Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaaa Canım seninde çekilecek derdin varmış Kutlarım, tebrik ederim, bu sabrın önünde eğilirim valla Enişte değerini bilsin

çok sağol canım benimm :) Gerçekten sevgi varsa insan katlanıyo çekiyo be canım inanki hiç gözümde yok o günler bitti ya şükürler olsunn

Geçmiş olsun canım, iyi baksın kendine geçer zaten ailesinin yanında değil mi şu an... annesi bakar ona

Balım ailesinin yanında ama ailesi küstü buna KPSS'den 60 puan aldı... Yeni mezun daha 2 ay önce mezun oldu çalışmadan girdi sınava 60 aldı ama ailesi anlayışsız olduğundan küstüler Uğura.. Kötü davranıyorlar.. Babası senden adam olmaz hemen askere git sonra ne halin varsa gör dedi bugün askeriyeye gönderdi zorla evrak bilgisi vs. için

ahh canım ya vallahi duygulandım tüylerim kalktı)): şükretmişsin eminmki rabbim ödüllendirecek seni

İnşallah canım birgün bile isyan etmedim İnaşallah herşey güzel olacak :) azcık moral olsun size daha neleri var görün diye anlattım :)

seni sedulu ile karstırdım yaa pardon(

sorun değil tatlım =) benimkininde gitme tarihi şöyle böyle belli oldu

2 ihtimal var ya 25 Kasım yada 2 Aralıkta benim hasret günlerim başlıyor.. gerçi o gitmeden başladı ya neyse

sorun değil tatlım =) benimkininde gitme tarihi şöyle böyle belli oldu

2 ihtimal var ya 25 Kasım yada 2 Aralıkta benim hasret günlerim başlıyor.. gerçi o gitmeden başladı ya neyse

kısa dönem mi gidicek mezun oldu demişsin de ?

5 gün sonra bunların hepsinin acısını çıkarın tatlım, hak etmişsiniz... Allah gönlünüz göre versin inşallah...

Yazık yaaa, ama merak etmesin sonra hayatını kurunca evlenince saygı duymaya başlarlar, benim eşimi de hep horluyordu babası farklı problemler de vardı, ama artık tık yok, saygı duymak zorunda kalıyorlar...

İnşallah canım birgün bile isyan etmedim İnaşallah herşey güzel olacak :) azcık moral olsun size daha neleri var görün diye anlattım :)

iyi yaptın vallaha canım anlatmakla bizlerde böylece halimize şükredelim isyan etmeyelim zaten isyan edecek olsam ilk aklıma sen geleceksin (

bnde 3 yıldır hasretim o ist ben konyada yaşıyordum ama seninkisi çok farklı

ben sesini duyuyordum

bide nişanlımısınız canım

yok nişana hiç fırsatımız olmadıki aksilikler oldu hep anlattığım gibi uzak kalmak zorunda kaldık şimdi ben üniv son sınıftayım okulumun bitmesini bekliyorum ailemin rızasını almak için.çünki onlar okulumun bitmesini istiyolar tabi nasip kısmet bu işler şimdilik kendi aramızda yüzük taktık herkes biliyo aslında :) aynen aynen isyanın doruğuna geldiğin an olacak :) ozaman aklına geleyim hemen şükret :)

Normalde kısa dönem ama benimki sınava girip uzun dönem yapmak istiyor ( sınavlı uzun dönemde maaş alınıyormuşda)

sınava ister istemez giriyorsun zaten benimki de girdi ama kısa dönem çıktı.
maaş 8 ay mı ne alıyormuşsun 4 ay acemilik sürüyormuş
bir de askeriye işine yarayan meslekleri uzun dönem kabul ediyormuş
böyle bilgiler duymuştuk biz

İnşallah canım inşallah Ailesi çok üstüne gidiyor çokkk adam bitirme kampanyası için 1 sene boyunca sabah akşam koşturdu bunlar 2 ayda Kpss kazanabileceğini sandılar yazık valla yazık

ya başlıcam maaşından parasından vallaha uzun istemesinin tek nedeni KYK borcu valla çalışıp öderiz diyorumda dinletemiyorum diretiyor kim 1 yılda 50.000tl verir vs. diyor çalışcam kazancam sınavı diyor başka bişey demiyor bugün Sahurda niyet etcem kadir gecesi oruç tutcam aradı 360 gün için dua et deyip duruyor 158 diye dua etcem dedim bende senin duaların kabul olmasın 360 olsun diye dua etcem diyor çıldırtcak bu adam beni

inşallah güzel adımlar atarsınız canım hayatınızda, aklıma geleceksin bundan emin olabilirsin şafağın bittiği zamanda bekleriz buralara bizlere morel vermeye(

inşallah güzel adımlar atarsınız canım hayatınızda, aklıma geleceksin bundan emin olabilirsin şafağın bittiği zamanda bekleriz buralara bizlere morel vermeye(

İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE GÜZEL OLACAK HERŞEY..biz askerliği terkediyoruz sizi terketmiyorum geleceğim tabi elimden geldiğince motive edeceğim sizi :)

uzun dönem yamasını isterdim senin yerinde olsam , düşünsene hem askerlik bitecek hemde çalışıyor olacak parası gelecek

İnşallah canım inşallah Ailesi çok üstüne gidiyor çokkk adam bitirme kampanyası için 1 sene boyunca sabah akşam koşturdu bunlar 2 ayda Kpss kazanabileceğini sandılar yazık valla yazık

Evet aileler gereksiz baskı yapabiliyor bazen, ki benim eşime hiç bir katkıda bulunmadıkları halde baskı yapmışlardı bir de emek falan harcasalar okuması için ne yapacaklardı bilmem Hayırlısı ne ise o çıksın canım yaaa, ben de kısa dönem olsun diye hep ertelettim belki kısa dönem çıksaydı iyi bir yere gitmeyecekti, çünkü bütün kuzenleri ve amcaları doğuda kötü şartlar altında yapmıştı askerliği, sen öyle dua et, hayırlısı ne ise o olsun...

İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE GÜZEL OLACAK HERŞEY..biz askerliği terkediyoruz sizi terketmiyorum geleceğim tabi elimden geldiğince motive edeceğim sizi :)

kesinlikle bekleriz canım( tek ihtiyacımız motive edilmek biliyosun( askerin nerde görev yapıyor

Kızlar ben çıkıyorum, sahura kadar kitap okuyacağım biraz, hepinize iyi geceler, iyi sahurlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…