Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabii ki eksik bir şey var

[video=youtube;4-JvDyqKIyA]http://www.youtube.com/watch?v=4-JvDyqKIyA&feature=g-vrec[/video]

şafak olmuş 207 kim geçmiyor derse yalan söyler,öyle bir geçiyor ki ,istesende tutamıyoırsun.şimdi 200 lerdeyim 300 ünde olanları gördükçe ,içim sıkılıyor ,geri dönüp bakmak istemiyorm.. SON OLARAK onu çok özledim ; öyle böylede değil tepeden tırnağa,alçaktan yükseğe,denizden okyanusa,dereden göle vs vs ...

Son düzenleme:
Tabii ki eksik bir şey var

[video=youtube;4-JvDyqKIyA]http://www.youtube.com/watch?v=4-JvDyqKIyA&feature=g-vrec[/video]

Eksik bir sey mi var derken tam olan neydi ki?

canımmm mehmet 10 günlük izin kullanacak yılbaşında birlikte izmir'e memleketine gitcez

Aniii, eniştemiz hemşerim çıktı yaa 10 mehtap ha vaay bee gözün aydın çiçeğim o 10gün 100günmüş gibi geçsin inşallah

Son düzenleme:
Ama biraz da gülelim dimi facia kadın bu ya, oksijen israfı valla. annesiyle babası bunu yapmış ama bu olmamış

[video=youtube;UAf_JWZgJ6I]http://www.youtube.com/watch?v=UAf_JWZgJ6I&feature=share[/video]

Geldiğine çok sevindim Kasım ama, beni çok hüzünlendireceksin bu sene sen....

Hiç sorma ablacım hele beni nasıl da hüzünlendirecek. 5 gün sonra doğum günüm ve ilk defa ibomsuz kutlicam
Eylül ve kasım aylarını çok severdim ama bu sene hiç sevmedim hatta ben 2012'yi hiç sevmedimmm ananemi sevdiğimi aldıı git artık 2012 git

Bende hiç ama hiç sevmedim 2012 gitsin son 2 ay gidecek inşallah canım

Cidamm bende özledim be kuzum Bende bilemeİm nerde kaldım ama şimdi burdayım

İnşallah canım benim inşallah bitsin artık gün geçtikce dah da zorlanıyorum

Hiç sanmıyorum tatlm yapmazlarr ama keşke yapsalarr

Canım haklısın gün geçtikçe özlem daha da çok artıyordur muhakak Benimde umudum yok ama inşallah yaparlar.Çünkü bende katılıyorum doğudada ve batıda askerlik zor ama doğudakiler için 2 kat daha zor olduğunu düşünüyorum

Öyle tatlım 4 aydır görmüyorumm

Tabiki öyle canım kısmet bu işler ama doğuda daha bir korku var batıda daha sıkı ama doğuda da ruhen daha bir sıkı insan bazen o kadar ümitsiz oluyorki ordayken.
Seninki nereye düşmüştü canım?

Merhaba kızlar,,, nasıl gidiyor askerlik ?
Sizleri unutmadım sadece eskisi gibi giremiyorum foruma

Merhaba kızlar,,, nasıl gidiyor askerlik ?
Sizleri unutmadım sadece eskisi gibi giremiyorum foruma

Aman aman taze nişanlııı hoşgeldin canım benim..
Bizde hala aynı beklemedeyiz tatlım 9 ay boyunca da beklemede kalıcaz
Sen napiosun nasılsın? nasıl gidiyor nişanlılık bakim :)

Katılıyorum canım kesinlikle dediklerinde izin kullanmayı düşünüyor mu canım?
Benim sevgilim de muşa düştü doğu yani canım

Katılıyorum canım kesinlikle dediklerinde izin kullanmayı düşünüyor mu canım?
Benim sevgilim de muşa düştü doğu yani canım

Düşünmüyor tatlım daha doğrusu kararsız bir olabilir diyor bir yok gelmicem diyor.
Bende pek üstüne gitmek istemiyorum çünkü gelip gittiğinde yine aynı acıları yaşıcak geldikten sonra alıştıktan sonra dönmesi daha zor olucak diyor.
Öyle işte tatlım gelmicek diye kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama işte içimde hala bir umut var
Hayırlısı olsun tatlım inşallah rahat eder. Gittimi peki? Nasılmış yeri araştırdınızmı?

Aslında canım bir acıdan cidden izinden sonra tekrar aynı pskolejiye düşüyorsun bana bu yollamam daha zor geldi mesela haklı.
Yeni gitti bugün canım. İnternetten aradım ama yapan pek bulamadım.Daha dağıtım yapacaklar karakola artık yaşayıp öğrenicez.

Tabiki öyle tatlım o yüzden pek bişey diyemiyorum ama tabi özledim yane işte ooff kafamız karışık işte ikimizinde nese hayırlısı olsun tatlım.
Allah kavuştursun tatlım ya zor tabi ama ben ilk gönerdiğimde daha kötü olmuştum 2. gönderdiğimde 1 ay sonra yanına gidicem diye düşünüyordum ondan heralde ama gelmemi istemedi gidemedim ondan

Bende pek int.den araştıramaıştım tatlım ama kötü diye duymuştum siverek sürgün yeri diyorlardı ama çok şükür benimki rahat haberci oldu ve ark.larıda iyi.
İnşallah seninkide rahat olur tatlım karakoldamı olucakki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…