Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak İnşallah 310 ... 11 gün sonra iki yüzlere geçiş 6 gün sonra tıckerımda 9 ay yazıcak İnşallah Allahım lütfen nasip et kavuşmamızı deli gibi özledim...

Günaydın kızlarrr iş yerinde su gibi geçen zaman ctesi gelcek yaa hiç geçmio resmennn arkadaşşşş

Ayy ayy ayy çoookk sevindim yaşimtoşumm yaaa

Evcii izninide kaptınızmııı sendenn mutlusuu olmazz artıkk tatlımm tüüü tüü tüü Maşşallahh sizeeeee

Kızzz nilüüü sevdiceğimemii kavuşuyorsunn bugünn.. nee güzell telaşş vardır şimdii sende canımm benimm.

Gününüzz çoook güzell geçsinn tatlımmm sıkı sıkı kucaklaşınnn Maşşallah size
Allahımn ayırmasın kimseyi sevdiceğindenn

wooouuuww maşallah kuzuum hadi gözünüz aydıın :)
Sağol tatlım beniiiimm
Ayy ayy ayy çoookk sevindim yaşimtoşumm yaaa

Evcii izninide kaptınızmııı sendenn mutlusuu olmazz artıkk tatlımm tüüü tüü tüü Maşşallahh sizeeeee
Sağol Ebruşuum benniim

Bakalım artık kısmet yolladım sabah kimlik fotokopilerimi

ne sen sor ne ben söylım eşim daha dağıtıma gelıyor daha yenı asker :-d

emin ol ben daha dün böyle diyordum allahın izniyle bitecek sen merak etme hep bana derlerdiki biteeeer hiç bişe anlamazsın dıyodumkı nereye bıter onsuz geçirdiğim 1 gun bile beni rahatsız ederken 15 ay ne demek diyordum ama gerçekten bitiyor allah canlarına sağlık versin allah hepsini korusun inş dua herşeyın ılacı ben bunu bilir bunu söylerim edirnedekii yarimeee selammmlaaaaaaaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…