Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu eskiii halii kızlarr

Buda yeni haliiii nasıl olmuşşşşş:26:

oooooo ellerine sağlıkkkkkkkk..çok güzel olmuşşşşşşşşşş..bende fotolarla bişey yapıyım diodum valla buna bayıldım..fotoları siyah beyazmı yaptın?

evet canım fotoları siyah beyaz küçülttürüp çıkarttım saatin kenarlarındaki gözlere göre tabi hepsi olmadı kırpıldı falan filan derken bu çıktı ortayaaa aşık oldumm osmana gösterip vermesem mi dedimm D benim birşeyim kıymetlidir şimdi kaybeder falann

kızlarr bunlarda gerisi ama bir kutum daha var onu bitirmedim henüz şal benim kullandıgım kokumun üzerine sindiği onu vercem

converse

gömlek

o gelindamadı kendim çizdim arkasınada birşeyler karaladım

O&ü olan da ojeyle boyadımm parıl parıl parlıyor D: arkadsına birşeyler karaladım kelebekli olanda yine öylee nasıllll

ay valla bende bayıldım...evlenene kadar saklasın ya..evlenince asarsınız ay ne güzel hatıra..

ay valla bende bayıldım...evlenene kadar saklasın ya..evlenince asarsınız ay ne güzel hatıra..

evet canım benim avatarımda denizin ortasında sandalla iki çocuk var ya onu tuvale kendim yaptım oda evlenince duvara asılmayı bekliyorr

ellerine sağlık cnm..çok güzeller..

ayyyyy şuan beni sardı ben napcam yaaaaaaaaa

iyi gecelerrrr kızlar yarın işe gidicem 6 da kalkıcamm uyumamm gerekkkk ( hadi sizi çoookk öptümm bir adımm açtım yolunuzuuu ha gayrett itekleyinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…