bizimkide öyle yüzbaşının mı ne yardımcısı olmuş çok yardı mediyomuş yüzbaşı bunu çok seviyor ee yakışıklı çocuk diyorum bak dikkatli ol ben pek güvenmedim o yüzbaşıya asker orda kız yok ayık ol sen benimsin diyorum gülüyor
akşam beni gezmeye götürsevgilin salarsa tabi hıhhh salmazsa daha çok küserim
Malesef gün karanlık oldu be kızçemm
şimdi okudum haberleriAllah belasını versin şu it sürüsünün yine bi ocağa ateş düştü... Allah sabır versin
AMİİNNN KUUZMMMM SABAH ASKERİM KENDİ SÖYLEDİ BANA ONDAN ÖĞRENDİM İZMİRE KADAR GELEBİLDİKLERİNE GÖRE SAĞLAM ELEMANLARI VAR İÇERDE :26:Yaa yeterr yaa yeterr yiner izmir foçada askeri araca bombalı tuzakk kurmuşlarr çatışma çıkmış bir asker şehit çok sayıda yaralıı varmışş..
Allahımm bu mübarekk günlerde olanlarr bakk.. Allahım senn hepsinin belalrınıı verr yeterr yaa artık sadece olan dığuda olmuyorr heryerdeler şerefsizler
Allahımm şehidimizee rahmett yaralılaraa acill şifalar ver yarabbimm..
GÜNAYDINNNNN KIZANCIGIMMkızçeler günaydın
Hobba tehlikedeymiş gerçekten yavrumm dikkat et kapmasınn :)
Valla salmazkii yavrumm bişey demez ama fenaa tripp atarr bize gel sen en iyisiiii
AMİİNNN KUUZMMMM SABAH ASKERİM KENDİ SÖYLEDİ BANA ONDAN ÖĞRENDİM İZMİRE KADAR GELEBİLDİKLERİNE GÖRE SAĞLAM ELEMANLARI VAR İÇERDE :26:
Aynen öyle canım Allah hepsinin belasını versin.
GÜNAYDINNNNN KIZANCIGIMM
KAPARMI KAPAR VALLA :d
HAHAHA SİZ KK KIZLARI TOPLANIP BİZE GELİN KUZUM AYNI DURUMDAN BENDEDE VAR :d
aklım askerimde şimdi benim komando timi ya onun morali bozuldu keyfi kaçtı aynı anda benimdeO nasıl olucak yavrum sende var bende varr en iyisi ortada buluşmak ee onada yokk bizzii sadece kk kavuşturur o zaman
cancağızlarım foçada askeri olan varmı ? patlama olmş ve 2 şeht 9 yaralmz varmş bzm burdan helikopterler geçio ege ünv sewk ediolrmş helikopterler vızır vızır arka arkaya gidio çatışmada varmş ssaırım kıçımızın dibine kadar geldler allah belalrını versn yetr artk
cancağızlarım foçada askeri olan varmı ? patlama olmş ve 2 şeht 9 yaralmz varmş bzm burdan helikopterler geçio ege ünv sewk ediolrmş helikopterler vızır vızır arka arkaya gidio çatışmada varmş ssaırım kıçımızın dibine kadar geldler allah belalrını versn yetr artk
Aminn canımm amin. Çok şükür şuan aramızda askeri izmirde olan yok.
Sen nerde oturuyorsunkii?
Kim bilir gene kimin ocağına ateş düştü..Rabbim sen sabır ver ailelerine yardım et..Şehitlerimize rahmet et Allah'ım..
Kim bilir gene kimin ocağına ateş düştü..Rabbim sen sabır ver ailelerine yardım et..Şehitlerimize rahmet et Allah'ım..
aklım askerimde şimdi benim komando timi ya onun morali bozuldu keyfi kaçtı aynı anda benimde
çok sükür rabbme ben izmrdenm cnm helikopter seslerini duyman lazm biri gidio biri gelio bizim burdaki ünv. sewk ediolr çok kötü oldm yhaa
Allahım ne hayalleri vardı acaba kaç günleri vardı benim bildiğim acemi birliğindeki asker timiymiş yanlış bilgi vermiyim tam bilmiyorum amabelkide ondan şehit verdik...
Allahım ne hayalleri vardı acaba kaç günleri vardı benim bildiğim acemi birliğindeki asker timiymiş yanlış bilgi vermiyim tam bilmiyorum amabelkide ondan şehit verdik...
Of yaaa nasıl acıdır bu burda oturup bilgisayar başında laf ebeliği yapmak istemiorum ama ben hiç bilmediğim bir insanın acısını bu denli yaşıyorsam ya aileleri nasıldır kim bilir?Ne hayalleri vardı kim bilir..Artık korkuyorum bende hemde çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?