ahahahaman aman bu sefer iyi olsun herşey inşallah.. benim bikaç arkadaşım var, yıllarca yanlış adamlar peşindeydiler, ama dönüp dolaşıp çocukluk aşklarıyla evlendiler :123:
belli mi olur, teskereden sonra bi düğün haberi de senden gelir he
ayy hayat gailesi denen bişey var ya benimkiyle onun içine gömülüp kaldık
arada geldim baktım kimseyi göremedim bugün sizi görünce atladım hemen
aman aman allah pişman etmesin kuzum
mutluluğunuz bir ömüüüür sürsün
ayy hayat gailesi denen bişey var ya benimkiyle onun içine gömülüp kaldık
ayy yok bizim daha en az iki senemiz varailevi meselelerden anca ama kısmet inş. evleniriz haberni veririm size :123:
iş yerinde sistem gereği facebok kapalı yoksa ben açardım sana linki bak burdaki çogu arkadaş ekli benim fb :)canım senin dürtmen ve beğenilerinde kapalı dur ben arkadaş ekleme butonumu açayım 2 dakikalığına ve sana mail adresimi atayım ekleyiver
canım ben ekleme butonumu açtım 15 dakikaya kapıcam ekleyiver sen beni okiş.. bu sitede de özel mesaj 10 dakikada 1 atılıyormuşadresimi mesaj olarak atacaktım
şuanda farklıyız biz Allahın izniyle çocukluk aşkım bu 15 yıl sonra karşılaştık şaka gibi
bitmişşş bitmiş yaa maşallahh9 günüm kaldı canım, bitti sayılır artık.. Bayramdan sonra da nişanım var
ben de koşuşturmacadan pek gelemiyorum, arada gelip kızların nabzını yokluyorum işteayy hayat gailesi denen bişey var ya benimkiyle onun içine gömülüp kaldık
ooo film gibiymiş senin hikayen beYok canım iş yerinden olay şu.. Eski sevgilim Konyada okuyordu.. Ailesi Ankaradaydı.. Antalyaya yanıma 9günlük tatile geldiğinde burada iş buldu ama kendisi bütlere(bütünleme) kalınca geri konyaya döndü iş yerinde ben şuanki sevgilimle çalışıyordum ve ondan hoşlanmaya başladım.. eski sevgilimle 6 aylık bir ilişkim vardı ama sorunlarımız vardı ve ben yılmıştım.. ailesi beni istemiyordu.. Annesi sürekli benim mezhebime bana okuduğum bölüme aileme laf ediyordu.. e bende Uğurdan hoşlanınca ve en son beni babam öldüresiye dövüp babamla biz karakola düştüğümüzde annesi annemi arayıp Anneme benim hakkımda yalanlar söyleyince bitirdim ilişkimizi..
tabiki, habersiz yapma nikah düğün flnayy yok bizim daha en az iki senemiz varailevi meselelerden anca ama kısmet inş. evleniriz haberni veririm size :123:
nasıl ekliycema d soy ad mail adresi olmadan canım ? :44:
canım ben ekleme butonumu açtım 15 dakikaya kapıcam ekleyiver sen beni okiş.. bu sitede de özel mesaj 10 dakikada 1 atılıyormuşadresimi mesaj olarak atacaktım
bitmişşş bitmiş yaa maşallahhvayyy nişan heee, Allah tamamına erdirsin çok sevindim canımmm
ben de koşuşturmacadan pek gelemiyorum, arada gelip kızların nabzını yokluyorum işte
sen neler yapıosun canım, nasıl gidio hayat gailesi
ooo film gibiymiş senin hikayen beama sonunda güzel bi ilişki başlamış ne güzell
tabiki, habersiz yapma nikah düğün flnhayırlısı olsun büşüm inşallah
ne biçim bi facebook buabooww kız memedova kim
bitmişşş bitmiş yaa maşallahhvayyy nişan heee, Allah tamamına erdirsin çok sevindim canımmm
ben de koşuşturmacadan pek gelemiyorum, arada gelip kızların nabzını yokluyorum işte
sen neler yapıosun canım, nasıl gidio hayat gailesi
ooo film gibiymiş senin hikayen beama sonunda güzel bi ilişki başlamış ne güzell
tabiki, habersiz yapma nikah düğün flnhayırlısı olsun büşüm inşallah
Askerim İzmirde ama Foçada değil yüreğim ağzıma geldi artık son günler dayanamıyorum artık.
Ama çok üzgünüm okuyunca haberi agladım yazık günah değil mi ya dayanamıyorum dayanamıyorum
Allahım yardım et ne olur korkuyla yaşıyorum
Ahhh güzelim Allah korumuş üzme kendini noolursun.. Bitecek bak bu günler geçecek... Bakk aynen böylediye ona kavuşacaksın üzülme
hepimizin başı sağolsun yasemincim, sana da geçmiş olsun...Askerim İzmirde ama Foçada değil yüreğim ağzıma geldi artık son günler dayanamıyorum artık.
Ama çok üzgünüm okuyunca haberi agladım yazık günah değil mi ya dayanamıyorum dayanamıyorum
Allahım yardım et ne olur korkuyla yaşıyorum
ayy burcum aynen yaa, benimki daha çalışmıyo ama yinede haftada 1 kez zor görüyorum hee, eğer bikaç kez görüyosam da bil ki ya halı bakılacaktır ya perde beğenilecektir vs.ayy nasıl gitsin tatlım yaa iğrenççç
benimki çalışıo ben çalışıorum haftada bir gün anca görüşebiliyoruz...askerdeyken durmadan yanına gidiodum daha çok görüyordum
senin hazırlıklar ne alemde???
Asker beklemek çok zor heleki böyle haberleri duyuyoruz askerlerimiz orada çok zor ya Allahım sabırlar versin bitsin artık bu süreç.
Çok yoruldum çok
447 gün oldu gideli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?