Hosbulduk canım evet kısa dönem ama cok zor geldı normalde de uzagız ama bu bı ayrı zor tuhaf duygular getırdı..rabbım hepımızı kavustursun ınsallah
Kuşu napiiim eşimi istiyorum ben
o günlerde gelsin inşallah canım tez zamanda
Gelecek tabiii, onun için sabrediyoruz yoksa neye yarar beklemeler... Allah hepimizi sağ salim askerlerine kavuştursun inşallah....
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım bızımde safagımız 157 yenı basladık allahım tüm askerlerimizi korusun...
benimkinin koynuma konmasına daha çok var
sorma canım ya askerim dün teslim oldu birliğine ve ktmye katılmış bugün sabah aradı nasılsın dedim çok rezilim dedi 7 bin asker var şu anda ve gece dışarda uyudum dedi
sorma canım ya askerim dün teslim oldu birliğine ve ktmye katılmış bugün sabah aradı nasılsın dedim çok rezilim dedi 7 bin asker var şu anda ve gece dışarda uyudum dedi
Ah canım kıyamam sana malesef bu ktmde böyle oluyor daha önce bu yorumlara çok denk geldim
Geçicek bu günler canım benim üzülme, nerede askerin :26:
diyarbakır merkeze gitti canım, bildiğim kadarıylada 4 gün fln düsürüyormuş bu bi yerleşse yerine:44:
kardeşimden biliyorum bu durumu gerçekten onlar için çok zor bir durum insana hangi devirde yaşıyoruz dedirtiyorlar rezillik ya ne hakları var bunu yapmaya anlamıyorum
Anladım canım akrabamızın ogluda Diyarbakıra gitti aynı böyle anlatıyordu burada daçok okudum bu sorunu malesef öyle rezil ortam var ama ne yapıcaksın canı sag olsun canım..En sıkıstıgın anda bir gün biteceğini bu günlerin geride kalacagını düşünBen hep öyle yaptım
güya güvende olmaları için yapıyorlar tatlım bunu ama tamamen rezillik olacak şey değil ya senin kardeşin nerde yapmıştı askerliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?