Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aminnn canım ben askerime sipariş verdim dua edicek bizim için asker duası kabul olur

ya paso gökmenin çarşıları kitleniyor sıkıntı bastırdılar resmen, ben tatile gitmeden önce çıktı en son, ben tatilden döneli 1 h afta oldu yahu...

kızlarrr konuya ortadan dalıyorummmm kızlar ümrannn kübraaaa ebruuu tuğba nasılsınsızzzzzz

İyi olmaya çalışıyoruzz tatlım bu halimizede şükürrler olsun..
Nasıl gidiyorr nişann telaşıı?

telaş falan yok canımm gayet sakinimm ama birşeyler bakıyım omu olsun buumu derken bir geriliyorum sorma gitsin ya ben oynamayı bile hiççççççç bilmiyorum ki nasıl olcak bu iş yaaa :18:

Yaa gün geldii simdii bizz gidiyoruzzzz
İnanamıyorumm
Bitti galiba olur oolmaz gözlerim doluyor
İçim icime sığmıyor artık

saçmalamaaaa kızım ne gözlerin dolcak ya evet bitiyor askerinde sende kurtuluyorsunuz artık sevinçtende olsa ağlamak yasak tamam ı ona göreee

telaş falan yok canımm gayet sakinimm ama birşeyler bakıyım omu olsun buumu derken bir geriliyorum sorma gitsin ya ben oynamayı bile hiççççççç bilmiyorum ki nasıl olcak bu iş yaaa :18:

Ayhh kıyamam canım yaa bende çok kararsızım valla çok zor beğenirim..
Oooo valla ben oynamaya bayılırım helede halayyy hooopppaaaa
Boşvarr canımm akışınaa bırakırsınn arkadaşlarına akrabalırına bkaarsın onlarr nasıl oynuyorsa sende öyle oynamya çalışırsın.

kıyamam öylesine çıkarken bile çok sitresliydin bana diyodun çıkınca bişey bulamam şimdi çok beğeniyorum diye hep öyle olur işte

büşşş sen dalmıcanmı benmi dalcamm kızımm yaa neydi sen bir dizide dublörlükmü yapmıştın denize cumburlop aylardan kış

offf hiç hatırlatma canan dizisi nerden çıktı şimdi o dişlerim kırılcaktı bi an bide kaynaklarım vardı saçımda onalrı kesmişlerdi ne sinir olmuştum ya anladım şimdi dalmayaı seviyorum evet dalmak benim işim

Son düzenleme:
kızz sana bişey olmasın hep ağğlıyor yeni yarenler bende biraz canlılık katmak istedim ümrana hep destek tam destekkkkkkk

İyii yapmışın canımm zatenn bir burdaa gülüp eğleniyoruzz..
Allahımm hepimizii güldürrsün sadece sevinçç göz yaşlarıı dökelimmm...

kıyamam öylesine çıkarken bile çok sitresliydin bana diyodun çıkınca bişey bulamam şimdi çok beğeniyorum diye hep öyle olur işte

hahahahaha bu sefer yalan söylemek zorunda kalmıcamm büşşşşşş haha denicez diye kaç tane yalan söyledik yaa rezilizz Rabbim sen şu mübarek gün hatrına affet biziii

İyii yapmışın canımm zatenn bir burdaa gülüp eğleniyoruzz..
Allahımm hepimizii güldürrsün sadece sevinçç göz yaşlarıı dökelimmm...

ammmiiinnn bu kadir gecesinde Rabbim hepimizin gönlünde olanı biliyor herkezin gönlüne göre versin.

heee canannnnn aklıma buraya ilk adımımı attığım gün geldiiii :52. nerden çıktıysa

Kızz Allah seni napmiyaa dublörlükmü yaptınn sen hemde kışınn hemde denize atladınnn
Delisinn kızzz sennn

İyi olmaya çalışıyoruzz yavrummm bunadaa çokkk şükürr..
Senn nasılsınn nasıll gidiyorrrr doğan güneşi beklemekkk?
Çokk güzel bambaşka bir duyguuu
Darısı basınaaa

kızlarrr konuya ortadan dalıyorummmm kızlar ümrannn kübraaaa ebruuu tuğba nasılsınsızzzzzz
Büşrada burdaymışşşş iyiyim sen nasılsınnn
saçmalamaaaa kızım ne gözlerin dolcak ya evet bitiyor askerinde sende kurtuluyorsunuz artık sevinçtende olsa ağlamak yasak tamam ı ona göreee
Hepberaberr gülelimm o zamannnn

Aa bunu bendeee hatırlıyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…