oo zaten hasretmişsiniz. tecrübenin faydasının olmadığı şeylerden biri bu sanırım :26:
Utandım amaEvli olmanın avantajı var tabii ama evliyken ayrılık daha zor oluyor bee, en iyisi hiç tanışmadan gitmiş olmaları bence de...
evli değiliz, farklı şehirlerdeyiz, benim ailem bilmiyor, işim yok, param yok bu halde görüşmeye çalışıyoruz maalesef
evet canım bnm biz 3 yıldır hasretiz o ist ben konyada yaşıyorum bide bu askerlik çıktı
çermik neresi oluyor canım ilçesimi diyarbakırın
​Evet canım ilçesi hemde güvenli olanından :)
öylemi ya duymadım hiç canım çermik diye biryer (benimki şöför olarak gidiyor canım operayona asker taşıyacak )):
600 tl çok fazla askerdeki birine ya benimki taş çatlasa 300 harcar yani biraz kıssın canım harcamalarını.Tek başına nasıl idare ediceksin hepsini.Allah kolaylık versin canım sana.Sende okullar açıldığında durumu toparlayıp gidersin canım
Gittikleri görevde kalmıyorlar ki canım değişebiliyo.Ama doğuda şöfor sıkıntısı olduğunu duymuştum .
İnşallah güvende olur canım
​Evet canım ilçesi hemde güvenli olanından :)
Aslında tutumlu olmaya çalışıyor ama bir şekilde gidiyor para anlamış değiliz, bir de çarşı izinlerinde çok para gidiyor, İstanbul çok pahalı, sigara masrafını da katınca ister istemez gidiyor, ama biraz daha kısmaya çalışacağını söyledi çünkü kendini kötü hissediyor ben sıkıntıya düşerim diye, okullar açılsın diye bekliyorum ben de canım başka yapacak şey yok
Kötüsünü getirme aklına hemennsıkıntı canım çünki mayın patlama olasılığı var yani neyse hayırlısı artık
Güvenli olduğu için kimse duymamış bu ilçeyi anlaşılan
Bizimde bütün paramız sigara ve internet kafeye gidiyor:)
Hatta artık sigaraya da pek gitmiyor tütün sarmaya başlamış aşkım çarşıdan alıp.Daha ekonomik olduğunu söyledi anlamasam da:) hiç aklına gelir miydi okulların açılmasını dört gözle bekleyeceğin
Kötüsünü getirme aklına hemenn
Bizimde bütün paramız sigara ve internet kafeye gidiyor:)
Hatta artık sigaraya da pek gitmiyor tütün sarmaya başlamış aşkım çarşıdan alıp.Daha ekonomik olduğunu söyledi anlamasam da:) hiç aklına gelir miydi okulların açılmasını dört gözle bekleyeceğin
Aaaa kaplıcaları meşhur hatta :)
kötüsünü getirmemeye çalışıyorum ama gerçekleri de bilmek lazım canım, neyse herşeyn hayırlısı artık yapacak birşeyimiz yok artık hiçbiryer güvenli değil düşünsenize izmire kadar geldi terör laneti
Benimki de yeni başladı tütün sarmaya bakalım ne kadar fark edecek, ekonomik mi değil mi :44: Hiç sorma böyle bekleyeceğimi sanmazdım yani işe başlayacağız kim ister ki
Bize ekonomik geldi valla
Sana çalışmak daha iyi gelecektir eminim.Hem zaman daha çabuk geçer
Çalışmanın daha iyi geleceği kesin, gayet iyi oyalanıyorum o zaman
Eşim de tütün sarmanın daha ekonomik olduğunu söylüyor, bir de daha az içiyormuş ona da sevindim
Bende biran önce kış gelsin istiyoruummHayatımda kışı sabırsızlıkla beklediğimi hatırlamıyorum , bana eşimi getirecek olması değiştiriyor işleri
İçinde o iğrenç maddeler olmadığı için içemiyorlarr
Ben de yazı sabırsızlıkla bekleyeceğim sanırım, zaten hayatım boyunca da hep öyle olmuştur, yaz gelse de okullar kapansa falan, şimdi de eşim gelse diyeceğim
HahahaEvet içindeki iğrenç şeyler yok, doğal tütün sonuçta, bir de üşeniyormuş zırt pırt sarmaya benimki öyle diyor
Ben daha sonraki yazlarda duygularına katılabilirim
ah benimki usta olmuş geçen cam.da elinde sarıverdi
Sarmayı bilsem sarıp,kutulara doldurup yollardım uğraşmasın diye :)
İşte her şeyi yaparım kesinlikle onu yapmamKendisi sarsın bana ne Hem daha az içer, zaten söz verdi, askerden gelince bırakacak sigarayı ama bakalım ne kadar sözünün eri olacak bu konuda
Bende bırakmadan gelme dedim ama burdakinden daha çok içiyormuş.
Nasıl olsa içecek bari yorulmasın aşkım
[/CENTER]
Benim eşim de daha az içiyoruz dedi, bulundukları yerde yasakmış çünkü rahat içemiyorlarmış... Bir paketi ancak 3 günde bitirebiliyorum diyor... Ben de daha az içsin diye bekliyorum bakalım ne olacak bırakır ya da bırakmaz ne yapayım, ben onu öyle de seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?