kuzum ben çıkmıştım sen geldiğindemehmetle tartıştık dünden beri küstük ama ben yine dayanamayıp aradım barıştık sanırım akşam konuşcaz
aa hayırlı olsunnn canım.ozaman bizi unuttuğun için ceza olaraktan nisan fotolarnı istiyorummmmmm.birde askerin neden geldi hayır olsun inşallah?
tesekkür ederim tatlım benim foto koycam söz ama avatar olarakaskerim ameliyat olmustu o sebeple 30 gün hava degişimi aldı canım
anaam hızınıza ben bile yetişemiyom kuzum haa :) küsme konusunda beni geçtin
neyse bebeğim barışmışınız ne güzel darısı barışamayanların başına :)
hiç istemiyorum tartışmak, kavga etmek; ama engel olamıyorum bir süre sonra :26: inceldiği yerden kopuyor, tekrar bağlamak da zaman alıyor. giden gidiyor tabii bu süredeinşallah bu son olur artık ben çok yıpranıyorum, çok üzülüyorum, kavga anında çok fevri davranıyorum, aklıma ne gelirse söylüyorum :26: küfür, hakaret, aşağılama falan değil hiçbir zaman; ama... off :26: inşallah canım inşallah bütün küslükler dargınlıklar son bulur bir an evvel
kafamdaa delii sorularrrrr
Düzelmenize sevindim canım inşallah bu son olurNasıl hissediyorsun o önemli, canım nasılsın?
Ne oldu bee offf bugün benim de canım sıkılıyor moral bozukluğu var
daha iyiyim canım ya; ama çok etkilendim. umarım toparlanabilirim, toparlayabilirim :26: desteğin için tekrar teşekkürler...sen nasılsın?
çakma hamileliğim devam ediyohamile olmama imkan yok ama bütün belirtiler var.
konu açtım hatta bugün ama cevap alamadım fazla. kmse yok demekki başka benim gibi
senin neyin var canım
İyi akşamlar kızlar.
Geleneksel bayram temizliği olimpiyatlarının kendi adıma sonuna geldimm
İyi akşamlar kızlar.
Geleneksel bayram temizliği olimpiyatlarının kendi adıma sonuna geldimm
kısmetse anneciğimle biz yarın başlıcazz
İyi akşamlar ben yapmadım temizlik falan sıradan bir haftasonu temizliğiydi aslında detaylı temizlik şart evime gelince yapacağım zaman bulamadım bir türlü, halılar camlar, dolaplar ohoooo bir sürü iş var gelince artık
İyi akşamlar Hesnacım. Tadilat vardı ben mecbur yapıcaktım toz duman karıştı heryere.
Çalışırken zor canım ya .Ufak ufak halledersin sende hepsi aynı anda çıkmaz aradan
Teşekkür ederim canlarım... Ne olsun 8 de geldim eve, yorgunluk var, vakıfta çalışmam vardı bugün, acayip yorucuydu, Trt de çekimler başlayacakmış o yüzden çok çalışıyoruz... Onun haricinde eşimle az görüşebildim ona canım sıkıldı.... Bir debabamlar dönüş bileti bulamamışlar Ankaraya moralim bozuldu bulamazlarsa gidemicem sanırım yaaa
kısmetse anneciğimle biz yarın başlıcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?