Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birdee ben okuyup üflüyüm yarenciklerimiiiiii Kadir geceniz müabrek olsun hatunlarımm Allah tez zamanda hayırlısıyla sevdiklerinize kavuştursunnn hopppp birdahada ayırmasın inşallahhh :amin: Rabbim sabır versin hepimize hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin :amin:

Kızlar son sayfayı göremiyorum sinir oldum.
Eda valla benimki geçen hafta değil ondan önceki hafta çıktı çarşıya hatta geçen haftada yanındaki haberci çıktı.
Bana bişey demedi kitlendi çıkamicaz falan diye ama sorarım bir istersen. :44:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

selammm kızçemmm ohh şafağınn göz dolduruyor maşallahh kavuşunda kavuşmaları dinleyippp biraz çatırdayalım otur otur tutuldu her tarafımız biraz açılalım

az kaldıı ümranımmmmm son 6

birşey kalmadııı kuzumm ama en zor geçen günler galiba azıcık saflaşma belirtileri var mı

Geçmiyorrrrr durduu zamannnnnnn
Çok mazlum çok saf oldumm öylecee askerimi bekliyorumm
Uyku uyuyamıyorumm
Erkenden uyanıyorummm ben kii 12lere kadar uyurdummm

Geçmiyorrrrr durduu zamannnnnnn
Çok mazlum çok saf oldumm öylecee askerimi bekliyorumm
Uyku uyuyamıyorumm
Erkenden uyanıyorummm ben kii 12lere kadar uyurdummm

hahahaaha çok normall canım teşhis belli hürgeneralliğin heyecanı sarmış seni şimdiden sizde kavuşun yolu açın kızım bana azmı baskı yapıyordunuzz

hahahaaha çok normall canım teşhis belli hürgeneralliğin heyecanı sarmış seni şimdiden sizde kavuşun yolu açın kızım bana azmı baskı yapıyordunuzz

Yaa gün geldii simdii bizz gidiyoruzzzz
İnanamıyorumm
Bitti galiba olur oolmaz gözlerim doluyor
İçim icime sığmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…