Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım diyarbakır merkez ama herkesi alıyorlarmış ktmye inşallah merkerzde kalırda, kardeşin doğrusunu yapmış canım bnde parça parça kullnmasını istiyorum ama o rezillik çekilmezki

Allah yardımcısı olsun çok ağladım fotoyu görünce çok kızdım aynı zamanda

askerin nerde ki canım inşallah usta birliğinde ki yemekleri iyi olur askerimin sen bitirdin artık (

Evet taş bile çıkıyormus etler kokuyormus , benimki tabagını mabagını alır yıkar öyle yer yiyeceği birşey varsada.
Benimkide çarşılarda güzelce yiyor dısardan ama ev yemeklerine hasret kıyamam ya , geldiğinde güzel yemekler hazırlıcam ona gelsede yedirsem çocugumu :)
Kurtuluyoruz canım sukur darısı basınıza zor cidden ama bitiyor bi sekilde..

yozgatta canım benim memleketimde ama ben ankarada oturuyorum yakınız yine de 2.5 saatlik mesafemiz var

Aa iyiymiş canım yakınsınız, nişanlı mısınız ?

askerin nerde ki canım inşallah usta birliğinde ki yemekleri iyi olur askerimin sen bitirdin artık (

Canım ben askerim rahat aslında bi sıkıntısı yok tek derdimiz yemekler... Yoksa herkese bizim gibi askerlik versin Allah derim hep.
Biz yemek konusunda çok hassasız, sıkıntıları vardı iyice beter oldu mide yemekleri kötü oranın..Tedavi görüyor düşün, ilaçları var ama orda ne yesin ki ..Doktor bile yapabileceğim bişi yok demiş Askerlik bitince düzene girecek artık.İyi bakıcam ona

İnşallah canım askerlikte yemek bile çok sorun

bitecek evet, inanıyorum. nişanlı değiliz ama gelince inşallah...

gelsin de doya doya yesin kıymetini de bilsin

bitecek evet, inanıyorum. nişanlı değiliz ama gelince inşallah...

gelsin de doya doya yesin kıymetini de bilsin

Oy bilir bilir kıymetini der hep böreklerini çok özledim vs vs ...
Hadi bakalım inşallah tatlım nişan haberlerinide alalım

Oy bilir bilir kıymetini der hep böreklerini çok özledim vs vs ...
Hadi bakalım inşallah tatlım nişan haberlerinide alalım

aferin o zaman ona

inşallah canım.

kızlar ben çıkıyorum sofraya çağırıyorlar. iyi geceler...

esracım sen de çok üzülme lütfen dua et onun yerine ben de etcem hep...

İyi geceler kızlar hayırlı sahurlar afiyet olsun.

Şafak 114

İki Hanelilere Son 15

Plakalara Son 33

Her Sabah Uyandığımda Aklımda Benimle Uyanan Tek Kişisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…