30 Yaralı diyorlarr yaa şaka yapıyorlarr dimi kesin şaka olamaz böyle bişeyy yaa
30 yaralı diyorlarr yaa şaka yapıyorlarr dimi kesin şaka olamaz böyle bişeyy yaa
canım 9 dan 30 a nasıl fırlamş 9 du emnmsn :S:S:S
inşallah yalan haberdir inşallah. çok yüksek bir rakam nereden baktınız haberlere lanet bilgisayarım o kadar yavaş kiii..
Hürriyetten takip ediyorum canım 6sı ağırmış TRT'nin açıklaması öyleymiş
30 yaralı varmı yokmu bilmyrm ama bi vatandaş patlama anını kameraya almş o saatte o anda sabhn köründe bu vatandaş ne iş yapıyr bu kamerayla nrden bilipte o anın oldğu yeri çekiyor bu nsl oluyor kmse bunu sormuorda alıp videoyu intrnete koyuyor bu ülke kafayı yedi iice
Gittikçe daha duyarsız olan halkımız var maalesef.Nasıl oluyor da orada patlama olunca sen nasıl kameranı açıpda çekebiliyorsun hadi vicdanın sızlamıyor korkmuyormusun da patlamadan..Artık böyle saçma sapan olduk işte..
Kızlar moralim çok bozuk ya sevgilim tartıştık yine
Pazar günü gidiyor bu son günlerimiz ama biz bu hafta 1 kez görüşebildik ve gitmeden öncede sadece cumartesi birlikte kahvaltı edicez öğlen yine yok.
Sürekli akrabalarına gidiyor onlarada gitmem gerekiyor diyor. Tamam haklı tabiki gitmeli ama bana ayırdığı zamanda bukadar az olmamalı.
Yardım edin kızlar benmi abartıyorum yaptığı doğrumu sizce
sen abartmıosn cnm haklısın bizim erkeklermz düşüncesiz öküzler akraba manyağı oluolar askere gitckleri zamn ama bida geldklrinde kıçımzn dibinden ayrılmıolr çok pişman olucak gittiğinde o zmn sende nese en azndan akrabalarını özlemektense beni özlüosun dersin
izmirde yaralı askerlerimiz için ege üniversitesi kan verilmesini istemiş özellikle 0 rh (-)
keşke izmirde olsaydımm 0 değil ama kendi kanımı seve seve verirdim
İzmirde yaralı askerlerimiz için ege üniversitesi kan verilmesini istemiş özellikle 0 RH (-)
Keşke izmirde olsaydımm 0 değil ama kendi kanımı seve seve verirdim
Kızlar moralim çok bozuk ya sevgilim tartıştık yine
Pazar günü gidiyor bu son günlerimiz ama biz bu hafta 1 kez görüşebildik ve gitmeden öncede sadece cumartesi birlikte kahvaltı edicez öğlen yine yok.
Sürekli akrabalarına gidiyor onlarada gitmem gerekiyor diyor. Tamam haklı tabiki gitmeli ama bana ayırdığı zamanda bukadar az olmamalı.
Yardım edin kızlar benmi abartıyorum yaptığı doğrumu sizce
Her kana ihtiyaç varmış, İzmirde olan arkadaşlaırmız duyarlı olalım lütfen..
Ben Ege üni ye çok yakınım, babamla gideceğiz birazdan..
Kızlar Hastaneyi aradım insanlarımız akın etmiş gerçekten.. Kan ihtiyaçları karşılanmış.. Sadece 0 rh - kabul ediyorlar.. Oda çok zor bulunuyor malesef..
Yapmamız gereken tek şey dua etmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?