Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahhh canım yaa inşalah valla bende hep dualarla gecırıyorum vaktı valla yoksa ben coktan pert inşallah valla cümlesinin

99 u görmek istiyorum yaaaaaaa
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

adet oldum da canım böyle bi bulantı, çok yeme isteği, kasıklarımda ağrı, halsizlik. daha birsürü şey var canımmm

Geçmiş olsun canım, adetken öyle oluyor maalesef....

hesnamı kaçırdımmm ama yaaa çıkmış bilee :84::84::84:

Heee kaçırdın tabe, bugün gel görüşelim canım ne demek

selam canlarım

mehmet'im geldi ve gitti. gelmesiyle gitmesi bir oldu her zamanki gibi sabah 11.15'te geldi, akşam 17.30'da gitti kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki içim boşalmış gibi. hiç böyle olmamıştım çekindiğimiz fotoğraflara bakıyorum sanki o anları yaşamamış gibiyim, rüyaymış da uyanmış gibi... günün en özel, en güzel anı ise; ilk kez aynı yağmurda ıslanmamız oldu

mr sonucunda da sadece spor istirahati verip egzersiz yapması gerektiğini söylediler, 3 ay sonra kontrole gelecek. internetten araştırdığım kadarıyla 3. dereceden menisküs yırtığının ameliyat edilmesi gerekiyormuş. belki 3 ay sonra ameliyat için gün verirler. çünkü doktor kaç aylık asker olduğunu sormuş ameliyatlar da kısa süre kaldığında yapılıyormuş.

şimdi yılbaşına kadar görüşemicez

Gecmiş olsun Nilü'm..Yılbaşına kadar sabır

cnm geçmiş olsun, en kısa zamanda kavusursunuz yine uzulme.. butun askerlık boyunca göremeyenler var...

Bu arada herkese slmmm 3 kasım da sınavım var, o yuzden son zamanlar fazla gelmıorum hatta gelmemeye calısıorum... zorlu bir süreç devam edio

kızlarrrr yaa ama ben dün birşey sormştum kimse fikir vermemiş(
canım,ben yeni girdim daha hemen yazim düşündüm biraz..şimdi asker nasılsa tatlım.orada giysi olarak falan çok aşırı ihtiyacı olmaz..olsada orada senin aldıgın şeyi muhafaza edicem diye kasar kendiniaslında aklıma ik olarak saat geldi ama:26:hep kolunda olur.seninki doguda degildi dimi daglarda fln?.doguda yasaktır saat diyo eşim de parlar diye karanlıkta.onlarda serbestmiş ankarada...bence iyi olur ama sen bilirsin tabi fikir vermek istedim...

cnm yaa kıyamam..anlıyorum seniçok geçmiş olsun.

Canim benim sabredecegiz artik baska yolu yok

Son düzenleme:

bebikim çok sağ ol tatlım şükrediyorum tabii her zaman. benim yerimde olmak isteyen kaç aile, kaç yaren vardır kim bilir mehmetin annesi de ben göremiyorum oğlumu bari sen sarıl, öp benim yerime de dedi bugün çok utandım :78:

yokluğun farkedilmiyor sanma. ben de olumsuz giden bir şey mi var diye düşünmeye başlamıştım. gelmemen için tek engelin bu olsun kuzum ne sınavın var bu arada senin???

cnm yaa kıyamam..anlıyorum seniçok geçmiş olsun.

sağ ol canım, geçer inşallah bizlere bir tek askeriye kıyamam demiyor

Canim benim sabredecegiz artik baska yolu yok

evet kuzum elden ne gelir ki ya bu diyardan gitcez, ya bu deveyi gütcez...

smmm staj başlatma sınavı ömrümü yedi bitirdi vallahi bu sınav, her akşam saat 10a kadar dershane haftasonu yıne dershane ders tekrarı yapmaya hiç vakit yok, umudum yok

ayy doğru ya sürekli soruyorum kusura bakma canım :26: az kalmış sınava da... çalışırken sınava çalışmanın ne kadar ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim. insan hiçbir şeye yetmediğini, bir şeylerin hep eksik kaldığını düşünüyor; ama insanın bünyesi de bir yere kadar dayanıyor. benim kota dolunca hiçbir şey fayda etmez. sen yine de umudunu kaybetme, diyorlar ya umudunu kaybeden her şeyini kaybetmiştir. sen yine de umutlu olmaya çalış ben çıkıyorum canım çok yorgunum biraz da buruğum. arada uğra yine

herkese iyi geceler

sağol kuzum sana da ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…