ama öylede canım elbet geride kalacak yaşananlar ama çok büyük rezillikler yaşanıyormuş bu ktm insanın pskolojisi nasıl dayanır yaa off off
iyi geceler tezkereci güzeller görüyorum ki açtığım konu 3.kez açılmış maşşallah diyorum allah devamını getirsin inşallah ben ilk bu başlık altında bu konuyu açarken hiç bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim iyikide başlatmışım açmışım sayfayı 2.ci olarak kazen 3. olarak mune açmış konuyu onlarada teşekkür edelim devam ettirmişler .neyse konuya geleyim ben 460 günü yiyeli 3 yıl oldu bitmeyecekmiş gibi gelen günler anlar bitmiş gitmiş 3 yıl bile geçmişüzerinden asıl askerlik tezkere sonrası başlıyormuş aslında.inşallah sizlerinde günleriniz biter allah kolaylık ve sabır verir bi bakmışsınız gelmişler beklenilenler allah hepinize sağsalim kavuşmayı nasip etsin allah askerlerimizi korusun
çukurcada neler çekmiştik ya onlar vandaki ktmde toplanıyorlardı. ya bi yatakta 3, 4 kişi yatar mı??? erkek bi de bunlar!!! iğrenç çarşaflarda, yastıklarda. geçti o günler çok şükür. çok sinirlendim yine. esrayı da korkutcam iyice
şimdi internetten okuyorum canım oradaki yazılanlar zaten beni iyice korkuttu, yestıklar yağdan görünmüyormuş yazılan yorumlar böyle kardeşin kaç gün kalmıştı ktm de canım bıraksalar hemen ya off
canım ilk teslim olduğunda çok kalmamıştı ama izinde geldiğinde baya uzun kalmıştı 6, 7 gün falandı sanırım tam hatırlamıyorum birazdan sahura kalkar kardeşim tam olarak öğrenirim. ama o geçen yıl ağustosta 22 şehidimiz vardı ya tam o sıra gelmişti güvenli değil diye bırakmamışlardı günlerce beklemiştik geldi gelecek diye
inşallah hemen bırakırlar hemen
kardeşim de öyle anlatmıştı
Bu nedir Allah aşkına ya birde devlet askerlere iyi bakıyor
Adamlar rezillik içindeler ya Allah sabır versin ne diyeyim
ne yani biz şimdi izne gelip gittiğinde aynı bu zorlukları yaşayacakmıyız ya o zamanda oluyor yani ktm denen illet allahım sen sabırlar ver
canım ilk teslim olduğunda çok kalmamıştı ama izinde geldiğinde baya uzun kalmıştı 6, 7 gün falandı sanırım tam hatırlamıyorum birazdan sahura kalkar kardeşim tam olarak öğrenirim. ama o geçen yıl ağustosta 22 şehidimiz vardı ya tam o sıra gelmişti güvenli değil diye bırakmamışlardı günlerce beklemiştik geldi gelecek diye
inşallah hemen bırakırlar hemen
kardeşim de öyle anlatmıştı
bunu güvenliklerini tehlikeye atmamak için yapıyorlar ama canım güya iyi birşey yaptığını zannediyor devlet
evet canım maalesefbi de ortam güvenli değilse... kardeşim şu saatte şu uçakla gelcem diyordu biz bileti alıyorduk akşam arıyordu iptal oldu ertesi gün şu saate alın ertesi sabah yine aynı şey... yavrularım yine de ona rağmen mutlu mutlu fotolar çekinmişler o rezillikte
Bu devletin kesinlikle askere saygısı yok benim sevgilimin midesi askerde perişan oldu rezil gibi yemekler
Ne diyeyim oğlan çocuklarını çok severim ben çok isterim bi gün olsun diye ama aklıma askerlik geldikçe üzülüyorum.
bide canım kardeşin iznini tek seferde 20 günmü kullanmıştı birde iznine usta briliğine gittikten ne kadar sonra kullanmıştı hatırlayabilcenmi
evet canım hatta daha fazla kullanmıştı 24 gün mü neydi. kardeşim sınır karakolundaydı. 22 şubatta gitmişti ağustos sonunda gelmişti izne. zaten parça parça kullandırtmıyorlardı
tam 6ay oluyor işte
evet canım bnm askerimde tek seferde kullandırttıyorlar izni demişti bnde diğer batı birliklerin parça parça kullanma şansın oluyor ya acaba öyle olmuyormu diye sormuştum demekki olmuyormuş öyle olsa iyiydi ya
evet canım hatta daha fazla kullanmıştı 24 gün mü neydi. kardeşim sınır karakolundaydı. 22 şubatta gitmişti ağustos sonunda gelmişti izne. zaten parça parça kullandırtmıyorlardı
tam 6ay oluyor işte
bnm askerim sırf yemekler yüzünden 3 gün revirde kaldı acemiliğinde devlet bu işte yılların eti ile yemekler yapıyorlarmış reziller
benim kardeşim de parça parça kullanmak istiyordu ama bu geliş gidişler ktmler yüzünden iyi ki tek seferde kullanmışım dedi. canım inşallah en kısa zamanda yerine gönderirler. seninki dbakır merkezde zaten neden ktm ye aldılar anlamadım
Evet pislikler ya sinirim bozuldu gene benimkide yattı revirde 2 gece ateşler içinde mikrop kaptı ne kadar ağlamıştım
Diyor ki komutanlar kendileri güzel yemekler yioar aşçı askerleri seçiyorlar onlara onlar pişiriyor bize, askerler .. Ve yemekleri düşün, kurt bile çıkıyormus ya .. Yemiyor ki benimki kantinden idare ediyor hep.
Bizim ustalıgımız iyide tek sorunumuz yemeklerdi neyse bitiyor 9 gün sonra enfes yemekler hazırlıcam ona bayram etsin midesi kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?