Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benimki de her seferinde kim için süslendin böyle diyooİlla söylettircek senin için tabii ki aşkıımm

Yok canım o az kalmış sevgilin 3 yaşındayken bahçenin duvarına işemiş onun için trip yap doğum gunun çok yakın kalmış tarih olarak daha eskilere git

trip yapıyorumda içten içe yapıyorum dıştan belli etmiyorumama çatlıycam bak aklıma geldi 13 ocak günü sinirlendim oda biliyo ay huyumu askerden gelince bile başıma kalkacaksın biliyorum diyo sende benimkini kutlama ödeşelim dedi bide.onun doğum gününde acayip bi sürpriz yapıp utandırcam o derece uyuzum bu konuya

Facemin olmamasının ezikliğini yaşıyorum şu ann

kızz oyle deme

Manyakk manyakk sanaa hataa yapmaya tırsıyodur bu adam ayy o geceyi 13 ocak ın gecesini kim bilir nasıl geçirmiştir ne ecel terleri dökmüştür ömründen ömürler gitmiştir

Ömür boyuda unutmassın sen şimdi bunu

napcan kızz tel.de serenat mı yapcaannn???Yatmaktan başka bişey düşünmüyolar bazen cnım..
Valla bakalıım benimkii napcakk bu senee ..13 şubat yavuzumun doğm günü 14 sevgililer günüüü..Nisanda benim doğum günüme izne gelcekmiş amaa bakalıımm..

13 ocak gecesi uyudu totosunda pireler uçuştu 14 ocak sabah uyandı ecel terleri o zaman bastı 7-8 kez aradıydı o gün

askerden gelince özellikle 13 ocakı telafi edicem dedi unutturursan ruh ve beden sağlığın için iyi olur demiştim bekliyorum bakalım

nisanda aşkımın doğum günü.nisanda yanına gidicem zaten öyle denk geliyor canım.yanına gidicem o gün sürprizlerimle

aLLAHIM TEhditte ediyo ya deli deli tam deli

aLLAHIM TEhditte ediyo ya deli deli tam deli

ondan diyo Allah senin eline düşürmesin,elden ayaktanda kesmesin beni diline düşmeyim diye duygu sömürüsü yapar bide

sürpriz dye buna deriimm.benmkinin dğumgünü kasımda 1 yıl olmuş ve askerliğin btmesne 3 ay kalmış oluucaakk

gelince kutlarsınız canım çok zaman girmiyor araya:)

kızlarrrr benn geldimm aşkımaa saat yaptımm bitirdim sonundaaa 4 saattir uğraşıordum bakın bakalım nasıl olmuşşş fotolar geliyorrr

07/02/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TEZKERECİ DEVRE

:123:… subat10 = 02 ADIYAMAN’ a selam yola devam :123:
:123:...Ebbisss =02 ADIYAMAN’ a selam yola devam :123:
:123:… smnmrn = 06 ANKARAYA’ ya selam yola devam :123:
:123:… madambonus = 18 ÇANKIRI’ ya selam yola devam :123:
:123:… ftmgl06 = 19 ÇORUM’ a selam yola devam :123:
:123:… daisygirl = 20 DENİZLİ’ ye selam yola devam :123:
:123:… nefise= 22 EDİRNE’ ye selam yola devam :123:
:123:… minnne = 22 EDİRNE’ ye selam yola devam :123:
:123:… merdiyet = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:… mujuum =46 K.MARAŞ’ a selam yola devam :123:
:123:… ecm = 49 MUŞ ’a selam yola devam :123:
:123:… miracletly = 50 NEVŞEHİR ’e selam yola devam :123:
:123: … DIPTISDIPTIS = 52 ORDU ’ya selam yola devam :123:
:123: …parlayanyildizim = 67 ZONGULDAK ’ a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…