Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama sizin evlilik hayalinizde yok bebek hayalimi kuruyorsunuz artık (

Ooooo benim eşimde hayal mi biter, askerlikten sonra nerelere tatile gitsek, evi nerden alsak, arabayı hangi marka arabayla değiştirsek, kaç bebiş yapsak hani ikiz mi olsa falan

Ooooo benim eşimde hayal mi biter, askerlikten sonra nerelere tatile gitsek, evi nerden alsak, arabayı hangi marka arabayla değiştirsek, kaç bebiş yapsak hani ikiz mi olsa falan

ohh ohh iyimiş canım hayalleriniz hiç bitmesin inşallah (

bide ne kadar zamanlık evlisiniz siz canım

en güzeli hayal kurmak onlara ulaşınca harika oluyor :) bizide şafak sıkıştırdıkca sıkıştıryo son günler ya sanki zaman inatla akmıyo.. :)
bol bol kavga ediyoruz

En çok eşim hayal kurar ben de ona eşlik ediyorum, böylece morali de yüksek oluyor, son günler geçmez derler ya ondandır, son kavgalarınızı edin zaten bir daha bulamazsınız

kızlar size azcık da olsa moral vermek için bişey anlatmak istiyorum ben 460 değil
460+368 gün bekledim,,

askere gitmeden önce trafik kazası yaptı ve 1 yılda cezaevi bekledim..sadece mektuplarla haberleşebildik birde arada yarım saatlik görüşlerle

suçsuzluğu kanıtlandı çıktı 2 gün sonra askere gitti doyamadan.Şükredin sesini duyabiliyosunuz ya buna şükredin ben 1 dk sesini duyduğumda dünyanın em mutlu insanı olmuştum inanın askere gitti diye sevindim çünkü sesini duyuyodum

geçiyo kızlar en umutsuz en geçmez dediğim canımdan can giden günler geçti sabır.. hiç umutsuzluğa kapılmayın

aa gerçektenmi canım, insanın haline şükretmesi gerekir diye boşuna dememişler, insan yeri geldiğinde askerliğe bile şükür ediyor işte rabbim sizleri bir daha ayırmasın çok beklemiissniz

Kızlar Uğurumla konuştum hasta olmuş sesi çok kötüydü sürekli hapşuruyordu :2::85:

çok fazla uzun bir süre sabrının son sınırındasındır heralde artık neyse ki az kalmış

aa gerçektenmi canım, insanın haline şükretmesi gerekir diye boşuna dememişler, insan yeri geldiğinde askerliğe bile şükür ediyor işte rabbim sizleri bir daha ayırmasın çok beklemiissniz

amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn..Herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle..ya şükredin şükredin ben askere gönderirken sadece doyamadım diye ağladım :) sonra aacemide aradığı her 1 dk 2 dk için yüzlerce kez şükrettim sesini duyuyodum çünki 1 dakikada olsa

O zaman söyle o sevdiğine senin kıymetini bilsin e mi? Herkes beklemez öyle... Dediğim gibi sabretmiş ve hak etmişsin, helal olsun canım sana... Allah bir daha ayırmasın...

Zaten her gün Allahıma şükrediyorum, benim korkularım vardı o yüzden hep ertelettik askerliği, aniden çıkınca engel olamadık, Allahım dualarımı kabul etti, eşim yerinde rahat, hergün sesini bol bol duyuyorum, canım istese gidedebilirim yanına yakın, daha ne isteyeyim ki, böyle hasretlik yaşasın herkes daha ne

bende evlenmek istiyorum hemen

Dağıtım izninde evlendirelim canım sizi

kız bizim 2 gün mü ne izin oluyormuş o arada cık olmaz gelsin de bi hayırlısıyla

ahh canım ya vallahi duygulandım tüylerim kalktı)): şükretmişsin eminmki rabbim ödüllendirecek seni

merak etme canım askerliğin ilk günleri olur böyle şeyler hepimizin basından geçti bnmki 3 gün revirde kaldı üzülme

yok kız benimki daha gitmedi 3 ay var gitmesine benimki böyle kendine bakmaz 2 haftada bir hasta olur =) tanıştığımızdan beri bu kaçıncı hastalığı sayamadım

anaaaa Canım seninde çekilecek derdin varmış Kutlarım, tebrik ederim, bu sabrın önünde eğilirim valla Enişte değerini bilsin

kesinlikle katılıyorum hasret böylesi daha tatlı :):)
amin inşallah Rabbim bir daha ayrılık yüzü göstermez ben söylemiyorum değerimi bildiye o zaten gözlerime bakarken bunu bana hissettiriyo :) ona hep diyorum sadece yüzünün güldüğü zaman yanında olmıycaktım tabiki bekleyecektim diye aşk sevgi emek herşeyi kavurduk biz artık Bitti şükürler olsunki geçtiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…