum inş. bi an evel kavuşursunda bizde 12 yemiş oluruz

Son düzenleme:
Aynılarıı eksik yok fazla var vallaa ya..Geçen gün markete göndermedi gündüzün bi saatii ordan bi girdik tartışmaya ay sonunda telini kapadı iki gün açmadı ki kendisi çukurca da yani o hayvanların şu an ele geçirmeye çalıştığı Şemdinli ve Çukurca biliyosunuz yani öyle bi yerde bana bunu yaptı sırf inadından sonra ne derse yapıcam sözünü aldı rahatladı işte uyanık

uyanık insanın hali başka oluyor ben bi ara karşı komsudan tuz isteyemiyodm şaka gibiyiz ya

Aynen arkadaşlar arasında da konu oluyoruz yaa

kız sorma benim kız arkdaşım bile kalmadı ki bana diyolar ki telefon açıp bizde toplanıyoruz şurda bende bi sessizlik kızlar aynen şunu söylüyor. - Biliyoruz mert askerde izin vermiyor hahahahah küfür ediyorum gelin laa bize diyorum anca bize geliyorlar ben gidemiyorum yaanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…