iyi gecelerrrr kızlar yarın işe gidicem 6 da kalkıcamm uyumamm gerekkkk( hadi sizi çoookk öptümm bir adımm açtım yolunuzuuu ha gayrett itekleyinn
iyi gecelerrrr kızlar yarın işe gidicem 6 da kalkıcamm uyumamm gerekkkk( hadi sizi çoookk öptümm bir adımm açtım yolunuzuuu ha gayrett itekleyinn
busecik naparsın konuşmadın benimle yazdımda
ne zaman yazdın kızzz??
arada oyun oynadım tvye bakıodum
görmedinkiee sen niye yazmıyon bana.döverim seni.
tamam apla vuymaaaa
moduma girecem görecen simdiöp baride girmeyim moduma
yaa aslında benim modum hafif düşük yaaa..bu şafak beni çok çok sıkıştırıo ve gerio..askerimide sıkıştırıo..valla sıkıldık..şu 92/1 ler yorgunluğumuzu alsalar artık..
3 gün sonra 100den düşeceksiniz işte canım ne güzel.sen bide bana bak.382
bende senin yerinde böleydim..keşke bende o şafakta olsam böle olsa diodum ama gerçekten daha fenaymış..çokken çok olduğunu biliosun şimdi sabırsızlık insanı yoruo bide o kadar gün geçmiş dile kolay 357 gün geçmiş..artık onunda verdiği bi sıkıştırma var..
haklısın canım insan gün geçtikce sabırsızlanıyor.hele hafta sonları kamerada görüşünce dahada bi zorlaştı gün geçmesi bizim içinde.görüp sarılamamak dahada bi üzücüama bunada şükür.357 gün geçmiş canım 103günde geçer Allahın izniyle.
bizim çarşıda yok..ama başlarda vardı bir iki gerçekten çok zor gözlerinin içine bakıp ağlamamak için kendini tutmak zor gerçekten..ekranı öpücüğe boğuodum..
dediğin gibi Allahın izniyle geri kalan günleride bitircez inş..
eee anlat bakem sende ne var ne yok?
bende durumlar aynı canım.hergün ötekinin aynısı.tek fark grip oldum çok fena
oo geçmiş olsun cnm..havalar yine soğudu valla..hep aynı gidio günler..
sağol canım.uyuyumda dinleniyim başımı tutamıyorumiyi geceler canım öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?