kızlarrrr benn geldimm aşkımaa saat yaptımm bitirdim sonundaaa 4 saattir uğraşıordum bakın bakalım nasıl olmuşşş fotolar geliyorrr
Eki Görüntüle 341445
bu eskiii halii kızlarr
Eki Görüntüle 341446
Buda yeni haliiii nasıl olmuşşşşş:26:
waaaw süper olmuş canım.10 numaradaha güzeli olamazdı.görünce bayılacak emin ol:)
Eki Görüntüle 341445
bu eskiii halii kızlarr
Eki Görüntüle 341446
Eki Görüntüle 341445
bu eskiii halii kızlarr
Eki Görüntüle 341446
oooooo ellerine sağlıkkkkkkkk..çok güzel olmuşşşşşşşşşş..bende fotolarla bişey yapıyım diodum valla buna bayıldım..fotoları siyah beyazmı yaptın?
yaa beğendiğine çok sevindimmm :))))) inşallahh oda beğenir çok uğraştım gerçektenn :)
evet canım fotoları siyah beyaz küçülttürüp çıkarttım saatin kenarlarındaki gözlere göre tabi hepsi olmadı kırpıldı falan filan derken bu çıktı ortayaaa aşık oldumm osmana gösterip vermesem mi dedimmD benim birşeyim kıymetlidir şimdi kaybeder falann
ay valla bende bayıldım...evlenene kadar saklasın ya..evlenince asarsınız ay ne güzel hatıra..
Eki Görüntüle 341450 Eki Görüntüle 341451 Eki Görüntüle 341452 Eki Görüntüle 341453 Eki Görüntüle 341454 Eki Görüntüle 341455 Eki Görüntüle 341456 Eki Görüntüle 341457 Eki Görüntüle 341458 Eki Görüntüle 341459
kızlarr bunlarda gerisi ama bir kutum daha var onu bitirmedim henüz şal benim kullandıgım kokumun üzerine sindiğionu vercem
converse
gömlek
o gelindamadı kendim çizdim arkasınada birşeyler karaladım
O&ü olan da ojeyle boyadımm parıl parıl parlıyor D: arkadsına birşeyler karaladım kelebekli olanda yine öylee nasıllll
evet canım benim avatarımda denizin ortasında sandalla iki çocuk var yaonu tuvale kendim yaptım oda evlenince duvara asılmayı bekliyorr
ellerine sağlık cnm..çok güzeller..
ayyyyy şuan beni sardı ben napcam yaaaaaaaaa
kuzumm düşünmeye başlayın yavaştann derim ben bunları kaç zamandır düşünyorumm
bayıldımm çok güzel olmuş ellerine sağlık
kuzumm düşünmeye başlayın yavaştann derim ben bunları kaç zamandır düşünyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?