sbh şehit hbri aldık şmdide mayın patlamş k.maraşta ölen yaralann warmı kesin bilgiye ulaşılamıomş offfff her yerden saldırıolar
canım benim ya ben 91 liyim sevdğimde 91li hatta sevgilimden 11 ayda büyüğümama çocukluk aşkıyız
uğurlar çoğalıyor
teşekkür ederimcanım hiç birimizin aşkına nazar değmesin
ben tanıyorum ki seniiiiiiiiiiiiisedayı ve deryaw yide tanıyorum bende senin kadar eskiyim bu topikte hoş geldin mervecim nasılsın
kızlar çook kötüyüm askerime ulaşamıyorum izmirde oda ne güzel orda terör yok diye seviniyoduk off allahım canım çıkıcak sanki
şuanda farklıyız biz Allahın izniyle çocukluk aşkım bu 15 yıl sonra karşılaştık şaka gibi
kızlar çook kötüyüm askerime ulaşamıyorum izmirde oda ne güzel orda terör yok diye seviniyoduk off allahım canım çıkıcak sanki
Neresinde İzmirin
Foça'da mıydı???:26: Allahım sen koru =(
bornova da
İçini ferah tut sorun yok, sakin buralar.. Vakit bulamamıştır arar mutlaka
Bende Bornovadayım
dünde inatlaşmıştım iş yüzünden çalışmamı istemiyo bende gittim iş buldum bugün ilk iş günümdü fakat haberi duyunca dayanamadım bıraktım geldim
dünde inatlaşmıştım iş yüzünden çalışmamı istemiyo bende gittim iş buldum bugün ilk iş günümdü fakat haberi duyunca dayanamadım bıraktım geldim
Kızdığı için aramıyordur belki, bekle bakalım elbet arayacak
Arayacak tatlım sakin ollll
kızlarr aradııııııNasıl rahatladım yaa allahım bütün askerlerimizin sağ salim evlerine dönmelerini nasip eder inş
3 ay sonra bende beklicem askerimi ama üzülme ne olur bak oda senin üzülmeni istemez o kadar gün gelmiş geçmiş sabır tatlım sabır
ayynen tatlim kasim sonu aralik basi gibi =(Sağol canım benim, 3 ay sonra mı gidecek askerin ?Kasım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?