Ben okuyorum tatlım. Yardımcı olabileceğim birşeyse olurum canm.buarada aöf okuyan var mı kızlar yaaa bana bir yardımcı olsanız
İnşş. tatlım benim inşallah..Ah bu askerlik yüzünden yıl dönümleri doğum günleri kutlanamıyor birlikteAma canım elbet bu zor günler bitecek kavuşucaz allahın izniyle o zaman bu günlerin acısı çıkartıcaz
Çok teşekkür ederim tatlım benimcanım bnde özcan denizin söylediği yeri çok beğendim. senelerdir özcan deniz hayranlığım vardır ondan öyle sanırsamm. çok karizmatik adam yaaafilme gitme konusunda bnimde içimden gelmiyo. gerçi askerlik olmasa biz yne beraber gidemezdik ama olsun. hiç bişey yapmak gelmiyo içimden
canımm bnmmm doğum günün kutlu olsun. ama üzülme nolur. bak sende diyosun geldikten sonra en güzel şekilde telafi edersiniz bu günlerii
askeri Manisa Kırkağaç Jandarma Komando olarak acemiliğini yapan var mı arkadaşlar aranızda
Var .. Allah yardımcıları olsun...Zorlayıcı bir yermiş..
askeri Manisa Kırkağaç Jandarma Komando olarak acemiliğini yapan var mı arkadaşlar aranızda
Doğum günün kutlu olsun tatlııımmBugün doğum günüm ve 4 yıldan beri hep birlikte kutladığım sevgilim ilk defa yanımda yok
Canımın içi o kadar üzgünki yanımda olamadığı için
Bu ayrı kutlicağımız son doğum günüm geldikten sonra hep birlikte kutlicazz inşallah yeterki üzülmesin sevgilim kıyamam ben onaa
Ben varımm canım,problem nedir?buarada aöf okuyan var mı kızlar yaaa bana bir yardımcı olsanız
Ben varımm canım,problem nedir?
Darısı sizlere inşallah balımmMaşallah şeker'cim Şafak:10 diyorsunn..
Sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler
Başın sagolsun tubacım,Allah gerıde kalanlara uzun ömürler versin..kötü canım yaa amcamı kaybettik trafik kazasında pc basına uzunca gecmeyişim ondandır hala onun şokundayız
ölüm ne garip şey
Başın sagolsun tubacım,Allah gerıde kalanlara uzun ömürler versin..
NOLMUŞ BURDA YA hastalıklar ölümler kol gezmiş.hesnam başın sağ olsun.nilüş çok gçmiş olsun canım
"... 06 ANKARA ..."
Aşkımla geçirdiğimiz ilk uzun yolculuğumuz Ankara'ya gidişimizdi... içinde kaybolduğumuz :) anılarımızın şehri, Atatürkün şehri Ankaraya selam olsun...
Eki Görüntüle 546536
Tatlım benim çok geçmiş olsun sakın ihmal etme kontrollerini düzenli bir şekilde yaptır.
Bugün doğum günüm ve 4 yıldan beri hep birlikte kutladığım sevgilim ilk defa yanımda yok
Bu ayrı kutlicağımız son doğum günüm geldikten sonra hep birlikte kutlicazz inşallah yeterki üzülmesin sevgilim kıyamam ben onaa
Bugün doğum günüm ve 4 yıldan beri hep birlikte kutladığım sevgilim ilk defa yanımda yok
hesnacım sana da tesekkür ediyorum canım dostlar sagolsun allah bize güzel saglıklı aşk dolu ömürler versin inşallah
Ah bu askerlik yüzünden yıl dönümleri doğum günleri kutlanamıyor birlikteAma canım elbet bu zor günler bitecek kavuşucaz allahın izniyle o zaman bu günlerin acısı çıkartıcaz
şafak 70 karamana
:123: düğününümüze 142 gün kaldı:123:
Canım başın sağolsun. Allahım mekanını cennet eylesin. çok zor bir durum bende sabahtan beri göz yaşı içerisindeyim bugün doğum günüm ve ananem ilk defa benim doğum günümü kutlayamicak insan unutmuş gibi olsada özel günlerde acısı en derinlerden geliyor. Allahım kimseye yaşatmasın böyle bir acı dicem ama hepimizin gideceği yer orası Allahım hepimize bütün sevdiklerimize hayırlı ölümler versin tatlım.
sagolasın ebrucum allah geride kalanlara gani gani sabır versin inşallah
ebrucum mutlu yıllara, inşallah birdahaki doğum gününde sevdiğin yanında olur ve bunun acısını çıkarırsınız
tubacım seninde başın sağolsun allah kimseye genç ölüm ve ani ölümler vermsin
bayılıyorum özcanın sesine. kızlar normal fragmanlardan farklı birde bu şekilde dinleyin[video=youtube;LrQKqNNiHD8]http://www.youtube.com/watch?v=LrQKqNNiHD8[/video]
merhaba kızlarr nasılsınız bakalım
tubacım seninde başın sağolsun allah kimseye genç ölüm ve ani ölümler vermsin
tesekkür ediyorum esra amin sagol canım
Bence Özcan Deniz hiç güzel söyleyememiş yaa, kaç yıldır Yasemin Yıldız dan dinliyoruz şarkıyı, sanırım Yasemin Yıldız da ünlü olayım diye Özcan Deniz e vermiş şarkıyı garibim
Ayrıca "Evim Sensin" filmi "A moment a remember" isimli bir filim var Kore filmi, onun aynısı, ama orjinali daha güzeldir eminim Evim Sensin i izlemedim çünkü, Özcan Deniz de çakma senaryolara bayılır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?