Güzel düşünce:129:
hıı anladım cnm tmm :) evet anca yavaş yavaş öğrencem bakalım mesela atarsa diolar o da şuan şafak 400 se atarsa 399 anlamında dimi cnm ya ? bi gün sonra yani
Teşekkür ederim cnm öle kendimce yaptım bişiler kendi ismimi onun ismimi 92/1 falan hep yazdım öle can sıkıntısı :) tek tek işaretlicem hepsini
evet canım atarsa nın anlamı bugün biterse yarın şafak 399 olacak demektirsen zaten işin içine girdiğinde çözeceksindir bizde zaman geçire geçire çözdük işi
Hadi bakalım canım şimdiden hayırlı olsun şafak panolarorın
çözerim cnm çözemediklerimizde sizlere sorarım :)
Teşekkr ederm çok saol bi an önce bitsinde gelsin inşallaahh
Sor tabiki canım
İnş biter bi an önce
:2::2: daha başlamadan bitmesini düşünüyorum zor yaa off dicek bişi bulamıorum ki bn anlatamıorum nasıl hissettiğiimi gerçi siz anlarsınız neler düündğümü neler hissettiğimi çnkü szde geçtiniz bu zamanlardan
domuşuk yarencanlarrr nirdesiniz bakemmm bu sayfa çok boş kalıo çokkkk kızıcam herkese tek tekteyzenizi kızdırmayın bakem
şafak atarsa 94
Anlıyorum canım anlamazmıyım aynı şeyleri yaşadık.ama o ilk başta hissedilenler geçici zamanla alışıyor bunada insan
Bende zamanla alışırım elbet ama alışana kadar çok zor günler geçiricez askerimde bendebakalım zaman neler göstercek :44:
zeynoooooooooo çık ortayaaaaaaaaaaaaa
zeynommmmmmmmmm torunlarda kendi aralarında ayrılıolar..
mesela piç torun, has torun die...sanırım benim piç torunlarım 91/4ler..has torunlarım 92/1ler..91/3lerde bişeyimde onu hatılamıom..
zeynommmmmmmmmm torunlarda kendi aralarında ayrılıolar..
mesela piç torun, has torun die...sanırım benim piç torunlarım 91/4ler..has torunlarım 92/1ler..91/3lerde bişeyimde onu hatılamıom..
Kokma canım şimd,i kötü görünüyor zamanı gelince o kadar sarsmayacaktır. ama sende kendini bırakmayacaksın bırakırsan o zaman kötü
Burdayımm yawruuu
Piç torun has totun ayrımını biliyorum ama zaten bana piç torunu sormadığı has torunu sorduğu için hastorunu açıkladım fazladan kafası kurcalanmasın
91-3 ler bişeyin değildirde 92-2 ler bastonun
baya karışıkmış yaww
Allahımmmmmmmm o günleride görebilicezmiiiiiiiiiiiiiiiii
yaaa herkes ne hazırlık yapmış biz napcaz kız bizimkilere
Kokma canım şimd,i kötü görünüyor zamanı gelince o kadar sarsmayacaktır. ama sende kendini bırakmayacaksın bırakırsan o zaman kötü
ah cnm ah şu askerliğin içine girdinmi ölede güzel öğreniosunki hatta öğretiio bu askerlik
merak etme sende öğrenicen kuzum..
Deli 103 gordun 01 imi görmicen
Ben bilmiyorum şimdidende düşnemem çok erken daha ama sen düşün ufaktan
evet brakırsam askerimde orda kendini kötü hsseder ben her zaman yanında olmaya çalışıcam mektup yazarım hediye gönderirim ztn günlükte tutcm glnce oturur beraber okuruz ben burda o orda çok zahmet çekcez yaa onada hep derim sen orda askerlik yapcan ben burdaa işimiz zor die öle valla işimiz zor
ay günlük çok ii rahatlatıo..ben koca bi defter bitirdim şimdi 2.yi yarıladım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?