Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seninki gittiği zaman benim tam 8 ayım kalacak canım,( uzun dönemmi yapcak şimdiden sarmış askerlik stresi anlaşılan

Yok canım kısa yapacak inşallah. uzun dönem yapanlara allah sabır versin güç versin. Zaman geçirmek zor. İnsan 5 ay nasıl olacak diye dert ediyor kendine.

Ama uzun dönem bekleyen hatunlarda esaslı hatunlardır bana göre

selamlar olsun hepinize nasılsınız kk'nın güzel yarenleri

şafak attı sadece 5 başkada yoooooooooookkkkkkk son pazartesiydi son salıya girdik huhuu

ohh ne güzell bir şfk ( rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin yeni hayatınızda mutluluklar versin inşllah

Canım kısa dönemler hakkında bir bilgim yok, dağıtım izni olur normalde ama sizde kaç gün bilmiyorum. Ziyaretten bahsediyorsan izin verirler ama evci izninden bahsediyorsan izin vermezler canım, ya anne- baba ya da eş olabilir.

ohh ne güzell bir şfk ( rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin yeni hayatınızda mutluluklar versin inşllah

boşa demiyorum kk'nın güzel yarenleri diye yüzleri kalpleri duaları hepsi güzel yarenlerin :)

teşekkür ederim kocamann amin diyorum..şoktayım biraz şaka gibi geliyo...Rabbim hepinize sabrınızı sınamadan bu şafağı göstersin

vayy vayy ne güzel konustun sen öyle (

asker beklemek çok büyük birşey canım çok farklı birşey tabi 460 gün beklemek daha zor birşey

ama sende 5 ay bizimle aynı duyguları yaşayacaksın

rabbim kolaylıklar versin

şimdi rüya gibi geliyordur sana ama yarine sarılınca ohh be gerçekmiş diyeceksin ve bütün acıların bitip gidecek

selamlar olsun hepinize nasılsınız kk'nın güzel yarenleri

şafak attı sadece 5 başkada yoooooooooookkkkkkk son pazartesiydi son salıya girdik huhuu

Allah bir daha ayırmaz inşallah canım, sabrın sonu selamettir, mükafatını alacaksın, darısı bizim gibilerin başına inşallah...

kızlar iskenderun da denizci olan yok mu hiç uzun dönemden

Allah bir daha ayırmaz inşallah canım, sabrın sonu selamettir, mükafatını alacaksın, darısı bizim gibilerin başına inşallah...

amin canım güzel duaların için güzel duaların gibi güzel hayat versin Rabbim sana :) bende geçen yıl bu zamanlar nasıl geçer diyodum darısı başıma diyodum :)

Darısı hepinizin başına canım benimm en güzel günler hepimizin olsun Rabbim dönülmeyen ayrılık vermesin

şimdi rüya gibi geliyordur sana ama yarine sarılınca ohh be gerçekmiş diyeceksin ve bütün acıların bitip gidecek

Evet canım Allah'ım bugünleride gösterdi insan şoka giriyo :):).. emeklerimizin karşılığı boş çıkmasın hiç birimizin..Biz hazıra konmadık :) emek verdik bekledin hasret çektik hepimizz.. hepinizin göz bebeklerine kadar güldüğü o gün gelecek sabır :)

Teşekkür ederim tatlım Ben de geçecek umuduyla yaşıyorum, bol bol hayal kuruyoruz telefonda eşimle

inşallah gelir canım inşallah zaten biliyorumki iszde büyük acılardan geçtiniz ki finale geldiniz

Teşekkür ederim tatlım Ben de geçecek umuduyla yaşıyorum, bol bol hayal kuruyoruz telefonda eşimle

en güzeli hayal kurmak onlara ulaşınca harika oluyor :) bizide şafak sıkıştırdıkca sıkıştıryo son günler ya sanki zaman inatla akmıyo.. :)
bol bol kavga ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…