Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hosbulduk canım evet kısa dönem ama cok zor geldı normalde de uzagız ama bu bı ayrı zor tuhaf duygular getırdı..rabbım hepımızı kavustursun ınsallah

Amin canım, ayrılığın uzunu kısası, yakını uzağı fark etmiyor çok koyuyor hepsi de ilk başta

Depüğüme çok az kaldıııııııııııı

Ne oldu canım neyin var :26:

sorma canım ya askerim dün teslim oldu birliğine ve ktmye katılmış bugün sabah aradı nasılsın dedim çok rezilim dedi 7 bin asker var şu anda ve gece dışarda uyudum dedi

sorma canım ya askerim dün teslim oldu birliğine ve ktmye katılmış bugün sabah aradı nasılsın dedim çok rezilim dedi 7 bin asker var şu anda ve gece dışarda uyudum dedi

Ah canım kıyamam sana malesef bu ktmde böyle oluyor daha önce bu yorumlara çok denk geldim
Geçicek bu günler canım benim üzülme, nerede askerin :26:

kardeşimden biliyorum bu durumu gerçekten onlar için çok zor bir durum insana hangi devirde yaşıyoruz dedirtiyorlar rezillik ya ne hakları var bunu yapmaya anlamıyorum

Ah canım kıyamam sana malesef bu ktmde böyle oluyor daha önce bu yorumlara çok denk geldim
Geçicek bu günler canım benim üzülme, nerede askerin :26:

diyarbakır merkeze gitti canım, bildiğim kadarıylada 4 gün fln düsürüyormuş bu bi yerleşse yerine:44:

diyarbakır merkeze gitti canım, bildiğim kadarıylada 4 gün fln düsürüyormuş bu bi yerleşse yerine:44:

Anladım canım akrabamızın ogluda Diyarbakıra gitti aynı böyle anlatıyordu burada daçok okudum bu sorunu malesef öyle rezil ortam var ama ne yapıcaksın canı sag olsun canım..En sıkıstıgın anda bir gün biteceğini bu günlerin geride kalacagını düşün Ben hep öyle yaptım

kardeşimden biliyorum bu durumu gerçekten onlar için çok zor bir durum insana hangi devirde yaşıyoruz dedirtiyorlar rezillik ya ne hakları var bunu yapmaya anlamıyorum

güya güvende olmaları için yapıyorlar tatlım bunu ama tamamen rezillik olacak şey değil ya senin kardeşin nerde yapmıştı askerliğini

ama öylede canım elbet geride kalacak yaşananlar ama çok büyük rezillikler yaşanıyormuş bu ktm insanın pskolojisi nasıl dayanır yaa off off

iyi geceler tezkereci güzeller görüyorum ki açtığım konu 3.kez açılmış maşşallah diyorum allah devamını getirsin inşallah ben ilk bu başlık altında bu konuyu açarken hiç bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim iyikide başlatmışım açmışım sayfayı 2.ci olarak kazen 3. olarak mune açmış konuyu onlarada teşekkür edelim devam ettirmişler .neyse konuya geleyim ben 460 günü yiyeli 3 yıl oldu bitmeyecekmiş gibi gelen günler anlar bitmiş gitmiş 3 yıl bile geçmişüzerinden asıl askerlik tezkere sonrası başlıyormuş aslında.inşallah sizlerinde günleriniz biter allah kolaylık ve sabır verir bi bakmışsınız gelmişler beklenilenler allah hepinize sağsalim kavuşmayı nasip etsin allah askerlerimizi korusun

şimdi size bir resim yükleyeceğim kızlar diyarbakır ktmsinde çekilmiş sinir olmamak elde değilki

güya güvende olmaları için yapıyorlar tatlım bunu ama tamamen rezillik olacak şey değil ya senin kardeşin nerde yapmıştı askerliğini

çukurcada neler çekmiştik ya onlar vandaki ktmde toplanıyorlardı. ya bi yatakta 3, 4 kişi yatar mı??? erkek bi de bunlar!!! iğrenç çarşaflarda, yastıklarda. geçti o günler çok şükür. çok sinirlendim yine. esrayı da korkutcam iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…