İboebruuuuuuu nasılsınn canımmm
Günaydınn kızçelerimmmm ben geldimm
Anamm geçmişi okuyim dedim yok çok uzun geldii bitiremedimm bende koştum geldim gayri son sayfaya muhabbete
Bu arada bugünn kadir gecemizz kızlarr hepinizin kandili mübarek olsun. Bugün bol bol dua edelim askerlerimize..
Allahımm Sağ salim en kısa zamanda bize kavuştururr inşallahhhh AMİNNNNNNNNNNNNNNN.......!
Kızlar son sayfayı göremiyorum sinir oldum.
Eda valla benimki geçen hafta değil ondan önceki hafta çıktı çarşıya hatta geçen haftada yanındaki haberci çıktı.
Bana bişey demedi kitlendi çıkamicaz falan diye ama sorarım bir istersen. :44:
aminnn canım ben askerime sipariş verdim dua edicek bizim için asker duası kabul olur
İyi olmaya çalışıyoruzz tatlım bu halimizede şükürrler olsun..
Nasıl gidiyorr nişann telaşıı?
Yaa gün geldii simdii bizz gidiyoruzzzz
İnanamıyorumm
Bitti galiba olur oolmaz gözlerim doluyor
İçim icime sığmıyor artık
ya paso gökmenin çarşıları kitleniyor sıkıntı bastırdılar resmen, ben tatile gitmeden önce çıktı en son, ben tatilden döneli 1 h afta oldu yahu...
Hahahaha ayy kopardınn kızz beniiii yinee sabahh sabahhh
telaş falan yok canımm gayet sakinimm ama birşeyler bakıyım omu olsun buumu derken bir geriliyorum sorma gitsin ya ben oynamayı bile hiççççççç bilmiyorum ki nasıl olcak bu iş yaaa :18:
telaş falan yok canımm gayet sakinimm ama birşeyler bakıyım omu olsun buumu derken bir geriliyorum sorma gitsin ya ben oynamayı bile hiççççççç bilmiyorum ki nasıl olcak bu iş yaaa :18:
kızlarrr konuya ortadan dalıyorummmm kızlar ümrannn kübraaaa ebruuu tuğba nasılsınsızzzzzz
büşşş sen dalmıcanmı benmi dalcamm kızımm yaaneydi sen bir dizide dublörlükmü yapmıştın denize cumburlop aylardan kış
kızz sana bişey olmasın hep ağğlıyor yeni yarenler bende biraz canlılık katmak istedim ümrana hep destek tam destekkkkkkk
kıyamam öylesine çıkarken bile çok sitresliydin bana diyodun çıkınca bişey bulamam şimdi çok beğeniyorum diyehep öyle olur işte
İyii yapmışın canımm zatenn bir burdaa gülüp eğleniyoruzz..
Allahımm hepimizii güldürrsün sadece sevinçç göz yaşlarıı dökelimmm...
offf hiç hatırlatma canan dizisi nerden çıktı şimdi odişlerim kırılcaktı bi an bide kaynaklarım vardı saçımda onalrı kesmişlerdi ne sinir olmuştum ya anladım şimdi dalmayaı seviyorum evet dalmak benim işim
offf hiç hatırlatma canan dizisi nerden çıktı şimdi odişlerim kırılcaktı bi an bide kaynaklarım vardı saçımda onalrı kesmişlerdi ne sinir olmuştum ya anladım şimdi dalmayaı seviyorum evet dalmak benim işim
kızz sana bişey olmasın hep ağğlıyor yeni yarenler bende biraz canlılık katmak istedim ümrana hep destek tam destekkkkkkk
Çokk güzel bambaşka bir duyguuuİyi olmaya çalışıyoruzz yavrummm bunadaa çokkk şükürr..
Senn nasılsınn nasıll gidiyorrrr doğan güneşi beklemekkk?
Büşrada burdaymışşşş iyiyim sen nasılsınnnkızlarrr konuya ortadan dalıyorummmm kızlar ümrannn kübraaaa ebruuu tuğba nasılsınsızzzzzz
Hepberaberr gülelimm o zamannnnsaçmalamaaaa kızım ne gözlerin dolcak ya evet bitiyor askerinde sende kurtuluyorsunuz artık sevinçtende olsa ağlamak yasak tamam ı ona göreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?