holofiraa canımm nilüfer dmi senn adınn :44::44:
Hımm anladım tatlım. yok benimki arar orda bile arkadaşalrı çağrı atıyor o arıyor benimle konuşutuğunda hep dkkası bitmiş oluyor saolsun o yüzden sinir oluyorum. biz pek konuşmuyoruz ailesini hergün arıyor nerdeyse bide ondan herlde tatlım.
Tamam canım geldim ben
Hoş bulduk kızlar.... Nilücüm, ebrucum, mervecim, yasemincim ve diğerleri nasılsınız bakiiim
facete tarihte bilinen ilk hayat kadnınında resmini gördüm tam oldu bi bu eksikti zten
İyi diyelim iyi olsun ablacım sen nasılsın?Hoş bulduk kızlar.... Nilücüm, ebrucum, mervecim, yasemincim ve diğerleri nasılsınız bakiiim
Ayy canım kıyamam yaa öle deme herşeyin başı sağlık kullan ilaçlarını bende de kansızlık var hemde hiç yok yanecanım markete gittik bugün annem, ben, yeğenim. bi anda fena oldum başım dönmeye ellerim uyuşmaya başladı yürüyemedim. çıktık marketten karşısında hastane vardı. tansiyon ölçtürmeye girdim 9-5 çıktı. muayene olmam gerektiğini söylediler. muayene oldum şikayetlerimi söyleyince kan tahlili istedi doktor. kansızlıktan sanırım yaşadıklarım. şimdi sabah gidip tahlil yaptırcam. ve eminim ama yine kan ilacı vitaminler falan vercekler. ve ben yine kilo alıcamzaten kiloluyum bide ilaca başlayınca dahada kötü oluyorum benn:84::84::84:
canım markete gittik bugün annem, ben, yeğenim. bi anda fena oldum başım dönmeye ellerim uyuşmaya başladı yürüyemedim. çıktık marketten karşısında hastane vardı. tansiyon ölçtürmeye girdim 9-5 çıktı. muayene olmam gerektiğini söylediler. muayene oldum şikayetlerimi söyleyince kan tahlili istedi doktor. kansızlıktan sanırım yaşadıklarım. şimdi sabah gidip tahlil yaptırcam. ve eminim ama yine kan ilacı vitaminler falan vercekler. ve ben yine kilo alıcamzaten kiloluyum bide ilaca başlayınca dahada kötü oluyorum benn:84::84::84:
kimmiş ayyamannn evlerden ırak :18:
canım markete gittik bugün annem, ben, yeğenim. bi anda fena oldum başım dönmeye ellerim uyuşmaya başladı yürüyemedim. çıktık marketten karşısında hastane vardı. tansiyon ölçtürmeye girdim 9-5 çıktı. muayene olmam gerektiğini söylediler. muayene oldum şikayetlerimi söyleyince kan tahlili istedi doktor. kansızlıktan sanırım yaşadıklarım. şimdi sabah gidip tahlil yaptırcam. ve eminim ama yine kan ilacı vitaminler falan vercekler. ve ben yine kilo alıcamzaten kiloluyum bide ilaca başlayınca dahada kötü oluyorum benn:84::84::84:
hani bana kahveeee
parçalı bulutlu şekerim :26: sen nasılsın???
Aman canım aman inatçılar inatçı ben kaç yıldır yalvarıyorum ama hala geçmiyor. ya askerde napıcaksın faturalıyı seni karşı taraf arasın boşver arama diyorum yok dinlememiyor kendi kendime söyleniyorum kendi kendime sinirleniyorum susuyorum sinirimden napim dinlemiyor.benimki de konuşur canım her gün; ama onlarla konuştuğu süreyle benle konuştuğu farklı. ben onun için hattımı aveaya taşıdım, o benim için faturasıza geçemedi. ben de buna kızıyorum. babasının üzerine hattı gidip onun uğraşması gerek gerçi artık izne geldiğinde...
madame de pompadourne kadar doğru bilmiyorum amaa
İyi diyelim iyi olsun ablacım sen nasılsın?
Ayy canım kıyamam yaa öle deme herşeyin başı sağlık kullan ilaçlarını bende de kansızlık var hemde hiç yok yanedoktorlar şaşırmış kaç aydır ilaçları içiyorum ama hala kansızım heralde ama ben kilo alamıyorum ben çok zayıfım bide bende ne ararsan var hastalıktan kurtulamıyorum tatlım Allah daha kötü şeyler vermesinde bunada şükür. o yüzden ihmal etme canım kullan ilaçlarını.
geçmiş olsun canım yaa, dikkat et... sağlık mı öenmli kilo mu? kendini toparlayınca verirsin geri. tek dert o olsun
İyi diyelim iyi olsun ablacım sen nasılsın?
madame de pompadourne kadar doğru bilmiyorum amaa
sağolun kızlar kullanıcam mecburen ilaçları. ama dikkat edice düzenli egzersizimi yapıcam bol sıvı tüketicem. zaten biliyodum ben kansızlık olduğunu üşüyodum çnkü çok. saçlarım dökülüyo halsizimm. neyse şifa olur inşallah ilaçlarr
oyyy sağolasın canımmm benimmmmmmmm. haklısın kötü kansızlık en kötüsü devamlı halsizlikk var.Sağlığın düzelsin de gerisi önemli değil canım benim, kiloyu yine verirsin ne olacak, kansızlık sorunlu bir hastalık ben kurtulamıyorum, bir de talasemi taşıyıcılığı var bende, gerçekten dikkat etmek gerekiyor
Buyur canım ayıp ettin
pompa mıııtübe tübe molla googleye sorunca vikipediden çıkıverdi emme okuyamıcam
İyiyim canım, okudum kavgalaşmışsınız biraz ne oldu ki yine, ufak bir konu büyümüş :44:
Yav yine birileri yeni element uydurmuşlar bir yerlerinden... Pompa mompa o nee yaaaresmen dalga geçmişler işte
oyyy sağolasın canımmm benimmmmmmmm. haklısın kötü kansızlık en kötüsü devamlı halsizlikk var.
bu arada kahve süper oğluma alabilirim seniiii
hee uzun zamandır sesim çıkmıyordu ya zamanı gelmiştiuygun ortamı da bulunca kaçırmadım, atladım oğlanın üstüne konuşamıcamız için üzüldüm aslında tek neden o iki aydır faturasını da aşıyoruz ayıp oluyor ailesine :26: saatin 2 olmasını bekliyorum nöbete çıktı gelince konuşalım dedi, düzeltiriz sanırım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?