Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kıyamam Tamam izlemem kuzum, hadi sen de uyu biran evvel yarın olsun değil mi? Böyle şeyler paylaşınca siz ben çok mutlu oluyorum Allah bozmasın

ayy çok sağ ol canım benim yaa ben de mutlu oluyorum da heyecandan uyuyamıyorum ki cin gibiyim şu an

bir de uyuyakalmaktan korkuyorum ben genelde önemli günlerde önce heyecandan uyuyamam, sabah da uyanamam ya da geç uyanırım

Yok yok ben psikolojik olsa gerek kaçta yatarsam yatayım sekteye uğramadan saat gibi kalkmam gereken saatte açılır gözlerim ahan da büle Yeter ki önemli bir gün olsun

İyilik canım ne olsun yatacağım ama bir türlü yatağa gitmek istemiyor canım oyalanıyorum buralarda Sen nasılsın?

Evet bir tane, tek tane, yek pare benim kocam

iyi sayılırım bende canım. evli olsam hamile olcağımı iddia edebilcek durumdayım sadece tuhafımmm

Son düzenleme:
ben ALİ"mi çooooookkkkkk seviyorummmmmmmmmmm :98::98:

ben de mehmetimi

1 yıl sonra nişanlımı, 3 yıl sonra da kocamı çok sevcem

Yok yok ben psikolojik olsa gerek kaçta yatarsam yatayım sekteye uğramadan saat gibi kalkmam gereken saatte açılır gözlerim ahan da büle Yeter ki önemli bir gün olsun

kuzum sen zaten çok mükemmelsin tü tü tü ben de ters tepiyor sanırım

kızlarrr nasılsınızzzz

ben çok iyiyim canımmm sen rahatsızmışsın geçmiş olsun :26: seninle bire bir diyaloğumuz olmadı şimdiye kadar; ama takipçinim

Delü mannak Farklı farklı tipler gibi bahsetmiş

Yok o kadar da mükemmel değil ama idare ediyoruz işte Kürkümü sürüyorum yani

aynı tip, farklı roller

yok yok böyle azimli, kararlı, güçlü, sorumluluk sahibi bir tarzın var topikteki aklı başında hatunlardansın biri zaten benim

güzellikler ben çıkıyorum artık yoksa sabah gerçekten kalkamıcam. uykum yok ; ama başım ağrıdı yarın gelişmelerle burda olurum iyi geceler...

aynı tip, farklı roller

yok yok böyle azimli, kararlı, güçlü, sorumluluk sahibi bir tarzın var topikteki aklı başında hatunlardansın biri zaten benim

Hahaahaha Biri bana iltifat mı etti anlamadım Galiba başka birinden bahsediyorsun Ayrıca çok da mütevazısın hani

Tatlım ben gideyim yatayım, yani artık geç oldu.... ehem ehem sorumluluk sahibi biri olarak yarın 8 saat ders beni bekler hr bir de bücürler var tabii Allahtan benim için haftanın son günü Görüşürüz sonra iyi geceler tatlı rüyalar yarın için de bol muhabbetli mehtaplar

o tarihleri bigün inş bnde verebilirimmm ama tahminen 2 yıl sonra nişanlı 3 yıl sonra evli olabilirimm

rahatsızlık değilde canımmm mide bulantım var kasıklarımda ağrı falan var nedenini bilmiyorum inş kötü bişey yoktur..

ayrıca sanki daha önce konuştuk biz sennle :44::44: bu arada bnde senn takipçinim bütün yazılarını beğenerek okuyorummmm

holofira Nilüfer senn isminde dmi.:44: senide kaçırdımm tek kaldımm yineee :84::84::84:

3 ay 4 hafta 1 gün.

neden bunu doğru düzgün 4 ay yazmaz anlamıyorum ama olsunn. 4 ay yazısından erken kurtarıyo beni sevgili tickercığım. seviyorum artık tickerımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…