tamam be karışmıyorummmmm facesine ekle bak görürsün bana hak vericeksin
yok illa beğen dersensiyah beyaz bence terciihimmmm elde var 2
tamam be karışmıyorummmmm facesine ekle bak görürsün bana hak vericeksin
yok illa beğen dersensiyah beyaz bence terciihimmmm elde var 2
ekledi kiiiaaa ben sizin gibi topuklu neyim giymiyom diye küçük mü oldum anaaa
kuzumm evet birazcık benden bir yaç küçük galiba 93 doğumlu olsa gerek deniz kendi kararı hem sen evde kaldın diye hahaşaka br yana hayırlısı olsun kuzumm
banaaa acil nişanlık modeli bul bakıyım sence nasıl yakışırmış bri görüyüm
kız topuklu giymekle büyünmüyor be tamam yarın evlen getirticcem uğurunu tamam :123: merasim düzenliycem :123:
kız topuklu giymekle büyünmüyor be tamam yarın evlen getirticcem uğurunu tamam :123: merasim düzenliycem :123:
kuzumm ama bak bende 92 doğumluyum anacım ama boy post var bende 22 23 24 25 sanan bile oluyor deniz zayıf cılız biraz azıcık toplu olsasorun kalmaz kız kilo al sende bakim
kız 2 yaş diyip geçme bak aman ne halin varsa gör sanki sözleme dedim sözlenmiyceksin
Kız duba mı oluyum noluyumzaten şişkoyum
face adresimi gönderdim canım
kız sen kaç yaşındasın ki herkes tepkili
Kız duba mı oluyum noluyumzaten şişkoyum
prensess han ibize face adresi bakıyımm
kuzumm evet birazcık benden bir yaç küçük galiba 93 doğumlu olsa gerek deniz kendi kararı hem sen evde kaldın diye hahaşaka br yana hayırlısı olsun kuzumm
banaaa acil nişanlık modeli bul bakıyım sence nasıl yakışırmış bri görüyüm
19.5 yaşındayım.. 5 şubat 1993 doğumluyum.. Allah aşkına şimdi evlencem demedim kasımda sözlencem dedim ben 24 den önce evlenmem zaten
bu konuda anlaşalım benden zayıfları sevmem ben tamammıııı hahahahahahaaasıcam kendimiii
19.5 yaşındayım.. 5 şubat 1993 doğumluyum.. Allah aşkına şimdi evlencem demedim kasımda sözlencem dedim ben 24 den önce evlenmem zaten
ahahahahahhaaa bak buna gülerim işte kuzummm aileler bekletmez o kadar bir gerçi benimkiler 2 sene bekletmeye razı ama başta bende öyle diyordum 24 2 anca evlenirim diye şimdi kavga ediyoruz düğün tarihi mayıs diyorum eylül diyorlar ve onlar galip52
tamam canım gönderebilmem için 10dk geçmesi gerekiyo biliyosun kk öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?