Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy yok bizim daha en az iki senemiz var ailevi meselelerden anca ama kısmet inş. evleniriz haberni veririm size :123:

şuanda farklıyız biz Allahın izniyle çocukluk aşkım bu 15 yıl sonra karşılaştık şaka gibi

şuanda farklıyız biz Allahın izniyle çocukluk aşkım bu 15 yıl sonra karşılaştık şaka gibi

ayy yok bizim daha en az iki senemiz var ailevi meselelerden anca ama kısmet inş. evleniriz haberni veririm size :123:

canım senin dürtmen ve beğenilerinde kapalı dur ben arkadaş ekleme butonumu açayım 2 dakikalığına ve sana mail adresimi atayım ekleyiver

canım ben ekleme butonumu açtım 15 dakikaya kapıcam ekleyiver sen beni okiş.. bu sitede de özel mesaj 10 dakikada 1 atılıyormuş adresimi mesaj olarak atacaktım

canım senin dürtmen ve beğenilerinde kapalı dur ben arkadaş ekleme butonumu açayım 2 dakikalığına ve sana mail adresimi atayım ekleyiver
iş yerinde sistem gereği facebok kapalı yoksa ben açardım sana linki bak burdaki çogu arkadaş ekli benim fb :)

valla şaka gibi olmuş
ama çok da güzel olmuş
çocuklarınıza söylersiniz işte biz çocukluk aşkıydık 15yıl sonra tekrar buluşmuştuk diye süper hikaye
benimki çocukluk aşkım değil ama çaktırma
ümran nerelerde napıo????

9 günüm kaldı canım, bitti sayılır artık.. Bayramdan sonra da nişanım var
bitmişşş bitmiş yaa maşallahh vayyy nişan heee, Allah tamamına erdirsin çok sevindim canımmm

ben de koşuşturmacadan pek gelemiyorum, arada gelip kızların nabzını yokluyorum işte
sen neler yapıosun canım, nasıl gidio hayat gailesi

ooo film gibiymiş senin hikayen be ama sonunda güzel bi ilişki başlamış ne güzell

tabiki, habersiz yapma nikah düğün fln hayırlısı olsun büşüm inşallah

aynen öyle tatlım.. o zamanlar eski sevgilimiz varken görsen Uğuru nasıl canı yanıyordu ama Kısmet işte

Askerim İzmirde ama Foçada değil yüreğim ağzıma geldi artık son günler dayanamıyorum artık.
Ama çok üzgünüm okuyunca haberi agladım yazık günah değil mi ya dayanamıyorum dayanamıyorum

Allahım yardım et ne olur korkuyla yaşıyorum

ayy nasıl gitsin tatlım yaa iğrenççç
benimki çalışıo ben çalışıorum haftada bir gün anca görüşebiliyoruz...askerdeyken durmadan yanına gidiodum daha çok görüyordum
senin hazırlıklar ne alemde???

Ahhh güzelim Allah korumuş üzme kendini noolursun.. Bitecek bak bu günler geçecek... Bakk aynen böyle diye ona kavuşacaksın üzülme

Ahhh güzelim Allah korumuş üzme kendini noolursun.. Bitecek bak bu günler geçecek... Bakk aynen böyle diye ona kavuşacaksın üzülme

Asker beklemek çok zor heleki böyle haberleri duyuyoruz askerlerimiz orada çok zor ya Allahım sabırlar versin bitsin artık bu süreç.
Çok yoruldum çok
447 gün oldu gideli

hepimizin başı sağolsun yasemincim, sana da geçmiş olsun...
dayanması çok zor biliyorum...

ayy burcum aynen yaa, benimki daha çalışmıyo ama yinede haftada 1 kez zor görüyorum hee, eğer bikaç kez görüyosam da bil ki ya halı bakılacaktır ya perde beğenilecektir vs.
askerdeyken daha çok görüyordum yaw, bazen diyorum sen geri git, ben askerlik günlerini özledim die

Asker beklemek çok zor heleki böyle haberleri duyuyoruz askerlerimiz orada çok zor ya Allahım sabırlar versin bitsin artık bu süreç.
Çok yoruldum çok
447 gün oldu gideli

3 ay sonra bende beklicem askerimi ama üzülme ne olur bak oda senin üzülmeni istemez o kadar gün gelmiş geçmiş sabır tatlım sabır

sbh şehit hbri aldık şmdide mayın patlamş k.maraşta ölen yaralann warmı kesin bilgiye ulaşılamıomş offfff her yerden saldırıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…