facede ekli olmasa bende şüphelenirdim ama bildiğin taş
deliiiiii.valla şekerim benim belirli bi sebebim var hediye falan alamam o cezalı bu pazar süslendimde çıktım kameraya.ben başıma geleceği biliyom.niye böyle süslendin normalde dışarıya hep böyle mi çıkıyon diye diye sinir etti beni.süslenmemek pijamayla çıkmak daha iyiymiş
Yok canım o az kalmış sevgilin 3 yaşındayken bahçenin duvarına işemiş onun için trip yap doğum gunun çok yakın kalmış tarih olarak daha eskilere git
Facemin olmamasının ezikliğini yaşıyorum şu ann
trip yapıyorumda içten içe yapıyorum dıştan belli etmiyorumama çatlıycam bak aklıma geldi 13 ocak günü sinirlendim oda biliyo ay huyumu askerden gelince bile başıma kalkacaksın biliyorum diyo sende benimkini kutlama ödeşelim dedi bide.onun doğum gününde acayip bi sürpriz yapıp utandırcam o derece uyuzum bu konuya
Benimki de her seferinde kim için süslendin böyle diyooİlla söylettircek senin için tabii ki aşkıımm
trip yapıyorumda içten içe yapıyorum dıştan belli etmiyorumama çatlıycam bak aklıma geldi 13 ocak günü sinirlendim oda biliyo ay huyumu askerden gelince bile başıma kalkacaksın biliyorum diyo sende benimkini kutlama ödeşelim dedi bide.onun doğum gününde acayip bi sürpriz yapıp utandırcam o derece uyuzum bu konuya
bakkal amca için tövbe yarabbi soruya bak yavrucum
Manyakk manyakk sanaa hataa yapmaya tırsıyodur bu adamayy o geceyi 13 ocak ın gecesini kim bilir nasıl geçirmiştir ne ecel terleri dökmüştür ömründen ömürler gitmiştir
Ömür boyuda unutmassın sen şimdi bunu
napcan kızz tel.de serenat mı yapcaannn???Yatmaktan başka bişey düşünmüyolar bazen cnım..
Valla bakalıım benimkii napcakk bu senee ..13 şubat yavuzumun doğm günü 14 sevgililer günüüü..Nisanda benim doğum günüme izne gelcekmiş amaa bakalıımm..
13 ocak gecesi uyudu totosunda pireler uçuştu14 ocak sabah uyandı ecel terleri o zaman bastı 7-8 kez aradıydı o gün
askerden gelince özellikle 13 ocakı telafi edicem dedi unutturursan ruh ve beden sağlığın için iyi olur demiştimbekliyorum bakalım
sürpriz dye buna deriimm.benmkinin dğumgünü kasımda 1 yıl olmuş ve askerliğin btmesne 3 ay kalmış oluucaakknisanda aşkımın doğum günü.nisanda yanına gidicem zaten öyle denk geliyor canım.yanına gidicem o gün sürprizlerimle
aLLAHIM TEhditte ediyo ya deli deli tam deli
sürpriz dye buna deriimm.benmkinin dğumgünü kasımda 1 yıl olmuş ve askerliğin btmesne 3 ay kalmış oluucaakk
ondan diyo Allah senin eline düşürmesin,elden ayaktanda kesmesin beni diline düşmeyim diyeduygu sömürüsü yapar bide
gelince kutlarsınız canım çok zaman girmiyor araya:)
İnşallahh canıım. belki günübirlik giderim
İnşallah canıımm.inşallah canım ne güzel sürpriz olur aşkına
İnşallah canıımm.
Kızlarr benim uykum geldi bayaa sizee iyi gecelerrr..
öptüm hepiniziiii
kızlarrrr benn geldimm aşkımaa saat yaptımm bitirdim sonundaaa 4 saattir uğraşıordum bakın bakalım nasıl olmuşşş fotolar geliyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?