Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bitecek allahın izniyle yasminim gececek
ama günler düştükçe daha bir yavaslıyor haaa çok enterasan

ben iyi gibiyim şuan çok çok zor değil. daha doğrusu 130lar öyle bi zor geçti ki bana göre bitmek bilmedi. o dönemden sonra rahatım Allah'a şükür. Şu 100lerden bi düşsek hızlı geçicek gibime geliyo inşallah öyle olur

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:119

Plakalara gelme şafağı:38

Çift Hanelere gelme şafağı :20

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

geçmiş olsunn canım. Allah şifa versin

sağ ol tatlışım, inşallah

onların canı sağ olsun da varsın biz görmeyelim nasıl olsa bitecek

bu arada biz uzun zaman sonra kavga ettik süre alacağım kontörü yedi çok kızdım ben de :26: sonra büyüdü kavga. kontör de yükleyemicem uzun süre, onun da süresi yok. yani uzak kalcaz bir süre. sadece çarşıdan çarşıya görebilcez birbirimizi sanırım

Son düzenleme:
yehuuuuuuu bnide eklemişsin tşklerrrrrrrrrr ellerine sağlık hesnacım

Rica ederim ne demek, görevimiz

nerde bu topikin sakinleri yaa yeşiim,tuba,hesnaa,yasemin,ebruu,nilü, ve sayamadığım bütün kızlar nerdesinizz hepinizi çok özledim!!

sağoll canımm ben geldimmm sen nerdesinn

Gezmelerdeydim kızlar, daha yenilerde girdim eve üstümü değiştirdim, sizlerin yanına geldim

Aynen tatlım öyle sağlıklı olsnlae iyi olsunlarda geçer elbet.
Senle konuşmuştur tatlım neden kavga ettinizki bunun için

Hadi biz ediyoruzda oda beyimizin telefonu faturalı sağolsun baya yüksek geliyor ona kızıyorum ben

Son düzenleme:

benle konuştu zaten. çağrı atıyordum arasın diye açıverdi. benim tepkim de sert oldu biraz bizde de aynı sorun var maalesef. sürekli aşıyoruz onun süresini :26: ama benden başkasını aramaz bir de onu yapsa ailesi isyan eder

Hımm anladım tatlım. yok benimki arar orda bile arkadaşalrı çağrı atıyor o arıyor benimle konuşutuğunda hep dkkası bitmiş oluyor saolsun o yüzden sinir oluyorum. biz pek konuşmuyoruz ailesini hergün arıyor nerdeyse bide ondan herlde tatlım.

Hayırdı canım noldu naptın? :44:

canım markete gittik bugün annem, ben, yeğenim. bi anda fena oldum başım dönmeye ellerim uyuşmaya başladı yürüyemedim. çıktık marketten karşısında hastane vardı. tansiyon ölçtürmeye girdim 9-5 çıktı. muayene olmam gerektiğini söylediler. muayene oldum şikayetlerimi söyleyince kan tahlili istedi doktor. kansızlıktan sanırım yaşadıklarım. şimdi sabah gidip tahlil yaptırcam. ve eminim ama yine kan ilacı vitaminler falan vercekler. ve ben yine kilo alıcam zaten kiloluyum bide ilaca başlayınca dahada kötü oluyorum benn:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…