Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah bulunur kuzum, ek sefer falan konur umarım :26:
biz de öyle canım yarın başlıcaz. iki gün temizlik, arefe günü sarma, tatlı... zorlu bir süreç bizi bekliyor ben de ev kızı oldum iyice

Bulduk canım biraz önce ayarladık sağolsun abim bulmuş internetten...

Seni sevimli ev kızı seni... Kıs benden ev kızı da olmazdı haa hiç yaşamadım ev kızlığı nasıl bir şey acaba, hep okuldaydım ben evde değildim, sonra da iş hayatına atıl gene evden uzaklaş, ardından evlen falan... Sanırım olmazdı benden ev kızı

Halledersin canım .Ben öyleyim kafama takayım o an yapıcam.GEce yataktan kalkıp fırın temizlediğimi bilirim

gözün aydın canım. sen ev kızı sürecini atlayıp yarı ev hanımlığına geçmişsin. bu daha önemli sınıf atlamışsın

Halledersin canım .Ben öyleyim kafama takayım o an yapıcam. GEce yataktan kalkıp fırın temizlediğimi bilirim

Ben de iyi ertelerim hehe Çok severim ertelemesini, ama başladım mı da tam olacak her şey öyle yani Şimdi bir de eşim yok gelenim gidenim yok zaten yollarda olacağım o yüzden biraz yüzeysel oldu

gözün aydın canım. sen ev kızı sürecini atlayıp yarı ev hanımlığına geçmişsin. bu daha önemli sınıf atlamışsın

Öyle oldu evet, sürekli okul işleri olduğu için elimi sürdürmezlerdi işe, ardından üniye git şehir değiştir sonra da işe başla şehir değiştir ardından evlen şehir değiştir açıkçası ailemin yanında da kalamadım pek, direkt yarı iş kadını yarı ev hanımı... Yahu mitolojik karakterler gibi oldu böyle de yarısı at yarısı insan olanlar var ya

İyi geceler kızlar.​Çok yorgunum.Tickerımın güzelleşmesini bekleyemicem

mehmet aradı :78: bataryayı şarj edeyim de 12-2 nöbetinde konuşalım dedi. ben gece gündüz demiyorum aramasını bekliyorum. gece 2-4, 4-6, 6-9 nöbetlerinde uykumdan uyanıp, sıcak yatağımdan kalkıp, balkona çıkıp, onunla konuşuyorum. senle konuşurken 2 saat 2 dk gibi geliyor, diyor. ama beni üzmekten de geri kalmıyor

Son düzenleme:

temizlik konusunda en iyisini yapıyorsun. eşin temzlik yapmanı, düzenli olmanı tebrik eder mi bilmiyorum ama insan birilerinden beğeni görmek için de temiz, düzenli olmak istiyor :107:

e biraz öyle oluyor canım canavarus

Valla keşke benimki de öyle arayabilse gece mece demem uyanırım, kalkarım konuşurum offf ama maalesef benimki nöbet de tutmuyor... O yüzden konuşamıyoruz... Gerçi bak nöbette konuşmak da risklidir, onu göze alabildiğine göre demek ki o da senin için bir şey yapıyor demektir...

Yok be tebrik ve taktir edecek birileri gelmiyor ki eve, kayınvalidem bile boş ver kendini yorma sonra çok ararsın bu günlerini dinlenmek istediğinde dinlen kalsın iş güç ne olacak der, hatta yemeği bile geçiştir erkeklere yaranamazsın diyor da gülerim dalga geçerim Canavarusum ben

Ne oldu gene :44:

şu kk da açılan bütün konularda illa birileri ya konuyu küçümsüyo. ya konuyu açanın yaşını küçümsüyo. tuhaf insanlar ya.

sanki onlar bi anda 30 40 yaşına geliyo. yada öyle doğuyodur onlar kimbilirrr

Ne oldu gene :44:

şu kk da açılan bütün konularda illa birileri ya konuyu küçümsüyo. ya konuyu açanın yaşını küçümsüyo. tuhaf insanlar ya.

sanki onlar bi anda 30 40 yaşına geliyo. yada öyle doğuyodur onlar kimbilirrr

Var bazı uyuz tipler, hemen atlayıp konuyu saptırıp farklı şeyler anlatırlar, bir de o kadar haklılardır ki anlatamazsın derdini, özellikle derdim var bölümünü okusan var ya sinir krizi geçirirsin, ben okurum arada bir ama cevap yazmam çünkü biri manyakça bişey dese terslerim kesin

Senin konun nerde canım eklesene linkini...

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-hastaliklari/567371-hamile-olmama-imkan-yok-boyleyim.html

şu sen küçüksün galiba senn yaşın küçük belli tarzı yorumlra gerçekten uyuz oluyorum.

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar naslsınız

İyi geceler canım hoş geldin...

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-hastaliklari/567371-hamile-olmama-imkan-yok-boyleyim.html

şu sen küçüksün galiba senn yaşın küçük belli tarzı yorumlra gerçekten uyuz oluyorum.

Hehehe boş ver aldırma yaa kötü amaçla dememiş belli ki... Var öyle ablaca annece yaklaşanlar Çok anaç ruhlu buluyorum onları... yok aman da aman yok şöyle aman aman sen abla olmuşun artık falan çok komik....

o lafı zaten iyi anlamdamı söylemiş kötü mü bilemiyorum yada ben çok alınganım bilmiyorum.:44:

o lafı zaten iyi anlamdamı söylemiş kötü mü bilemiyorum yada ben çok alınganım bilmiyorum.:44:

Kötü gibi durmuyor boşver aldırma, bu konuyu da yani, merak etme önemli bir şey yoktur... Biraz psikolojik gibi de geldi bana kafanda çok sorun ettiysen tabii girer rüyana ama diğer belirtiler mevsim değişikliği ya da üşüttüğünden olabilir tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…