Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzum ben çıkmıştım sen geldiğinde mehmetle tartıştık dünden beri küstük ama ben yine dayanamayıp aradım barıştık sanırım akşam konuşcaz

anaam hızınıza ben bile yetişemiyom kuzum haa :) küsme konusunda beni geçtin
neyse bebeğim barışmışınız ne güzel darısı barışamayanların başına :)

anaam hızınıza ben bile yetişemiyom kuzum haa :) küsme konusunda beni geçtin
neyse bebeğim barışmışınız ne güzel darısı barışamayanların başına :)

hiç istemiyorum tartışmak, kavga etmek; ama engel olamıyorum bir süre sonra :26: inceldiği yerden kopuyor, tekrar bağlamak da zaman alıyor. giden gidiyor tabii bu sürede inşallah bu son olur artık ben çok yıpranıyorum, çok üzülüyorum, kavga anında çok fevri davranıyorum, aklıma ne gelirse söylüyorum :26: küfür, hakaret, aşağılama falan değil hiçbir zaman; ama... off :26: inşallah canım inşallah bütün küslükler dargınlıklar son bulur bir an evvel

Son düzenleme:

Düzelmenize sevindim canım inşallah bu son olur Nasıl hissediyorsun o önemli, canım nasılsın?

Düzelmenize sevindim canım inşallah bu son olur Nasıl hissediyorsun o önemli, canım nasılsın?

daha iyiyim canım ya; ama çok etkilendim. umarım toparlanabilirim, toparlayabilirim :26: desteğin için tekrar teşekkürler... sen nasılsın?

Ne oldu bee offf bugün benim de canım sıkılıyor moral bozukluğu var

çakma hamileliğim devam ediyo hamile olmama imkan yok ama bütün belirtiler var.

konu açtım hatta bugün ama cevap alamadım fazla. kmse yok demekki başka benim gibi

senin neyin var canım

İyi akşamlar kızlar.
Geleneksel bayram temizliği olimpiyatlarının kendi adıma sonuna geldimm

daha iyiyim canım ya; ama çok etkilendim. umarım toparlanabilirim, toparlayabilirim :26: desteğin için tekrar teşekkürler... sen nasılsın?

çakma hamileliğim devam ediyo hamile olmama imkan yok ama bütün belirtiler var.

konu açtım hatta bugün ama cevap alamadım fazla. kmse yok demekki başka benim gibi

senin neyin var canım

Teşekkür ederim canlarım... Ne olsun 8 de geldim eve, yorgunluk var, vakıfta çalışmam vardı bugün, acayip yorucuydu, Trt de çekimler başlayacakmış o yüzden çok çalışıyoruz... Onun haricinde eşimle az görüşebildim ona canım sıkıldı.... Bir debabamlar dönüş bileti bulamamışlar Ankaraya moralim bozuldu bulamazlarsa gidemicem sanırım yaaa

İyi akşamlar kızlar.
Geleneksel bayram temizliği olimpiyatlarının kendi adıma sonuna geldimm

İyi akşamlar ben yapmadım temizlik falan sıradan bir haftasonu temizliğiydi aslında detaylı temizlik şart evime gelince yapacağım zaman bulamadım bir türlü, halılar camlar, dolaplar ohoooo bir sürü iş var gelince artık

İyi akşamlar Hesnacım. Tadilat vardı ben mecbur yapıcaktım toz duman karıştı heryere.
Çalışırken zor canım ya .Ufak ufak halledersin sende hepsi aynı anda çıkmaz aradan

İyi akşamlar Hesnacım. Tadilat vardı ben mecbur yapıcaktım toz duman karıştı heryere.
Çalışırken zor canım ya .Ufak ufak halledersin sende hepsi aynı anda çıkmaz aradan

Öyle canım yaa sabah 10 buçuğa doğru çıkıyorum evden akşam 7 de giriyorum hangi ara temizleyeyim, haftasonu da hep dışardayım ancak böyle işte... Detaylı temizliğimi bayram sonrasına saklıyorum, bayramdan sonraki cuma-cumartesi boşum o gün yapacağım... Öyle böyle değil taktım kafama...

Evet sonunda dönüş biletim de ayarlandı, yaşasın, çok sevindim ama bayram diye biraz bindirmişler ne uyuzlar yaaa

inşallah bulunur kuzum, ek sefer falan konur umarım :26:

kısmetse anneciğimle biz yarın başlıcazz

biz de öyle canım yarın başlıcaz. iki gün temizlik, arefe günü sarma, tatlı... zorlu bir süreç bizi bekliyor ben de ev kızı oldum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…