emin ol ben daha dün böyle diyordum allahın izniyle bitecek sen merak etme hep bana derlerdiki biteeeer hiç bişe anlamazsın dıyodumkı nereye bıter onsuz geçirdiğim 1 gun bile beni rahatsız ederken 15 ay ne demek diyordum ama gerçekten bitiyor allah canlarına sağlık versin allah hepsini korusun inş dua herşeyın ılacı ben bunu bilir bunu söylerim edirnedekii yarimeee selammmlaaaaaaaaaaar
kızlarrrr yaa ama ben dün birşey sormştum kimse fikir vermemiş(
adet oldum da canım böyle bi bulantı, çok yeme isteği, kasıklarımda ağrı, halsizlik. daha birsürü şey var canımmm
hesnamı kaçırdımmm ama yaaa çıkmış bilee :84::84::84:
Gecmiş olsun Nilü'm..Yılbaşına kadar sabırselam canlarım
mehmet'im geldi ve gitti. gelmesiyle gitmesi bir oldu her zamanki gibisabah 11.15'te geldi, akşam 17.30'da gitti kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki içim boşalmış gibi. hiç böyle olmamıştım çekindiğimiz fotoğraflara bakıyorum sanki o anları yaşamamış gibiyim, rüyaymış da uyanmış gibi... günün en özel, en güzel anı ise; ilk kez aynı yağmurda ıslanmamız oldu
mr sonucunda da sadece spor istirahati verip egzersiz yapması gerektiğini söylediler, 3 ay sonra kontrole gelecek. internetten araştırdığım kadarıyla 3. dereceden menisküs yırtığının ameliyat edilmesi gerekiyormuş. belki 3 ay sonra ameliyat için gün verirler. çünkü doktor kaç aylık asker olduğunu sormuşameliyatlar da kısa süre kaldığında yapılıyormuş.
şimdi yılbaşına kadar görüşemicez
Gecmiş olsun Nilü'm..Yılbaşına kadar sabır
zamannn geç artıkkkk
selam canlarım
mehmet'im geldi ve gitti. gelmesiyle gitmesi bir oldu her zamanki gibisabah 11.15'te geldi, akşam 17.30'da gitti kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki içim boşalmış gibi. hiç böyle olmamıştım çekindiğimiz fotoğraflara bakıyorum sanki o anları yaşamamış gibiyim, rüyaymış da uyanmış gibi... günün en özel, en güzel anı ise; ilk kez aynı yağmurda ıslanmamız oldu
mr sonucunda da sadece spor istirahati verip egzersiz yapması gerektiğini söylediler, 3 ay sonra kontrole gelecek. internetten araştırdığım kadarıyla 3. dereceden menisküs yırtığının ameliyat edilmesi gerekiyormuş. belki 3 ay sonra ameliyat için gün verirler. çünkü doktor kaç aylık asker olduğunu sormuşameliyatlar da kısa süre kaldığında yapılıyormuş.
canım,ben yeni girdim daha hemen yazim düşündüm biraz..şimdi asker nasılsa tatlım.orada giysi olarak falan çok aşırı ihtiyacı olmaz..olsada orada senin aldıgın şeyi muhafaza edicem diye kasar kendinikızlarrrr yaa ama ben dün birşey sormştum kimse fikir vermemiş(
selam canlarım
cnm geçmiş olsun, en kısa zamanda kavusursunuz yine uzulme.. butun askerlık boyunca göremeyenler var...
Bu arada herkese slmmm3 kasım da sınavım var, o yuzden son zamanlar fazla gelmıorum hatta gelmemeye calısıorum... zorlu bir süreç devam edio
cnm yaa kıyamam..anlıyorum seniçok geçmiş olsun.
Canim benim sabredecegiz artik baska yolu yok
bebikim çok sağ ol tatlımşükrediyorum tabii her zaman. benim yerimde olmak isteyen kaç aile, kaç yaren vardır kim bilir mehmetin annesi de ben göremiyorum oğlumu bari sen sarıl, öp benim yerime de dedi bugün çok utandım :78:
yokluğun farkedilmiyor sanma. ben de olumsuz giden bir şey mi var diye düşünmeye başlamıştım. gelmemen için tek engelin bu olsun kuzumne sınavın var bu arada senin???
smmm staj başlatma sınavı ömrümü yedi bitirdi vallahi bu sınav, her akşam saat 10a kadar dershane haftasonu yıne dershane ders tekrarı yapmaya hiç vakit yok, umudum yok
smmm staj başlatma sınavı ömrümü yedi bitirdi vallahi bu sınav, her akşam saat 10a kadar dershane haftasonu yıne dershane ders tekrarı yapmaya hiç vakit yok, umudum yok
ayy doğru ya sürekli soruyorum kusura bakma canım :26: az kalmış sınava da... çalışırken sınava çalışmanın ne kadar ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim. insan hiçbir şeye yetmediğini, bir şeylerin hep eksik kaldığını düşünüyor; ama insanın bünyesi de bir yere kadar dayanıyor. benim kota dolunca hiçbir şey fayda etmez. sen yine de umudunu kaybetme, diyorlar ya umudunu kaybeden her şeyini kaybetmiştir. sen yine de umutlu olmaya çalışben çıkıyorum canım çok yorgunum biraz da buruğum. arada uğra yine
herkese iyi geceler
evet kuzum elden ne gelir kiya bu diyardan gitcez, ya bu deveyi gütcez...
evet canım öyle sonucu güzel olacak o yüzden
ben geldim bu arada ilgililere duyurulur
ilgililerden biri msjı aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?