Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın canlar

Allah bütün askerlere böyle muamele nasip etsin

[video=youtube;Wqp39d2n5LU]http://www.youtube.com/watch?v=Wqp39d2n5LU[/video]

Kızlar hepinize günaydın bugün kadir gecesi Rabbim hepimize dayanma gücü versin bir an evel bitsin gitsin bu askerlikkkk kavuşalık askerlerimize AMİN!

artık sabrım falan kalmadı ama 14 ay 21 gün bekledim

ağlama kızzz döverim bak 14 ay 21 gün diyosun dile kolay bak bana daha önümde koskaca 113 günüm var akdir gecesi tek duamız Allah bize dayanma gücü versin geldiğinde diyosun ki Allahım zaman ne kadarda çabuk geçmiş ben fark edememişim

Son düzenleme:
geçmiyor geçmiyor, son 40 gün geçmiyor yahu, plakalardan 40a nasıl indiğimi anlamadım, bildiğin geçmiyor şu an vakit

bekliyosun az kaldı ya ondan son 1 hafta yine hiç geçmiycek bende burda takılma geri sayıma geldiğinde umarım daha hızlı geçer zaman

kızçeler günaydınlar, hayırlı günler,hayırlı kandiller...Rabbim şu güzel gün hürmetine tüm dualarımızı kabul eylesin... Şafak 173 .... pazar günü aşkımla vuslat

Günaydınn kızçelerimmmm ben geldimm
Anamm geçmişi okuyim dedim yok çok uzun geldii bitiremedimm bende koştum geldim gayri son sayfaya muhabbete
Bu arada bugünn kadir gecemizz kızlarr hepinizin kandili mübarek olsun. Bugün bol bol dua edelim askerlerimize..
Allahımm Sağ salim en kısa zamanda bize kavuştururr inşallahhhh AMİNNNNNNNNNNNNNNN.......!

16 Eylül'ün gelmesi lazım en çabuğundan, düşündükçe mideme ağrılar giriyor resmen
düşünem işte midenide kendinide rahat bırak herşey olacağına varır
kızçeler günaydınlar, hayırlı günler,hayırlı kandiller...Rabbim şu güzel gün hürmetine tüm dualarımızı kabul eylesin... Şafak 173 .... pazar günü aşkımla vuslat

ammiiinnnnnnn inş... Şu zaman hopp geçsin kavgasız gürltüsüz hiç bi sıkıntı olmadan kış gelsin istiyorum başkada bişey istemiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…