ama sizin evlilik hayalinizde yok bebek hayalimi kuruyorsunuz artık (
Ooooo benim eşimde hayal mi biter, askerlikten sonra nerelere tatile gitsek, evi nerden alsak, arabayı hangi marka arabayla değiştirsek, kaç bebiş yapsak hani ikiz mi olsa falan
en güzeli hayal kurmak onlara ulaşınca harika oluyor :) bizide şafak sıkıştırdıkca sıkıştıryo son günler ya sanki zaman inatla akmıyo.. :)
bol bol kavga ediyoruz
ohh ohh iyimiş canım hayalleriniz hiç bitmesin inşallah (
bide ne kadar zamanlık evlisiniz siz canım
Amin canım hepimizin inşallah....
4 yılı geçtik canım....
kızlar size azcık da olsa moral vermek için bişey anlatmak istiyorum ben 460 değil
460+368 gün bekledim,,
askere gitmeden önce trafik kazası yaptı ve 1 yılda cezaevi bekledim..sadece mektuplarla haberleşebildik birde arada yarım saatlik görüşlerle
suçsuzluğu kanıtlandı çıktı 2 gün sonra askere gitti doyamadan.Şükredin sesini duyabiliyosunuz ya buna şükredin ben 1 dk sesini duyduğumda dünyanın em mutlu insanı olmuştum inanın askere gitti diye sevindim çünkü sesini duyuyodum
geçiyo kızlar en umutsuz en geçmez dediğim canımdan can giden günler geçti sabır.. hiç umutsuzluğa kapılmayın
kızlar size azcık da olsa moral vermek için bişey anlatmak istiyorum ben 460 değil
460+368 gün bekledim,,
askere gitmeden önce trafik kazası yaptı ve 1 yılda cezaevi bekledim..sadece mektuplarla haberleşebildik birde arada yarım saatlik görüşlerle
suçsuzluğu kanıtlandı çıktı 2 gün sonra askere gitti doyamadan.Şükredin sesini duyabiliyosunuz ya buna şükredin ben 1 dk sesini duyduğumda dünyanın em mutlu insanı olmuştum inanın askere gitti diye sevindim çünkü sesini duyuyodum
geçiyo kızlar en umutsuz en geçmez dediğim canımdan can giden günler geçti sabır.. hiç umutsuzluğa kapılmayın
Kızlar Uğurumla konuştum hasta olmuş sesi çok kötüydü sürekli hapşuruyordu :2::85:
aa gerçektenmi canım, insanın haline şükretmesi gerekir diye boşuna dememişler, insan yeri geldiğinde askerliğe bile şükür ediyor işte rabbim sizleri bir daha ayırmasın çok beklemiissniz
460+368 gün bekledim,,
bende evlenmek istiyorum hemen
O zaman söyle o sevdiğine senin kıymetini bilsin e mi?Herkes beklemez öyle... Dediğim gibi sabretmiş ve hak etmişsin, helal olsun canım sana... Allah bir daha ayırmasın...
Zaten her gün Allahıma şükrediyorum, benim korkularım vardı o yüzden hep ertelettik askerliği, aniden çıkınca engel olamadık, Allahım dualarımı kabul etti, eşim yerinde rahat, hergün sesini bol bol duyuyorum, canım istese gidedebilirim yanına yakın, daha ne isteyeyim ki, böyle hasretlik yaşasın herkes daha ne
Dağıtım izninde evlendirelim canım sizi
çok fazla uzun bir süre sabrının son sınırındasındır heralde artıkneyse ki az kalmış
amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn..Herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle..ya şükredin şükredin ben askere gönderirken sadece doyamadım diye ağladım :) sonra aacemide aradığı her 1 dk 2 dk için yüzlerce kez şükrettim sesini duyuyodum çünki 1 dakikada olsa
merak etme canım askerliğin ilk günleri olur böyle şeyler hepimizin basından geçti bnmki 3 gün revirde kaldı üzülme
Kızlar Uğurumla konuştum hasta olmuş sesi çok kötüydü sürekli hapşuruyordu :2::85:
460+368 gün bekledim,,
O zaman söyle o sevdiğine senin kıymetini bilsin e mi?Herkes beklemez öyle... Dediğim gibi sabretmiş ve hak etmişsin, helal olsun canım sana... Allah bir daha ayırmasın...
Zaten her gün Allahıma şükrediyorum, benim korkularım vardı o yüzden hep ertelettik askerliği, aniden çıkınca engel olamadık, Allahım dualarımı kabul etti, eşim yerinde rahat, hergün sesini bol bol duyuyorum, canım istese gidedebilirim yanına yakın, daha ne isteyeyim ki, böyle hasretlik yaşasın herkes daha ne
Dağıtım izninde evlendirelim canım sizi
yok kız benimki daha gitmedi3 ay var gitmesine benimki böyle kendine bakmaz 2 haftada bir hasta olur =) tanıştığımızdan beri bu kaçıncı hastalığı sayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?