Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam be karışmıyorummmmm facesine ekle bak görürsün bana hak vericeksin

yok illa beğen dersen siyah beyaz bence terciihimmmm elde var 2

ekledi kiii aaa ben sizin gibi topuklu neyim giymiyom diye küçük mü oldum anaaa

tamam be karışmıyorummmmm facesine ekle bak görürsün bana hak vericeksin

yok illa beğen dersen siyah beyaz bence terciihimmmm elde var 2

kuzumm evet birazcık benden bir yaç küçük galiba 93 doğumlu olsa gerek deniz kendi kararı hem sen evde kaldın diye haha şaka br yana hayırlısı olsun kuzumm

banaaa acil nişanlık modeli bul bakıyım sence nasıl yakışırmış bri görüyüm

yani 93 şubat doğumluyum ay farkı var aramızda Allahsen

kız topuklu giymekle büyünmüyor be tamam yarın evlen getirticcem uğurunu tamam :123: merasim düzenliycem :123:

kuzumm ama bak bende 92 doğumluyum anacım ama boy post var bende 22 23 24 25 sanan bile oluyor deniz zayıf cılız biraz azıcık toplu olsa sorun kalmaz kız kilo al sende bakim

kuzumm ama bak bende 92 doğumluyum anacım ama boy post var bende 22 23 24 25 sanan bile oluyor deniz zayıf cılız biraz azıcık toplu olsa sorun kalmaz kız kilo al sende bakim

Kız duba mı oluyum noluyum zaten şişkoyum

hemen araştırmalara başladımmm loading... please wait... :26:

19.5 yaşındayım.. 5 şubat 1993 doğumluyum.. Allah aşkına şimdi evlencem demedim kasımda sözlencem dedim ben 24 den önce evlenmem zaten

ahahahahahhaaa bak buna gülerim işte kuzummm aileler bekletmez o kadar bir gerçi benimkiler 2 sene bekletmeye razı ama başta bende öyle diyordum 24 2 anca evlenirim diye şimdi kavga ediyoruz düğün tarihi mayıs diyorum eylül diyorlar ve onlar galip 52

19.5 yaşındayım.. 5 şubat 1993 doğumluyum.. Allah aşkına şimdi evlencem demedim kasımda sözlencem dedim ben 24 den önce evlenmem zaten

yani buçuğuda var güzel ama biraz söz içinde erken neden biliyomusun söz nişan o kadar uzun süre beklemez yoksa eskiden 16 yaşında evleniyolarmış ama sağlıklı düşün bu çağda

tatlım bunun daha nişanı var yani şimdi söz 1 yıl sonra nişan 2 yıl sonra evlilik şeklinde insanları yavaş yavaş motive edip kendi hayatımı kurmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…