Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok mutluyum bugün aşkım aradı sabah gitti gideli ilk kez sabah aradı:d
bana günaydın dedi ne kadar özlemişim günaydın sözcüğünü ondan duymayı
şafak 88 oldu az kaldı kavuşmamıza.....

Canım çok geçmiş olsun. az olsada gördün ya bunada şükür be tatlım hiç değilse doya doya sarıldın kokusunu içine çektin ya o bile yeter

Ben görmeyeli 4 ay olcak ve bu gidişle hazirana kadar da göremicem galiba
ebrusum nasılsın tatlım az kaldı safak gıt gıde hasret daha da artıyo
İyi diyelim iyi olsun tatlım. Evet yavrum öyledirr ya daha bir telaşlı daha bir heyecanlı daha bir özlem artık dayanılmıyordur.

Allahım sabır versin hepimize yavrum.

Günaydınnnn canlarr şafak olmuş 99 allahın izniyleeeee:98:

"... 24 ERZİNCAN ..."
Selam olsun Munzur'una, Fırat'ına, Dumanlı'na...
Selam olsun Kara kışına, Toprağına, Çağlayan'ına...
Selam olsun Arpana, Buğdayına, Üzümüne, Tulumuna...
Selam olsun 24 ayar memleketim Can ErzinCAN'ıma...

Eki Görüntüle 535981

"...Seni diyar etmiş kendine dedem,
Başımın tacısın Gülüm ERZİNCAN..."

ben kocamı gormeyeli 8 ay oldu :'( mehtap bıle yok... safaksa uzak.. ben ne yapayım nasıl dayanayım.. bıran once kıs bastırsın sonrad bıtsın hayırlısıyla kocam gelsın kokusunu ozledım :'( unutmaktan korkuyorum.. burnum sızlıyo bı yerde adı bıle gectıgınde gözlerım doluyor.. Allah'm bana dayanma gucu ver.. butun asker ve asker yarenlerıne dayanma gucu ver :'43:

Bende sevdiceğimi tam 8 aydır görmüyorum, en son 6 şbatta gördüm..Kars'a gittim yanına..

Ama o izine gelmedi, izin kullanmayalım daha erken bitsin dedik.. Öylede oldu son 24 gün..

Allah tüm askerlere ve asker bekleyenlere sabır versin...

ben de bı tek benm sanıyorum ızın kullanmadan bekleyen.. Allah sabır versn cnm cok az kalmıs sıze de... ıns bız de o gunlerı goruruz.. benm esım bı de tuncelıde.. 1 saatlık mesafede ama gıdıp goremedm yollar kapalı tehlıkelı.. o yuzden de cok bunaldım zaten.. ama o ıyı olsun saglıksı olsun tek tesellım bu..

Sen nerede yaşıyorsun ?

boyle yapmamalısın oo daha kotudur unutmak ne demek bence öyle düşünme askerlıkte göz görmeyınce gonul katlanır die bir sey yok aklına bıle gelmemelı böyle şeyler:126:

Selam kızlar nasıl gidiyor şafaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…