Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama öylede canım elbet geride kalacak yaşananlar ama çok büyük rezillikler yaşanıyormuş bu ktm insanın pskolojisi nasıl dayanır yaa off off

İnşallah ruh halini etkileyecek seyler yasamaz canım. Oradan ayrılacak nasılsa yerleşir rahat eder inşallah.
Dua et canım bol bol.Dua ve zamana ihtiyacın var baska elden birşey gelmiyor.

Bende merak ediyordum konuyu ilk açtı acaba :) Ellerine saglık :)Bende 460la basladım şimdi 9 günüm kaldı Allahın izniryle :)
Merak ettim beklediğiniz insanla evli misiniz ?

şimdi internetten okuyorum canım oradaki yazılanlar zaten beni iyice korkuttu, yestıklar yağdan görünmüyormuş yazılan yorumlar böyle kardeşin kaç gün kalmıştı ktm de canım bıraksalar hemen ya off

canım ilk teslim olduğunda çok kalmamıştı ama izinde geldiğinde baya uzun kalmıştı 6, 7 gün falandı sanırım tam hatırlamıyorum birazdan sahura kalkar kardeşim tam olarak öğrenirim. ama o geçen yıl ağustosta 22 şehidimiz vardı ya tam o sıra gelmişti güvenli değil diye bırakmamışlardı günlerce beklemiştik geldi gelecek diye

inşallah hemen bırakırlar hemen

kardeşim de öyle anlatmıştı

Son düzenleme:

ne yani biz şimdi izne gelip gittiğinde aynı bu zorlukları yaşayacakmıyız ya o zamanda oluyor yani ktm denen illet allahım sen sabırlar ver

Bu nedir Allah aşkına ya birde devlet askerlere iyi bakıyor
Adamlar rezillik içindeler ya Allah sabır versin ne diyeyim

bunu güvenliklerini tehlikeye atmamak için yapıyorlar ama canım güya iyi birşey yaptığını zannediyor devlet

ne yani biz şimdi izne gelip gittiğinde aynı bu zorlukları yaşayacakmıyız ya o zamanda oluyor yani ktm denen illet allahım sen sabırlar ver

evet canım maalesef bi de ortam güvenli değilse... kardeşim şu saatte şu uçakla gelcem diyordu biz bileti alıyorduk akşam arıyordu iptal oldu ertesi gün şu saate alın ertesi sabah yine aynı şey... yavrularım yine de ona rağmen mutlu mutlu fotolar çekinmişler o rezillikte

bide canım kardeşin iznini tek seferde 20 günmü kullanmıştı birde iznine usta briliğine gittikten ne kadar sonra kullanmıştı hatırlayabilcenmi

bunu güvenliklerini tehlikeye atmamak için yapıyorlar ama canım güya iyi birşey yaptığını zannediyor devlet

Bu devletin kesinlikle askere saygısı yok benim sevgilimin midesi askerde perişan oldu rezil gibi yemekler
Ne diyeyim oğlan çocuklarını çok severim ben çok isterim bi gün olsun diye ama aklıma askerlik geldikçe üzülüyorum.

yapma yaa artık sabretmekten başka yapacak birşey yok canım

bnm askerim sırf yemekler yüzünden 3 gün revirde kaldı acemiliğinde devlet bu işte yılların eti ile yemekler yapıyorlarmış reziller

bide canım kardeşin iznini tek seferde 20 günmü kullanmıştı birde iznine usta briliğine gittikten ne kadar sonra kullanmıştı hatırlayabilcenmi

evet canım hatta daha fazla kullanmıştı 24 gün mü neydi. kardeşim sınır karakolundaydı. 22 şubatta gitmişti ağustos sonunda gelmişti izne. zaten parça parça kullandırtmıyorlardı

tam 6ay oluyor işte

Son düzenleme:

evet canım bnm askerimde tek seferde kullandırttıyorlar izni demişti bnde diğer batı birliklerin parça parça kullanma şansın oluyor ya acaba öyle olmuyormu diye sormuştum demekki olmuyormuş öyle olsa iyiydi ya

benim kardeşim de parça parça kullanmak istiyordu ama bu geliş gidişler ktmler yüzünden iyi ki tek seferde kullanmışım dedi. canım inşallah en kısa zamanda yerine gönderirler. seninki dbakır merkezde zaten neden ktm ye aldılar anlamadım

o zaman izinden sonrada bu ktm denilen şey oluyorsa askerler 6 ay geçse bile izinlerini istedikleri zaman kullanamz demi canım varmı bir bilgin yani hepsini aynı anda izne yolluyorlardır

bnm askerim sırf yemekler yüzünden 3 gün revirde kaldı acemiliğinde devlet bu işte yılların eti ile yemekler yapıyorlarmış reziller

Evet pislikler ya sinirim bozuldu gene benimkide yattı revirde 2 gece ateşler içinde mikrop kaptı ne kadar ağlamıştım
Diyor ki komutanlar kendileri güzel yemekler yioar aşçı askerleri seçiyorlar onlara onlar pişiriyor bize, askerler .. Ve yemekleri düşün, kurt bile çıkıyormus ya .. Yemiyor ki benimki kantinden idare ediyor hep.
Bizim ustalıgımız iyide tek sorunumuz yemeklerdi neyse bitiyor 9 gün sonra enfes yemekler hazırlıcam ona bayram etsin midesi kıyamam

holofira senin askerin nerede canım?

evet canım diyarbakır merkez ama herkesi alıyorlarmış ktmye inşallah merkerzde kalırda, kardeşin doğrusunu yapmış canım bnde parça parça kullnmasını istiyorum ama o rezillik çekilmezki

benimki de yatmıştı revirde bi hafta. yemek değil taş yiyorduk diyordu. usta birliğinde mutfaktaydı kendi yapıyordu rahat yiyordu ama şimdi de istirahatte 1 aydır aç geziyor resmen. dışardan döner falan geliyor arada o zaman doya doya yiyor.

seninki kurtuldu canım gözün aydın şimdiden darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…