aynen canım.ilk hava degişiminde dinletemedim kendimi.ama şimdi kendisi içiyo hapları aksatmadan.Erkekler sağlığına ç.ok dikkat etmez ondan senin üstünde durman lazım ya üzülme sen sıkma tatlı canını :)
iyilerin duası sizlerle olsun...
kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var yardımcı olabilecek olan var mı ?
Aşkımı gördüm bugüüün
Komutanının oğlunun okul aidatını yatırmak için çıkmış bugün aşkım.
Sağolsun komutan mesai bitimine kadar izin vermiş.
Güzel güzel msnde konuştuk, askeriyeye dönüşte telefonunu kapatmadan önce de öyle bir mesaj atmış ki okurken gözlerimden akan yaşlara engel olamadımÇok seviyorum eşimi ya çook Yarın da nüfus kağıdımın 4-5 fotokopisini yollıcam.Evci düşünüyoruz artıkk
aynen canım.ilk hava degişiminde dinletemedim kendimi.ama şimdi kendisi içiyo hapları aksatmadan.
canım söyle,yardımcı olabilecegim bişeyse seve seve
hoşgeldn cnmiştee geldimm :)
Ya demiştimya benimki bu haftasonu geliyo izine diye,bayramdan hemen sonra da doğum günü ona güzel bir hediye almak ya da yapmak istiyorum sürprizde düşünym ama nasl olcağına tam karar veremedim
sence?
hoşgeldn cnm
esracım konu ne bilmiyorum ama çok üstüne gitme derim ordaki piskolojiden midir herkeste aynı mıdır bilmiyorm ama biz de arada tartışınca ben ne kadar üstüne gitsem o o kadar naz yapıyo ,kendi haline bırakınca kendi yanaşıyo zatn olumlu oluyo yavaş yavaş :)
bilmiyorum canım benimki çok bunaldı herşeyiyanlış anlıyor ve ben artık çok yoruldum en kötüsü de daha 10 ayımız var )):
evet bende kaç senedir kk ile birlikte çok şeyler ögrendim çok iyi arkadaslar edindim
hee heee evetttt benim oburluk akşamımsagol bebem yaa.kullanıyo ilaçları.geçen sefer dogru dürüst kullanmadı biliyosun,şimdi ben alarmı duymasamda sabah 8 de fırlayıp kendi içiyor kıyamam...bugün yine fenalaştı garip etkileri var bu hastalıgın ya.Allah beterinden korusun herkesi...evet bende 3 ay daha yanımda olacagı için çok mutluyum.tabii hastalık olmasaydı keşke ama olsun hastalıgın güzel tarafı da bu oldu bize...ama askerlik 44 gün uzayacak bu durumdan ama olsunnn amannnn..iyi olsun da kocişimmm başka bişy istemiyorum
PEHHH PEHHHH PEHHHHHHHHHHHH
canım geçmişler olsun nesi var askerinin neden igne vuruluyo?:26:
herkese selamlarrrr hayırlı akşamlar
kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var yardımcı olabilecek olan var mı ?
anladım canımm.şimdi bi anda aklıma bişy gelmedi ama düşünecegim
Ya demiştimya benimki bu haftasonu geliyo izine diye,bayramdan hemen sonra da doğum günü ona güzel bir hediye almak ya da yapmak istiyorum sürprizde düşünym ama nasl olcağına tam karar veremedim
sence?
hoşgeldn cnm
Saol canım aslında büyük birşeyi yok soguk algınlıgı bademcikleri var şişiyor ama sanırım bünyesi güçsüz askere gitmedende olunca hastaneye kaldırıyorlardı serum takıyorlardı öyle geçiyordu.Şimdide geçmediği için igne vurucaklar cumaya kadar
hazırlıklar tamaaammmm; kıl tüy yolundu, ayakkabılar silindi, ütüler yapıldı, duşlar alındısabah 7'de kalkılacak, kahvaltılar, makyajlar yapılacak, ciciler giyilecek, 9'da evden çıkılacak, 9 buçukta kuaförde olunacak, saçlar fönlenecek, 11'de aşk aşti'den alınacak Rabbim izin verirse
Bu ne kııı halvet hazırlığı gibiKusura bakma Hürremden sonra akla ilk gelen bu oldu
çatlak yaao günler de gelir belki yavrum yaa sen çok izleme o diziyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?