Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
30 yaralı varmı yokmu bilmyrm ama bi vatandaş patlama anını kameraya almş o saatte o anda sabhn köründe bu vatandaş ne iş yapıyr bu kamerayla nrden bilipte o anın oldğu yeri çekiyor bu nsl oluyor kmse bunu sormuorda alıp videoyu intrnete koyuyor bu ülke kafayı yedi iice

Gittikçe daha duyarsız olan halkımız var maalesef.Nasıl oluyor da orada patlama olunca sen nasıl kameranı açıpda çekebiliyorsun hadi vicdanın sızlamıyor korkmuyormusun da patlamadan..Artık böyle saçma sapan olduk işte..

Kızlar moralim çok bozuk ya sevgilim tartıştık yine
Pazar günü gidiyor bu son günlerimiz ama biz bu hafta 1 kez görüşebildik ve gitmeden öncede sadece cumartesi birlikte kahvaltı edicez öğlen yine yok.
Sürekli akrabalarına gidiyor onlarada gitmem gerekiyor diyor. Tamam haklı tabiki gitmeli ama bana ayırdığı zamanda bukadar az olmamalı.
Yardım edin kızlar benmi abartıyorum yaptığı doğrumu sizce

canım asıl tuhaf olan daha patlama olmadan adam çekim yapıo bikç saniye sonra patlama oluo benm anlıyamadğım nokta o

sen abartmıosn cnm haklısın bizim erkeklermz düşüncesiz öküzler akraba manyağı oluolar askere gitckleri zamn ama bida geldklrinde kıçımzn dibinden ayrılmıolr çok pişman olucak gittiğinde o zmn sende nese en azndan akrabalarını özlemektense beni özlüosun dersin

Günaydın diyemeyeceğim kızlar yine içim karardı çünkü... Yine gencecik insanlar Şehit oldu.. Hemde İzmir'de.. Hadi şırnağı, mardini anlarımda İzmir yahu.. 2 Şehit- 6 Ağır yaralı.. Allahım bu ne acıdır O aileler, o Analar... Tesadüf müdür nedirse sabaha karşı Nefes Vatan Sağolsun'u izlemiştim... Abdala malum oldu herhalde.. Gencecik insanları bile bile kurbanlık koyun gibi Ellerimizle askere gönderelim.. Anneler Babalar kardeşler Sevgilililer/Eşler askere gönderelim Elimizle sonrada orada bir Şerefsizin kurşununun ucunda can versinler.. Vatan sağolsun sağ olmasınada buna sebep olanlarında Allah belalarını versin O anaların, o babaların, o kardeşlerin sevgililerin/Eşlerin elleri Elbette Ahirette onların yakalarında olacaktır.. Allah Belalarını versin.. Artık buna bir dur denilsin.. Askerlerimiz ölmesin

Şehit haberi ile uyandık yine..
Burnumuzun dibine kadar geldiler, bu göz dağıydı bence..
Bunlar dağda yaşamıyor ki sadece şehir merkezindeler!
Rabbim şehidimizin ailesine sevdiklerine sabır versin, inşallah şehit sayımız yükselmez

Bende ona aynı şeyi söylüyorum gitten sonra pişman olucaksın diyorum ama anlamıyo. Pişman olmasını orda üzülmesinide istemiyorum kıyamıyorum ama o beni dinlemiyor artık yapabileceğim bişey yok sanırım kabullenmek zorundayım bu durumu

İzmirde yaralı askerlerimiz için ege üniversitesi kan verilmesini istemiş özellikle 0 RH (-)

Keşke izmirde olsaydımm 0 değil ama kendi kanımı seve seve verirdim

Her kana ihtiyaç varmış, İzmirde olan arkadaşlaırmız duyarlı olalım lütfen..
Ben Ege üni ye çok yakınım, babamla gideceğiz birazdan..

izmirde yaralı askerlerimiz için ege üniversitesi kan verilmesini istemiş özellikle 0 rh (-)

keşke izmirde olsaydımm 0 değil ama kendi kanımı seve seve verirdim

keşke olsam bende seve seve verirdim kanımı..inşallah kan veren çok olur.ramazan ayında bunları yapanlar yeri dibine girsinler inşallah

İzmirde yaralı askerlerimiz için ege üniversitesi kan verilmesini istemiş özellikle 0 RH (-)

Keşke izmirde olsaydımm 0 değil ama kendi kanımı seve seve verirdim

Keşke İzmirde olsaydık babam 0 Rh(-) di.. Antalyadan bir faydamız dokunacağını bilsem babamla koşa koşa hastaneye giderdim

canım çok ama çok haklısın benmki benle akrabaları arasında perişan olduu ben surat yapmıyorum gitsin die çünkü herakşam şirketin önüne geliyor beni 2 saatlik yolla bırakıyor yazık günah ben görşmeyelm dedikçe öğle arasındaki 1 saati bile değerlendiriyor

bizdede ben odunum karşımdaki değil

yarın için ailecek iftar yemekleri var o olsa bana kızardı ama ben hiç ibşi demiyorum ailesiyle iftar yapsınlar cuma rahat gezebldğmi bile bile iftar yapcaklar buna gücendim yoksa her akşam gidebilir akrabalarına

ikinzde anlayşlı olun tartışmayın sen azcık vurdumdymaz olursan o üstüne düşücek bak gör canım benim suratım asılsa hemen diyo az görşmektenmi asıyosun ama alakası yok cidden

bide davranşlarmz onlarınkide değişiyor zaman azaldıkça anlayışla atlatcak bu süreç

Kızlar Hastaneyi aradım insanlarımız akın etmiş gerçekten.. Kan ihtiyaçları karşılanmış.. Sadece 0 rh - kabul ediyorlar.. Oda çok zor bulunuyor malesef..
Yapmamız gereken tek şey dua etmek..

Kızlar Hastaneyi aradım insanlarımız akın etmiş gerçekten.. Kan ihtiyaçları karşılanmış.. Sadece 0 rh - kabul ediyorlar.. Oda çok zor bulunuyor malesef..
Yapmamız gereken tek şey dua etmek..

Ayy çok sevindim canım yaa İnşallah 0 RH (-) da bulunur.. Allahımm acil şifalar versinn.. Bütün askerlerimizi korusnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…