nasıl ya silüs tarihinden başlamıyomuydu.Ayın 13 ünde alıcak silüsü ne güzel 9 gün birlikte geçiricez diye sevinip duruyodum yaaa offf((
yok cnm kağıtta ne yazıosa o 21 şubat yazıodur kesin..
ne sevimlilerdi yaa..her şafağıma bişey buluon he
ama gideceği gün de o tam 460 gün ayrımı kalıcam yani(ben ilk geldiğim zamanlar sormuştum silüs alınca başlıyo demişlerdi (
Hehee ben bulurum yawru kendime bişe uyduramıyorum bari sana bişeler bulim
he yaa çokda sevimlilerdi
Kız yalnız yarın 100 numara oluyon pekde sevimli diil
ama gideceği gün de o tam 460 gün ayrımı kalıcam yani(ben ilk geldiğim zamanlar sormuştum silüs alınca başlıyo demişlerdi (
bak cnm o kağıtta 21 şubat yazar..23 şubata kadarda teslim olması lazımdır..yani 23 şubatta gitsede 21 şubat şafak atması için baz alınır..
kağıtta ne yazıo??
ben kendim sevimliyim boşver onları
bak cnm o kağıtta 21 şubat yazar..23 şubata kadarda teslim olması lazımdır..yani 23 şubatta gitsede 21 şubat şafak atması için baz alınır..
kağıtta ne yazıo??
kağıtta ne yazıo??
baz ne ki?
sevk başlangıç 21 bitiş 23
baz ne ki?
sevk başlangıç 21 bitiş 23
23 şubatta teslim olsa olur dimi
hadi ya hemen açıyımmmmmmm
ewt olur benim askerim 22 şubat gecesi gitmişti..
ama sana sevineceğin haber veriyim..şimdi biz ilk tertibiz ya hani 92/1sin ya o yüzden 455ten düşüceksin şafağını..ayların çekiminden dolayı..
Ohoooo hadi hadi nerdesinnnn koyy içecekleri çerezleri geliyorum
hadi yaaa 460 gün tamamlamıycam yani öylemi eğer öyleyse bunu benimle paylaştığın için allah senden bin kere razı olsun az da olsa içime su serptin..
selamm kızlarrrr facebookta arkadaş listesi kabarık aslınd çokta kabarık olmasına gerek yokk :)) bana yardım edecek biri var mıı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?