Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yok canım o zamanlar Çorumdaydım nişanlıyken doktor hastalıktan şüphelendi, 4 ay tetkikler sürdü, eğer çıksaydı hastalık sürekli kan değişimi falan olacaktı ömür boyu bir süreç yani, kesin çözümü ilik nakli, o zamanlar çok korkmuştum ama hastalık çıkmadı Allahtan sadece taşıyıcısıyım, bu sürekli kanımda var olan bir şey yani, eğer eşimde de talasemi taşıyıcılığı çıksaydı sorun olurdu, bulaşmıyor ama bebek engelli sakat ya da hastalıklı doğabiliyor öyle durumda... Muhakkak bir çözümü vardır canım yaa ama ciddi bir hastalık sonuçta bunun için askeriyede hava değişimi filan veriyorlar bulaşıcı diye, ilaçlarını düzgün kullanman lazım... Çok geçmiş olsun, gelecek test sonuçlarına göre bir hal çare düşünürsünüz...

anladım canım neyse ki çok sorun olacak bir şey değilmiş. evet canım ya hepatit b öyle. mehmet'in arkadaşlarından birine vermişler bu nedenle hava değişimi. ben bugüne kadar hiç üzerinde durmadım. kendim için değil sadece mehmet için gittim zaten. düşünsene ona benim yüzümden bir şey olduğunu, ayy Allah korusun evlilik aşamasına gelmeden bu sorunu da aşalım istedik. bir de ter, tükrük yoluyla bile bulaşabiliyormuş. sonuçta elini tutuyorum, öpüyorum off

Evet canım maalesef hepatit b öyle bir hastalık bence dikkatli olun... Doktora danışın muhakkak o bir çözüm yolu belirtir....

Nilücüm çok uykum geldi bugün şafak bile attıramayacağım, yatmaya gidiyorum ben, iyi geceler canım sana, sen de sıkma canını aşısı koruyucusu bir şeyi vardır muhakkak tatlım....

Evet canım maalesef hepatit b öyle bir hastalık bence dikkatli olun... Doktora danışın muhakkak o bir çözüm yolu belirtir....

evet canım öyle yapcaz. benim sonucuma göre ege üniv'den randevu alcaz izmir'e gittiğimiz tarihe birlikte de gitcez inşallah :107: yarın sonucu alıp göstercem bakalım :26: siz ne zaman bebek düşünüyorsunuz canım?

Evet Ege üni hem iyidir bu konularda öyle biliyorum, ben ocak ayından sonra gerekli bütün testler hormonlarla ilgili aklına gelebilecek bütün testleri kontrolleri yaptıracağım ve büyük ihtimalle ilaç kullanımına başlayacağım talasemi nedeniyle kansızlık var çünkü bende, eşim askerden gelir gelmez düşünüyoruz bebek farklı bir sıkıntı olmazsa gülüm... Tekrar iyi geceler...

inşallah sağlıklı, aşkla dünyaya gelmiş bir bebişiniz olur iyi geceler sana da canım...

NOLMUŞ BURDA YA hastalıklar ölümler kol gezmiş.hesnam başın sağ olsun.nilüş çok gçmiş olsun canım

"... 06 ANKARA ..."
Aşkım’la geçirdiğimiz ilk uzun yolculuğumuz Ankara'ya gidişimizdi... içinde kaybolduğumuz :) anılarımızın şehri, Atatürk’ün şehri Ankara’ya selam olsun...

Eki Görüntüle 546536

kötü canım yaa amcamı kaybettik trafik kazasında pc basına uzunca gecmeyişim ondandır hala onun şokundayız
ölüm ne garip şey
Canım başın sağolsun. Allahım mekanını cennet eylesin. çok zor bir durum bende sabahtan beri göz yaşı içerisindeyim bugün doğum günüm ve ananem ilk defa benim doğum günümü kutlayamicak insan unutmuş gibi olsada özel günlerde acısı en derinlerden geliyor. Allahım kimseye yaşatmasın böyle bir acı dicem ama hepimizin gideceği yer orası Allahım hepimize bütün sevdiklerimize hayırlı ölümler versin tatlım.
bayılıyorum özcanın sesine. kızlar normal fragmanlardan farklı birde bu şekilde dinleyin [video=youtube;LrQKqNNiHD8]http://www.youtube.com/watch?v=LrQKqNNiHD8[/video]
Süper tatlım ya bende kaç gündür dinleyip duruyorum ama kızın tek söylediği bölümü daha çok beğeniyorum ben.
"evim sensin" canım 2 kasımda girdi vizyona. bnde izleyemedim hala.

Ali yanımda olaydı onunla izlerdikk pufff. onsuz gitmek hiç içimden gelmiyo.

aynen ya onsuz sinemaya gitmek ona ihanet etmek gibi bir şey ..yani ben öyle gibi hissediyorum hem çok anlamsız onsuz her şey offff
Aynen kızlar ablam kuzenler arkadaşlarım gidelim diyip duruyor ibosuz sinemaya falan gidemem diyorum helede aşk filmine

Tatlım benim çok geçmiş olsun sakın ihmal etme kontrollerini düzenli bir şekilde yaptır.

Bugün doğum günüm ve 4 yıldan beri hep birlikte kutladığım sevgilim ilk defa yanımda yok
Canımın içi o kadar üzgünki yanımda olamadığı için
Bu ayrı kutlicağımız son doğum günüm geldikten sonra hep birlikte kutlicazz inşallah yeterki üzülmesin sevgilim kıyamam ben onaa

Tatlım başınız sağ olsun ya çok kötü bi durum gerçekten
İnsan ecel ile ölümü bi nebze olsun kabullenebiliyor da böyle kaza gibi durumlar çok acı.Allah sabır versin ailenize.

sagol tertom dostlar sagolsun dayanılmaz bir durum kabullenebilmek alışmak zor imkansız hatta

hesnacım sana da tesekkür ediyorum canım dostlar sagolsun allah bize güzel saglıklı aşk dolu ömürler versin inşallah

Ah bu askerlik yüzünden yıl dönümleri doğum günleri kutlanamıyor birlikte Ama canım elbet bu zor günler bitecek kavuşucaz allahın izniyle o zaman bu günlerin acısı çıkartıcaz

canım bnde özcan denizin söylediği yeri çok beğendim. senelerdir özcan deniz hayranlığım vardır ondan öyle sanırsamm. çok karizmatik adam yaaa filme gitme konusunda bnimde içimden gelmiyo. gerçi askerlik olmasa biz yne beraber gidemezdik ama olsun. hiç bişey yapmak gelmiyo içimden
canımm bnmmm doğum günün kutlu olsun. ama üzülme nolur. bak sende diyosun geldikten sonra en güzel şekilde telafi edersiniz bu günlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…