elbet bitecek tabide ,çabuk bitseydi iyiydi.daha bukadar daha var
Evet o bu kadar daha var düşüncesi insanı deli ediyor ama bu sefer yokuş aşağıya iniyorsun
Daha çabuk geçicek bu saatten sonra
inşallahh yasemin.artık bütün uvuzlarımla özlüyorum v dayanamıyorm ...
Evet o bu kadar daha var düşüncesi insanı deli ediyor ama bu sefer yokuş aşağıya iniyorsun
Daha çabuk geçicek bu saatten sonra
Selam kızlar nasıl gidiyor şafaklar
Canım çok geçmiş olsun. az olsada gördün ya bunada şükür be tatlım hiç değilse doya doya sarıldın kokusunu içine çektin ya o bile yeter
Ben görmeyeli 4 ay olcak ve bu gidişle hazirana kadar da göremicem galiba
Benim Canımın içi Onbaşıı olmuşşş..
nerde bu topikin sakinleri yaayeşiim,tuba,hesnaa,yasemin,ebruu,nilü, ve sayamadığım bütün kızlar nerdesinizz hepinizi çok özledim!!
slm cnm nasılsın
aman tanrııım :) kimler gelmişş.. canım hoşgeldin nerelerdesin senn..ben iyiyim sen nasılsın
bende iyiyim cnm bu sıralar sınavla kafayı bozdum, kasımda sınavım var
ayy alese mi giricen şekerim allah yardımcın olsun :)
99 u görmek istiyorum yaaaaaaa
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Geçmiş olsun canım, adetken öyle oluyor maalesef....
Heee kaçırdın tabe, bugün gel görüşelim canım ne demek
selam canlarım
mehmet'im geldi ve gitti. gelmesiyle gitmesi bir oldu her zamanki gibisabah 11.15'te geldi, akşam 17.30'da gitti kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki içim boşalmış gibi. hiç böyle olmamıştım çekindiğimiz fotoğraflara bakıyorum sanki o anları yaşamamış gibiyim, rüyaymış da uyanmış gibi... günün en özel, en güzel anı ise; ilk kez aynı yağmurda ıslanmamız oldu
mr sonucunda da sadece spor istirahati verip egzersiz yapması gerektiğini söylediler, 3 ay sonra kontrole gelecek. internetten araştırdığım kadarıyla 3. dereceden menisküs yırtığının ameliyat edilmesi gerekiyormuş. belki 3 ay sonra ameliyat için gün verirler. çünkü doktor kaç aylık asker olduğunu sormuşameliyatlar da kısa süre kaldığında yapılıyormuş.
şimdi yılbaşına kadar görüşemicez
Yok tatlım niye utanasın ben sizin adınıza seviniyorum. benimki kendi istiyor gelmemek gitmememi kendi bilir Allah kısmet ederse haziranda ben gidicemde işte zaten haziranda gittikten sonrada 1 ay içinde o gelicek bir anlamı kalmıcak yane herneyse hayırlısı olsun canım benimçok sağ ol canımmmçok şükür...
ben de 2.5 ay görmücem şimdi; ama senin için çok daha zor tabii. 4 ay, dile kolay... bir de yaşayana sorsiz böyle yazınca ben kendimden utanıyorum valla :26:
hayırlı olsun canım :107:
Benn burdayımkiii geldimkiiiiiinerde bu topikin sakinleri yaayeşiim,tuba,hesnaa,yasemin,ebruu,nilü, ve sayamadığım bütün kızlar nerdesinizz hepinizi çok özledim!!
bendeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?