evet canım diyarbakır merkez ama herkesi alıyorlarmış ktmye inşallah merkerzde kalırda, kardeşin doğrusunu yapmış canım bnde parça parça kullnmasını istiyorum ama o rezillik çekilmezki
Evet pislikler ya sinirim bozuldu gene benimkide yattı revirde 2 gece ateşler içinde mikrop kaptı ne kadar ağlamıştım
Diyor ki komutanlar kendileri güzel yemekler yioar aşçı askerleri seçiyorlar onlara onlar pişiriyor bize, askerler .. Ve yemekleri düşün, kurt bile çıkıyormus ya .. Yemiyor ki benimki kantinden idare ediyor hep.
Bizim ustalıgımız iyide tek sorunumuz yemeklerdi neyse bitiyor 9 gün sonra enfes yemekler hazırlıcam ona bayram etsin midesi kıyamam
benimki de yatmıştı revirde bi hafta. yemek değil taş yiyorduk diyordu. usta birliğinde mutfaktaydı kendi yapıyordu rahat yiyordu ama şimdi de istirahatte 1 aydır aç geziyor resmen. dışardan döner falan geliyor arada o zaman doya doya yiyor.
seninki kurtuldu canım gözün aydın şimdiden darısı bize
yozgatta canım benim memleketimde ama ben ankarada oturuyorum yakınız yine de 2.5 saatlik mesafemiz var
yozgatta canım benim memleketimde ama ben ankarada oturuyorum yakınız yine de 2.5 saatlik mesafemiz var
Allah yardımcısı olsun çok ağladım fotoyu görünce çok kızdım aynı zamanda
askerin nerde ki canım inşallah usta birliğinde ki yemekleri iyi olur askerimin sen bitirdin artık (
Evet taş bile çıkıyormus etler kokuyormus , benimki tabagını mabagını alır yıkar öyle yer yiyeceği birşey varsada.
Benimkide çarşılarda güzelce yiyor dısardan ama ev yemeklerine hasret kıyamam ya , geldiğinde güzel yemekler hazırlıcam ona gelsede yedirsem çocugumu :)
Kurtuluyoruz canım sukur darısı basınıza zor cidden ama bitiyor bi sekilde..
Aa iyiymiş canım yakınsınız, nişanlı mısınız ?
bitecek evet, inanıyorum. nişanlı değiliz ama gelince inşallah...
gelsin de doya doya yesin kıymetini de bilsin
hemde çok yakınsıınız ne güzel18:
Canım ben askerim rahat aslında bi sıkıntısı yok tek derdimiz yemekler... Yoksa herkese bizim gibi askerlik versin Allah derim hep.
Biz yemek konusunda çok hassasız, sıkıntıları vardı iyice beter oldu mide yemekleri kötü oranın..Tedavi görüyor düşün, ilaçları var ama orda ne yesin ki ..Doktor bile yapabileceğim bişi yok demişAskerlik bitince düzene girecek artık.İyi bakıcam ona
İnşallah canım askerlikte yemek bile çok sorun[/QUaskerliğin herşeyi kötü canım,askerin nerde görev yapıyor diyede sormuştum (
Oy bilir bilir kıymetini der hep böreklerini çok özledim vs vs ...
Hadi bakalım inşallah tatlım nişan haberlerinide alalım
Canım ben askerim rahat aslında bi sıkıntısı yok tek derdimiz yemekler... Yoksa herkese bizim gibi askerlik versin Allah derim hep.
Biz yemek konusunda çok hassasız, sıkıntıları vardı iyice beter oldu mide yemekleri kötü oranın..Tedavi görüyor düşün, ilaçları var ama orda ne yesin ki ..Doktor bile yapabileceğim bişi yok demişAskerlik bitince düzene girecek artık.İyi bakıcam ona
İnşallah canım askerlikte yemek bile çok sorun[/QUaskerliğin herşeyi kötü canım,askerin nerde görev yapıyor diyede sormuştum (
İzmirde canım benim :)
Günaydınnnn nasılsınız bugünn?
ŞAFAK 155
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?