Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin bayramın da mübarek olsun canım ben de ayrıyım; ama bayram dolayısıyla çift çarşı vermişler cuma ve pazar msnde bol bol görüşcez

hepinizin bayramı mübarek olsun canlarımmm

sağoll canımm çok sevindimm izin vermelerine bizde öyle bişey yok varsada şu an ben bilmiyorumm

Sevdiklerinizle nice güzel bayramlar dilerim kızlar..
Öpüyorum hepinizi..

Canlar hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun
SEvdiğimden ayrı son bayramım benim
Dün çarşımız vardı yarın da var Allahtan şu bayramlarda çift çarşı veriyolar

merhaba kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun..sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bayramlar geçirmenizi diliyorum

Ahhh evet carsi olayi cok guzel ya bizim de 3 gun var carsimiz yarin yine bol bol konusacam esimle

sağoll canımm çok sevindimm izin vermelerine bizde öyle bişey yok varsada şu an ben bilmiyorumm

normalde çıkıyor çarşıya di mi canım?

bize de bize de

Ahhh evet carsi olayi cok guzel ya bizim de 3 gun var carsimiz yarin yine bol bol konusacam esimle

vayy ne güzelll :81:

Son düzenleme:
Kızlar bayramınız mübarek olsun.Sevdiklerinizle daha nice nicee bayramlara inşallahhhhh

günaydın kızlarrrrrrrr

Şanlıurfa'dan hepinizee sevgilerimii yolluyorumm ve bayramınızı kutluyorumm.Sevdiğinden ayrı geçirenlerin,ayrı geçirdikleri son bayram olur inşş

öpüyorum hepinizi

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:113

Plakalara gelme şafağı:32

Çift Hanelere gelme şafağı :14

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Allah'ın izniyle sensiz son bayram sevdiğimmm

selam canlarım kimsecikler yok mu??? inşallah herkesin bayramı tüm neşesiyle devam ediyordur. ben bugün adet oldum, her yerimde bir ağrı... mehmet'im çarşıya çıktı; ama gelen giden, çoluk çocuk derken pek bilgisayar başında duramadım pazar günü de çıkacak inşallah son gün çok kimse gelmez de rahat rahat, doya doya görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…