Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hıı anladım cnm tmm :) evet anca yavaş yavaş öğrencem bakalım mesela atarsa diolar o da şuan şafak 400 se atarsa 399 anlamında dimi cnm ya ? bi gün sonra yani

evet canım atarsa nın anlamı bugün biterse yarın şafak 399 olacak demektir sen zaten işin içine girdiğinde çözeceksindir bizde zaman geçire geçire çözdük işi
Teşekkür ederim cnm öle kendimce yaptım bişiler kendi ismimi onun ismimi 92/1 falan hep yazdım öle can sıkıntısı :) tek tek işaretlicem hepsini

Hadi bakalım canım şimdiden hayırlı olsun şafak panolarorın

çözerim cnm çözemediklerimizde sizlere sorarım :)

Teşekkr ederm çok saol bi an önce bitsinde gelsin inşallaahh

Sor tabiki canım

İnş biter bi an önce

:2::2: daha başlamadan bitmesini düşünüyorum zor yaa off dicek bişi bulamıorum ki bn anlatamıorum nasıl hissettiğiimi gerçi siz anlarsınız neler düündğümü neler hissettiğimi çnkü szde geçtiniz bu zamanlardan

domuşuk yarencanlarrr nirdesiniz bakemmm bu sayfa çok boş kalıo çokkkk kızıcam herkese tek tek teyzenizi kızdırmayın bakem
şafak atarsa 94

Anlıyorum canım anlamazmıyım aynı şeyleri yaşadık.ama o ilk başta hissedilenler geçici zamanla alışıyor bunada insan

domuşuk yarencanlarrr nirdesiniz bakemmm bu sayfa çok boş kalıo çokkkk kızıcam herkese tek tek teyzenizi kızdırmayın bakem
şafak atarsa 94

Nedense buranın boş kaldığında şikayet edenler buraya kırk yılda bir uğrayanlar

teyze kızmak istemiyosa buralara daha sık uğramalı

Anlıyorum canım anlamazmıyım aynı şeyleri yaşadık.ama o ilk başta hissedilenler geçici zamanla alışıyor bunada insan

Bende zamanla alışırım elbet ama alışana kadar çok zor günler geçiricez askerimde bende bakalım zaman neler göstercek :44:

zeynommmmmmmmmm torunlarda kendi aralarında ayrılıolar..

mesela piç torun, has torun die...sanırım benim piç torunlarım 91/4ler..has torunlarım 92/1ler..91/3lerde bişeyimde onu hatılamıom..

Bende zamanla alışırım elbet ama alışana kadar çok zor günler geçiricez askerimde bende bakalım zaman neler göstercek :44:

Kokma canım şimd,i kötü görünüyor zamanı gelince o kadar sarsmayacaktır. ama sende kendini bırakmayacaksın bırakırsan o zaman kötü

zeynoooooooooo çık ortayaaaaaaaaaaaaa

Burdayımm yawruuu

zeynommmmmmmmmm torunlarda kendi aralarında ayrılıolar..

mesela piç torun, has torun die...sanırım benim piç torunlarım 91/4ler..has torunlarım 92/1ler..91/3lerde bişeyimde onu hatılamıom..

Piç torun has totun ayrımını biliyorum ama zaten bana piç torunu sormadığı has torunu sorduğu için hastorunu açıkladım fazladan kafası kurcalanmasın

91-3 ler bişeyin değildirde 92-2 ler bastonun

Allahımmmmmmmm o günleride görebilicezmiiiiiiiiiiiiiiiii

yaaa herkes ne hazırlık yapmış biz napcaz kız bizimkilere

Allahımmmmmmmm o günleride görebilicezmiiiiiiiiiiiiiiiii

yaaa herkes ne hazırlık yapmış biz napcaz kız bizimkilere

Deli 103 gordun 01 imi görmicen

Ben bilmiyorum şimdidende düşnemem çok erken daha ama sen düşün ufaktan

Kokma canım şimd,i kötü görünüyor zamanı gelince o kadar sarsmayacaktır. ama sende kendini bırakmayacaksın bırakırsan o zaman kötü

evet brakırsam askerimde orda kendini kötü hsseder ben her zaman yanında olmaya çalışıcam mektup yazarım hediye gönderirim ztn günlükte tutcm glnce oturur beraber okuruz ben burda o orda çok zahmet çekcez yaa onada hep derim sen orda askerlik yapcan ben burdaa işimiz zor die öle valla işimiz zor

ah cnm ah şu askerliğin içine girdinmi ölede güzel öğreniosunki hatta öğretiio bu askerlik

merak etme sende öğrenicen kuzum..

öğrencem öğrencem sevdiğimede sölicem öğrendiklerimi oda sevinir bnm için araştırıo die seviyorum uleenn napaımm her şeyi yaparım

Deli 103 gordun 01 imi görmicen

Ben bilmiyorum şimdidende düşnemem çok erken daha ama sen düşün ufaktan

ayyyyyy ümran dio çok önceden başladım die..bi iki bişeyler var ama bakalım ne çıkıcak..ayyyyyy inş beraber görcez o 01'i

ay günlük çok ii rahatlatıo..ben koca bi defter bitirdim şimdi 2.yi yarıladım bile

bişi sorcam kızlar yazılarınızın altında yazılar var renkli kaç qün kaldığı yazıo çok qüzeller hoşma gitti nasıl yapılıo onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…