Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hobba tehlikedeymiş gerçekten yavrumm dikkat et kapmasınn :)
Valla salmazkii yavrumm bişey demez ama fenaa tripp atarr bize gel sen en iyisiiii

AMİİNNN KUUZMMMM SABAH ASKERİM KENDİ SÖYLEDİ BANA ONDAN ÖĞRENDİM İZMİRE KADAR GELEBİLDİKLERİNE GÖRE SAĞLAM ELEMANLARI VAR İÇERDE :26:
kızçeler günaydın
GÜNAYDINNNNN KIZANCIGIMM
Hobba tehlikedeymiş gerçekten yavrumm dikkat et kapmasınn :)
Valla salmazkii yavrumm bişey demez ama fenaa tripp atarr bize gel sen en iyisiiii

KAPARMI KAPAR VALLA :d

HAHAHA SİZ KK KIZLARI TOPLANIP BİZE GELİN KUZUM AYNI DURUMDAN BENDEDE VAR :d

O nasıl olucak yavrum sende var bende varr en iyisi ortada buluşmak ee onada yokk bizzii sadece kk kavuşturur o zaman

cancağızlarım foçada askeri olan varmı ? patlama olmş ve 2 şeht 9 yaralmz varmş bzm burdan helikopterler geçio ege ünv sewk ediolrmş helikopterler vızır vızır arka arkaya gidio çatışmada varmş ssaırım kıçımızın dibine kadar geldler allah belalrını versn yetr artk

O nasıl olucak yavrum sende var bende varr en iyisi ortada buluşmak ee onada yokk bizzii sadece kk kavuşturur o zaman
aklım askerimde şimdi benim komando timi ya onun morali bozuldu keyfi kaçtı aynı anda benimde

yok canım Allaha şükür şuana kadar kimseden bi haber gelmedi kötü haber tez duyulur Allah ailelerine eşlerine dostlarna sabır versin.

Aminn canımm amin. Çok şükür şuan aramızda askeri izmirde olan yok.
Sen nerde oturuyorsunkii?

Kim bilir gene kimin ocağına ateş düştü..Rabbim sen sabır ver ailelerine yardım et..Şehitlerimize rahmet et Allah'ım..

Kim bilir gene kimin ocağına ateş düştü..Rabbim sen sabır ver ailelerine yardım et..Şehitlerimize rahmet et Allah'ım..

Allahım ne hayalleri vardı acaba kaç günleri vardı benim bildiğim acemi birliğindeki asker timiymiş yanlış bilgi vermiyim tam bilmiyorum ama belkide ondan şehit verdik...

hergün bu korkuyla yaşamkktan bıktık bişey yapan yokmu artk yha ben hergn telim çalsn iim desn bigün daha sorunsz bitsn die dua etmkten mafoldm kafamda kurmktan bişey olck korkusuyla yaşamktan yoruldm bişey yapsnlar artk kıçımzn dibine kdr geldler ewlerimize fln girdkleri zamnmı bişy yapcklar tepemde helikopterler vızır vızır 1 saat ilerideki ilçemde çatışma var ve biz rahatız bu nsl bişey delrcm

aklım askerimde şimdi benim komando timi ya onun morali bozuldu keyfi kaçtı aynı anda benimde

Aynen canım yaa benimkinede haber verdim ben ama cevap vermedi daha

Böyle haberler aldıkca ben daha da telaşlanıyorum yaa. benim askerimde komutanın şöförü olucak aynı zamanda onunla d.bakıra oraya buraya gidip durucakk ooff offf
çok sükür rabbme ben izmrdenm cnm helikopter seslerini duyman lazm biri gidio biri gelio bizim burdaki ünv. sewk ediolr çok kötü oldm yhaa

Tahmin edebiliyorum canım yaa Allahımm yaralılara acil şifalar versin

Allahım ne hayalleri vardı acaba kaç günleri vardı benim bildiğim acemi birliğindeki asker timiymiş yanlış bilgi vermiyim tam bilmiyorum ama belkide ondan şehit verdik...

Of yaaa nasıl acıdır bu burda oturup bilgisayar başında laf ebeliği yapmak istemiorum ama ben hiç bilmediğim bir insanın acısını bu denli yaşıyorsam ya aileleri nasıldır kim bilir?Ne hayalleri vardı kim bilir..Artık korkuyorum bende hemde çok..

Daha kocamı askere göndermeden derin düşünceler sarıyor beni "acaba geri gelecek mi?" bu korku ne kadar kötü bir şey..Bile bile zalimlere teslim etmek..Ne kadar kötü..Ne kadar acı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…