Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
facete tarihte bilinen ilk hayat kadnınında resmini gördüm tam oldu bi bu eksikti zten

holofiraa canımm nilüfer dmi senn adınn :44::44:

evet kuzum aynen öyle

benimki de konuşur canım her gün; ama onlarla konuştuğu süreyle benle konuştuğu farklı. ben onun için hattımı aveaya taşıdım, o benim için faturasıza geçemedi. ben de buna kızıyorum. babasının üzerine hattı gidip onun uğraşması gerek gerçi artık izne geldiğinde...

Tamam canım geldim ben

Hoş bulduk kızlar.... Nilücüm, ebrucum, mervecim, yasemincim ve diğerleri nasılsınız bakiiim

parçalı bulutlu şekerim :26: sen nasılsın???

Hoş bulduk kızlar.... Nilücüm, ebrucum, mervecim, yasemincim ve diğerleri nasılsınız bakiiim
İyi diyelim iyi olsun ablacım sen nasılsın?
Ayy canım kıyamam yaa öle deme herşeyin başı sağlık kullan ilaçlarını bende de kansızlık var hemde hiç yok yane doktorlar şaşırmış kaç aydır ilaçları içiyorum ama hala kansızım heralde ama ben kilo alamıyorum ben çok zayıfım bide bende ne ararsan var hastalıktan kurtulamıyorum tatlım Allah daha kötü şeyler vermesinde bunada şükür. o yüzden ihmal etme canım kullan ilaçlarını.

geçmiş olsun canım yaa, dikkat et... sağlık mı öenmli kilo mu? kendini toparlayınca verirsin geri. tek dert o olsun

Sağlığın düzelsin de gerisi önemli değil canım benim, kiloyu yine verirsin ne olacak, kansızlık sorunlu bir hastalık ben kurtulamıyorum, bir de talasemi taşıyıcılığı var bende, gerçekten dikkat etmek gerekiyor

hani bana kahveeee

Buyur canım ayıp ettin

parçalı bulutlu şekerim :26: sen nasılsın???

İyiyim canım, okudum kavgalaşmışsınız biraz ne oldu ki yine, ufak bir konu büyümüş :44:

Aman canım aman inatçılar inatçı ben kaç yıldır yalvarıyorum ama hala geçmiyor. ya askerde napıcaksın faturalıyı seni karşı taraf arasın boşver arama diyorum yok dinlememiyor kendi kendime söyleniyorum kendi kendime sinirleniyorum susuyorum sinirimden napim dinlemiyor.

geçmiş olsun canım yaa, dikkat et... sağlık mı öenmli kilo mu? kendini toparlayınca verirsin geri. tek dert o olsun

sağolun kızlar kullanıcam mecburen ilaçları. ama dikkat edice düzenli egzersizimi yapıcam bol sıvı tüketicem. zaten biliyodum ben kansızlık olduğunu üşüyodum çnkü çok. saçlarım dökülüyo halsizimm. neyse şifa olur inşallah ilaçlarr

İyi diyelim iyi olsun ablacım sen nasılsın?

İyiylik canım biraz yoruldum sabahtan beri dışarlardaydım, şimdi de yorgunluk kahvesi içiyorum mutluyum yani

madame de pompadour ne kadar doğru bilmiyorum amaa

Yav yine birileri yeni element uydurmuşlar bir yerlerinden... Pompa mompa o nee yaaa resmen dalga geçmişler işte

İnşallah canım inşallah.

Nesem kızlar size doyum olmaz ben kaçar iyi geceler hepinize

oyyy sağolasın canımmm benimmmmmmmm. haklısın kötü kansızlık en kötüsü devamlı halsizlikk var.

bu arada kahve süper oğluma alabilirim seniiii

İyiyim canım, okudum kavgalaşmışsınız biraz ne oldu ki yine, ufak bir konu büyümüş :44:

hee uzun zamandır sesim çıkmıyordu ya zamanı gelmişti uygun ortamı da bulunca kaçırmadım, atladım oğlanın üstüne konuşamıcamız için üzüldüm aslında tek neden o iki aydır faturasını da aşıyoruz ayıp oluyor ailesine :26: saatin 2 olmasını bekliyorum nöbete çıktı gelince konuşalım dedi, düzeltiriz sanırım :44:

oyyy sağolasın canımmm benimmmmmmmm. haklısın kötü kansızlık en kötüsü devamlı halsizlikk var.

bu arada kahve süper oğluma alabilirim seniiii

Evet canım yani lafın kısası kendine dikkat etmen ve ilaçlarını kullanman lazım

Oğluna mı alacan Yahu köpüksüz möpüksüz çayvari kahveyi kakaladım sana

bende 2yi bekliyorumm. devriyesi var Ali'nindee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…