Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:102

Plakalara gelme şafağı:21

Çift Hanelere gelme şafağı :3

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

ben seviyorum. "neredesin firuze" filmini göz önünde bulundurmazsam tabii. o neydi hala anlamış değilim. hiç izlemedim ama çok itici geldi o film bana

Ayyy evet öyle zaten Demet Akbağ ı da sevmediğim için onun oynadığı filmleri de izlemiyorum, ama Neredesin Firuze filminin şarkısını çok dinledim şimdi yiğidi öldür hakkını yeme

İyilik sağlık diyelim ama eşim çok hasta.... Sen nasılsın canım... Aranız nasıl sevdiceğinle...

iyi canım allaha şükür, yeride değişti şimdi inanılmaz rahat telefon konusundada yeme içme yatma konusundada o yüzden içim rahat

çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin inşallah iyi olur tez zamanda, kendilerine dikkat etmiyorlar bizim de burda içimiz gidiyor... ciddi bişey yok demi cnm

Esracım nereye geçti askerin?Başka bi ilçeye mi başka bir bölüğe mi?

Hadi bakalım hayırlı olmuş yer değişikliği o zaman ne güzel... Allah iyilik versin....

Vallahi önemsiz gibi gözüküyor ama aslında çok önemli, ayaklarıyla ilgili sorunu var ayakta duramıyor, üstüne basamıyor, revire gidiyor, ilgilenmiyorlar ilaç veriyorlar ama ilaçla geçecek bir şey değil, istirahat lazım, postal giymemesi lazım, ayaklarının hava alması lazım, lazım lazım işte ama bilirsin askeriye ilgilenmez eşek gibi çalıştırır, her gün oturamıyor da sonuçta kantin yoğun oluyor, mallar geliyor onları taşıyor falan... Şimdilik bir şey yok gibi duruyor ama ileride çok sorun teşkil edebilir

anladım canım, ben grip gibi birşey sandım ama bu daha kötü... seni de iyi anlıyorum canım eminimki burada olan sana oluyordur çok etkileniyorsundur ama elimizden birşey gelmez inşallah iyi olur kısa zamanda seninde kafan rahatlar

canım daha önce ilçedeydi diyarbakırın şimdi ise köyüne geçti şöför olarak

Hayırlı olsun canım ....

Bu arada grip zaten o ayrı mesele ama düşün ayaklarından o kadar rahatsız ki normal hastalığını düşünecek durumda değil, yapacak bir şey yok, evet sesini üzgün ve kötü duyunca etkileniyorum doğal olarak hastaneye sevk etmeleri gerekiyor ama nerde...

sağol canım(;

ah canım ya biz kadınların birde bu anaç ruhlu oluşları yokmu dert başa ( doğru diyon canım ama sen yinede içini ferah tut belki hasneye gönderirlerde güzelce tedavisini olur eşin şimdi onun canı bir yansa senin canın bin yanıyordur biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…