bitecek allahın izniyle yasminim gececek
ama günler düştükçe daha bir yavaslıyor haaa çok enterasan
geçmiş olsunn canım. Allah şifa versin
Yok tatlım niye utanasın ben sizin adınıza seviniyorum. benimki kendi istiyor gelmemek gitmememi kendi bilir Allah kısmet ederse haziranda ben gidicemde işte zaten haziranda gittikten sonrada 1 ay içinde o gelicek bir anlamı kalmıcak yane herneyse hayırlısı olsun canım benimSaoll tatlımm inşallah hayırlısı olur aşkım için.
yehuuuuuuu bnide eklemişsin tşklerrrrrrrrrrellerine sağlık hesnacım
nerde bu topikin sakinleri yaayeşiim,tuba,hesnaa,yasemin,ebruu,nilü, ve sayamadığım bütün kızlar nerdesinizz hepinizi çok özledim!!
sağoll canımm ben geldimmm sen nerdesinn
Rica ederim ne demek, görevimiz
Gezmelerdeydim kızlar, daha yenilerde girdim eve üstümü değiştirdim, sizlerin yanına geldim
Hesna burdasın biliyorummmm çık ortayaaa
Aynen tatlım öyle sağlıklı olsnlae iyi olsunlarda geçer elbet.sağ ol tatlışım, inşallah
onların canı sağ olsun da varsın biz görmeyelim nasıl olsa bitecek
bu arada biz uzun zaman sonra kavga ettiksüre alacağım kontörü yedi çok kızdım ben de :26: sonra büyüdü kavga. kontör de yükleyemicem uzun süre, onun da süresi yok. yani uzak kalcaz bir süre. sadece çarşıdan çarşıya görebilcez birbirimizi sanırım
He he çıktım çıktımSizden de bir şey kaçmıyor
Bir kahve yapıp geliyorum kendime bekleyin beni anacıııımmmm
Ohh ohh hoşgeldin ablacımGezmelerdeydim kızlar, daha yenilerde girdim eve üstümü değiştirdim, sizlerin yanına geldim
Aynen tatlım öyle sağlıklı olsnlae iyi olsunlarda geçer elbet.
Senle konuşmuştur tatlım neden kavga ettinizki bunun için
Hadi biz ediyoruzda oda beyimizin telefonu faturalı sağolsun baya yüksek geliyor ona kızıyorum ben
İyi diyelim iyi olsun tatlım sen nasılsınn?ebruu naber tatlımmm
İyi diyelim iyi olsun tatlım sen nasılsınn?
Hımm anladım tatlım. yok benimki arar orda bile arkadaşalrı çağrı atıyor o arıyor benimle konuşutuğunda hep dkkası bitmiş oluyor saolsun o yüzden sinir oluyorum. biz pek konuşmuyoruz ailesini hergün arıyor nerdeyse bide ondan herlde tatlım.benle konuştu zaten. çağrı atıyordum arasın diye açıverdi. benim tepkim de sert oldu birazbizde de aynı sorun var maalesef. sürekli aşıyoruz onun süresini :26: ama benden başkasını aramaz bir de onu yapsa ailesi isyan eder
Hayırdı canım noldu naptın? :44:iyi çok şükür canımmm iş açtım yine başıma da düşündükçe kızıyorum kendimee
tamam canım ama belli olmaz çıkabilirim ben. evde değilim çünkü yeğenim uyanırsa çıkmam lazımm
Ohh ohh hoşgeldin ablacım
Hayırdı canım noldu naptın? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?