Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaşasıııın bugün ve yarın olmak üzere çift çarşımız varrrr

Soracam hesabını dün gece tekrar neden arayamadığının

Kim Ne Derse Desin ... ! Türk Kızına En Güzel Örnek Asker Yarenidir .. ! Sonuna kadar Sabır onda .. Vefa onda .. Aşk onda... Gurur Onda .. Asalet Onda... Günümüz kızları 460 günlük bir sürede asker beklemeden 30 tane sevgili değiştirirken , Asker Yareni 460 Gün Boyunca Aşkla Gururla Sabırla TEK BİR İNSANI her gün yeniden Aşık Olarak Bekler... Günümüz kızları Şehrinde Gezilcek Yer olmayan yeri Vatandan saymazken Asker Yareni Bilir VATAN Nasıl KAzanılır, VATAN Nasıl Beklenir ... ! ŞEHİT Acısını herdefasında yüreğinde Hisseder.... KİM NE DERSE DESİN TÜRK KIZINA EN İYİ ÖRNEK ASKER YARENLERİDİR... ♥

maşallahhh canımmmmmmmm Çektiğin zor günlerin acısını çıkarcaksınız 9 gün sonra sevdiğinle. heycanını ve mutluluğunu az çok tahmin edebiliyorum. ayy başka ne denebilirki canım yaaa. inan okurken yazını ben bile çok çok çok mutlu oldum. darısı bütün asker yarenlerinin başına inş

Selammm Aman Allahım bazı şafaklar ne kadar düşmüş öyle uğramayalı
Maşallah diyorum

as size de maaşallah canım foto çok güzel görünüyor yasminim, büyük hallerini de koyacak mısın???

Yok canım malesef koyamıcam
Teşekkür ederim canım çok sağol

koyma canım daha iyi koyarsan kaçırmayım diye sordum :112: çok hoş, çok şık görünüyorsunuz, Allah tamamına erdirsin

Teşekkürler canım çok sağol amin inşallah erdirsin rabbim
Darısı başına inşallah bu mutlulugu herkesin yasamasını isterim :116:

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:104

Plakalara gelme şafağı:23

Çift Hanelere gelme şafağı :5

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Millet pazar pazar ailesiyle sanırım, ben çok kötüyüm kızlar nerdesiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…