Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elbet bitecek tabide ,çabuk bitseydi iyiydi.daha bukadar daha var

Evet o bu kadar daha var düşüncesi insanı deli ediyor ama bu sefer yokuş aşağıya iniyorsun
Daha çabuk geçicek bu saatten sonra

Evet o bu kadar daha var düşüncesi insanı deli ediyor ama bu sefer yokuş aşağıya iniyorsun

inşallahh yasemin.artık bütün uvuzlarımla özlüyorum v dayanamıyorm ...

inşallahh yasemin.artık bütün uvuzlarımla özlüyorum v dayanamıyorm ...

Selam kızlar nasıl gidiyor şafaklar

Selam tatlım. Şafak karanlık gidiyormu gitmiyormu aynayamıyorum
Senn napıyorsun nasılsın taze nişanlıı fotonu koymuşun ama çok güzel durmuş gibi ama uzak pek anlayamıyorum çok merak ettim senii yaa

çok sağ ol canımmm çok şükür...

ben de 2.5 ay görmücem şimdi; ama senin için çok daha zor tabii. 4 ay, dile kolay... bir de yaşayana sor siz böyle yazınca ben kendimden utanıyorum valla :26:

Benim Canımın içi Onbaşıı olmuşşş..

hayırlı olsun canım :107:

yasminim hayırlı uğurlu olsun nişanın, Allah tamamına erdirsin

kimseler yok ama selamımı verim ben

nerde bu topikin sakinleri yaa yeşiim,tuba,hesnaa,yasemin,ebruu,nilü, ve sayamadığım bütün kızlar nerdesinizz hepinizi çok özledim!!

Son düzenleme:

geçmiş olsunn canım. Allah şifa versin

Yok tatlım niye utanasın ben sizin adınıza seviniyorum. benimki kendi istiyor gelmemek gitmememi kendi bilir Allah kısmet ederse haziranda ben gidicemde işte zaten haziranda gittikten sonrada 1 ay içinde o gelicek bir anlamı kalmıcak yane herneyse hayırlısı olsun canım benim

Saoll tatlımm inşallah hayırlısı olur aşkım için.
nerde bu topikin sakinleri yaa yeşiim,tuba,hesnaa,yasemin,ebruu,nilü, ve sayamadığım bütün kızlar nerdesinizz hepinizi çok özledim!!
Benn burdayımkiii geldimkiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…