ben teşekkür ederim canım tez teskereler dilerim inşallahhEvet tatlım öle oldu geçti çok şükür Allahım kimseye ayrılık vermesin zaten uzaktasın birde ayrılık girince daha kötü oluyor be yavrum
Kaşıı kaşıı
Hiç sorma tatlım ya hadi öyle bir süre konuşuyorsun sonra onda da ayrılma vakti geliyor ya insan çok kötü oluyor be tatlım onun gözler dolu dolu benim gözler dolu dolu kapattığı an gözümden yaş gelmesi off offff nasıl geçicek bu 312 günn
Oyy kıyamam ben sana ablacımmm sana bir şarkıı söylemek geldi içimden hatta bütün yarenlere
Bu da gelirr Bu da geçerr ağlamaa..
hayatımızdan neler neler geçmediki be ablam baksana askere gidick askere gidicek diye söyleniyorduk gitti ve kaç gün geçti bile zorda olsa geçyiro günler çok şükür.. Allahım ağız tadıyla ve tez vakitte geçirmesini nasip eylesiiinnn..
Çokk teşekkür ederimm canım benimm ellerinee sağlık çok beğendimmm
[video=youtube;4b_chyuY6js]http://www.youtube.com/watch?v=4b_chyuY6js[/video]
Aynen valla hayatta kalkmazdım gece bile izlerdim kocişimii
Uyurkenn izlemekk hele ayy ne güzel olurdu bebekler gibi uyur benim sevdiceğimm oyyy onun azını burnunu yerimmm Çooo..k özledim ben yaaa
Ben müdavimi oldum zaten buranın kaç yıldır her şeyimi burada paylaşıyorum, seviyorum o kadar kaliteli insanlar var ki buradan tanıdım, gerçek hayatta o kadar kalitelisine rastlayamam her halde, yürekleri güzel insanlar...
Evet tatlım bende bu kadar olucağını tahmin etmezdim, şimdi iyi ki katılmışım diyorum.
Dün iboya topikle ilgili bişey söyledim diyorki sen iyice alışmışın bakıyorumda oraya falan bende ne var aşkım ya kadın kadına sohbet ediyoruzz diyorum neseki pek bişey demediii
Oyy tatlımm sana nolduuu yaaacevdet bağca gel - YouTube
kızlar bu şarkıyı dinleyip dinleyip ağlamak geliyo içimden o ıraktayken hep bunu dinlerdim çok canım yanıyo benim bugün
Günaydınnnnnnnnnn GünaydınnnnnnnnnnnnnnnnNasılsınız bakalımm Kızz ebruşumm naber yavrumm
Niran Ünsal Aklım Hep Sende - YouTube Mükemmel bir şarkıııı Deroşummmmm
günaydın güneydın bıze naber yokmu
aşk olsun be yavrum sanada şarkı armağan ettim iştehem sen iyi olmuycan da ben mi olcam iki gün sonra kocişin geliyor
şarkı için cok tşk ederım canım
bızı bıtırdın be şeker tam damardan gırdın gelıyo valla canım kocam hemde cok ıyı bı zamanda gelıyor on gun tatıl bızede onun burada odugu sure zarfında hep yanında oluyorum cok şükür
Oooo kimleri görüyorum buralarda nerelerdesin kızz sennnn terk ettiniz bu topiği büşleeGünaydınnnnnnnnnn GünaydınnnnnnnnnnnnnnnnNasılsınız bakalımm Kızz ebruşumm naber yavrumm
evet şeker ne güzel valla çok güzel denk geldi
Oooo kimleri görüyorum buralarda nerelerdesin kızz sennnn terk ettiniz bu topiği büşlee
aynen yavrum yaaa bu akşam butun kızlar toplandık yapıyoz dımı :-d
Neden giremiyorsun canım bişeymi oldu? :44:valla kayboldum sorma giremiyorum ne zamandır büşte mertle ayrıldı tatlım ondan girmiyordur büyük ihtimalle :26: sen ne yapıyorsun düzeltinizmi iboyla araları :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?