Halbuki hafif halini koyduydum
aynennnnn
ay bu akşam salak gibiyim yaaa.şaşkın şaşkın bakınıyorum deminden beri...bi yandan yatmak istiyom bi yandan oturmak hooofffff
Ayyy canım direkt girdik muhabbete soramadım nasılsın diye, iyi misin bakayım bir sorun yok de mi?
Ben de garibim, sabah çok canım sıkkındı şimdi de mutluyum ve moralim yerinde belli olduğu üzere
olsun cnm yaa ne demek
ya aslında pek iyi degilim cnm...agladım bu akşam baya bi..bazen doluyorum böyle çok şeylere...
Hee malum konular....Ağlama kuzum ağladıkça daha kötü oluyor ben de gündüz çok hislendim, duygulandım, ağladım biraz ama şimdi iyiyim Allaha şükür.... İki gündür bilet arıyordum yer yoktu, ek sefer de açmayacaklarmış ulaştırma bakanlığı sınır koymuş bugün tekrar görüştüm firmalarla ona canım sıkılmıştı, ama babmla abim ayarlamışlar Antalyadan sağolsun çok mutlu oldum, bugün de haftanın sn günüydü, yarın da yeni okul arkadaşlarımla buluşacağız, ardından kayınvalidemle görüşeceğim, restorana davet etti..... Belki onda kalırım yarın gece....
sagol cnm şimdi daha iyim ama dedigim gibi işte havada gibi bi acaipim
ne bileti cnm ?hmm kayınvalide ile görüşücen hee güzelll.degişiklik olacak sana da canım yaa.sevindimmm.hep mutşu olmanı diliyom kuzummm
hesnoşum yaa kusuruma bakmazsan ben çıkıom cnm bi acaip oldum midem agzıma geliyo sıcak bastı birden noluyo böyle yaaaöptüm canım konusuruz yine.
Hee sabah üzüntülü olmamın sebeplerinden biri de bir öğretmen arkadaşımın kedisi camdan atlamış, 5. kattan, ameliyata almışlar ama sanırım felç kalacak, çok üzgündü, ben de üzüldüm, ben de de var ya aşırı bağımlılık yapıyor evcil hayvan anlıyorum onu....
Canım salı akşamı Antalya'ya ailemin yanına gideceğim bayram tatili için, bilet kalmayınca canım sıkılmıştı ama hallolduÇok istiyorum gitmek, bir an evvel zaman geçsin annemin babamın, abimin ve yeğenlerimin yanına gideyim istiyorum, ablam olamayacak aramızda maalesef, o İzmir Dikili'de yeğenlerimle birlikte, keşke onlar da gelebilseydi, tam olacaktık....
Uzun zamandır kayınvalidemle görüşemiyoruz ancak telefondan, yarın boş günüm diye söz vermiştim, gideyim de iki kaynatalım, bana kahve falına baksın heheBayramda görüşemeyeceğiz zaten hem gönlünü almış olayım
Teşekkür ederim tatlım hepimiz mutlu oluruz inşallah...
ay düşün artık antalyadan bilet aldılar diyosun ben de soruyom halaaa mazur gör cnm kafa yerinde degilamaa çok sevindim senin adına vallahi yaa.dolu dolu geçiriceksin bayramı ohhh sefan olsun. olsun ya ablacagınlada görüşürsün bi ara napıcann fal mıııııııııı ben uzun zaman oldu ne kapatıyorum ne bişyy eskiden içtigim gibi kapardım neyse taklım sen okumusundur ikinci yazdımı öptüm seni ALLAHA EMANET OL
:92:19.10.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
....88 funda_bayram .....
...97 okyanus1...
… 101 denizgzr…
…109 cituhanba…
... 120 uguruntugbası ...
...120 _CeyDa_...
...120 alya32...
…125 cerenbayram…
...125 yesim. ...
...127 p_i_n_a_r...
...129 flores…
...142 harme...
…165 eliif59…
…170 cnmsın64…
Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz
...211 holofira...
…212 fatihatice03…
…212 duygum…
…213 superisiii…
…213 bOniTO…
…214 DerinSu…
...214 cesurcvcv
…214 kubra17…
…214 aalis…
… 216 omerabia…
…216 yener_tugba…
...219 hera91...
…219 goqce…
…220 ErreS…
:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:
…237 SeNLeYM…
…293 H_İ_S…
Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
…305 BerrakSudakiKirmiziBalik…
....306 nesliiiiiiiiii...
…307 Brrk…
...307 OZGEGURUR...
...307 esraa42...
...308 dilara1331
…309 Kayra95...
…309 buket1811…
…309 iboebru….
...309 kelebekd ...
...399 GRGR...
....399 chidoshimedo
...399 tugbaoguzhan
...399 BerlD...
Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz
...HER ŞEY VATAN İÇİN...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
yehuuuuuuu bnide eklemişsin tşklerrrrrrrrrrEllerine sağlık hesnacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?