Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sagolasın ebrucum allah geride kalanlara gani gani sabır versin inşallah[/QUOTE]
Amin canım Amin.
buarada aöf okuyan var mı kızlar yaaa bana bir yardımcı olsanız
Ben okuyorum tatlım. Yardımcı olabileceğim birşeyse olurum canm.
Ah bu askerlik yüzünden yıl dönümleri doğum günleri kutlanamıyor birlikte Ama canım elbet bu zor günler bitecek kavuşucaz allahın izniyle o zaman bu günlerin acısı çıkartıcaz
İnşş. tatlım benim inşallah..
Çok teşekkür ederim tatlım benim

İnşallah sağ salim bir gelsinlerdeee neler kutlamicazkkii

askeri Manisa Kırkağaç Jandarma Komando olarak acemiliğini yapan var mı arkadaşlar aranızda

Olmaz mıııııııııı...

Benim nişanlımda acemi birliğini Kıkağaç'ta yaptı canım. Bende iki kez gittim Kırkağaç'a.. Ordanda Kars'a gitti ve şafak: 6 :)

Soracağın birşey varsa, yardımcı oluruz...

Doğum günün kutlu olsun tatlııımmEki Görüntüle 546913 İyi ki doğmuşsun ,seni seviyoruuzz

buarada aöf okuyan var mı kızlar yaaa bana bir yardımcı olsanız
Ben varımm canım,problem nedir?

Maşallah şeker'cim Şafak:10 diyorsunn..
Sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler
Darısı sizlere inşallah balımm
Bu arada dogum günün kutlu olsun tatlım,ayrı gecırdıgınız son dogum günün olur insallah.Nice mutlu yaşlara

kötü canım yaa amcamı kaybettik trafik kazasında pc basına uzunca gecmeyişim ondandır hala onun şokundayız
ölüm ne garip şey
Başın sagolsun tubacım,Allah gerıde kalanlara uzun ömürler versin..

NOLMUŞ BURDA YA hastalıklar ölümler kol gezmiş.hesnam başın sağ olsun.nilüş çok gçmiş olsun canım

çok sağ ol canım

hoş geldin canım şehrimize

Tatlım benim çok geçmiş olsun sakın ihmal etme kontrollerini düzenli bir şekilde yaptır.

çok sağol şekerim bundan sonra daha çok dikkat edeceğim.

doğum günün kutlu olsun canım bundan sonraki tüm özel günlerde yanımızdan hiç ayrılmamak için gittiler. sevdiceğinle daha nice yıllar geçirirsiniz inşallah

bugün kan tahlili sonucumu alıp doktora gösterdim. bunun sonucuna göre bir tahlil daha istedi. o da 5 iş günü sonra çıkacak. ondan sonra daha da netleşecek sanırım. doktor bir açıklama yapmadı, ben de sormadım

Son düzenleme:

Doğum günün kutlu olsun Ebrucum.... Nice sağlıklı doğum günleri geçir ki sevdiğin de yanında olabilsin...

hesnacım sana da tesekkür ediyorum canım dostlar sagolsun allah bize güzel saglıklı aşk dolu ömürler versin inşallah

Amin tatlım....

Ah bu askerlik yüzünden yıl dönümleri doğum günleri kutlanamıyor birlikte Ama canım elbet bu zor günler bitecek kavuşucaz allahın izniyle o zaman bu günlerin acısı çıkartıcaz

Offf öyle maalesef yakında bizimde var yıldönümümüz ama artık bu kaçıncı ayrı geçirmesek olmaz mı

Nilücüm geçmiş olsun tekrardan canım sen nasılsın? :44:

bayılıyorum özcanın sesine. kızlar normal fragmanlardan farklı birde bu şekilde dinleyin [video=youtube;LrQKqNNiHD8]http://www.youtube.com/watch?v=LrQKqNNiHD8[/video]

Bence Özcan Deniz hiç güzel söyleyememiş yaa, kaç yıldır Yasemin Yıldız dan dinliyoruz şarkıyı, sanırım Yasemin Yıldız da ünlü olayım diye Özcan Deniz e vermiş şarkıyı garibim

Ayrıca "Evim Sensin" filmi "A moment a remember" isimli bir filim var Kore filmi, onun aynısı, ama orjinali daha güzeldir eminim Evim Sensin i izlemedim çünkü, Özcan Deniz de çakma senaryolara bayılır....

Son düzenleme:

deme benim yakışıklıma öyleee hıhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…