deme benim yakışıklıma öyleee hıhhhh
ahhh kıyamam ama hiç sevmiyorum Özcan Deniz i yaa
kayıt yenilicem de canım 2.sınıfa gectim ders ekle sil olayını anlamıs degilim yardımcı olur musun bana
ben seviyorum. "neredesin firuze" filmini göz önünde bulundurmazsam tabii. o neydi hala anlamış değilim. hiç izlemedim ama çok itici geldi o film bana
İyilik sağlık diyelim ama eşim çok hasta....Sen nasılsın canım... Aranız nasıl sevdiceğinle...
iyi canım allaha şükür, yeride değişti şimdi inanılmaz rahat telefon konusundada yeme içme yatma konusundada o yüzden içim rahat
çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin inşallah iyi olur tez zamanda, kendilerine dikkat etmiyorlar bizim de burda içimiz gidiyor... ciddi bişey yok demi cnm
iyi canım allaha şükür, yeride değişti şimdi inanılmaz rahat telefon konusundada yeme içme yatma konusundada o yüzden içim rahat
çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin inşallah iyi olur tez zamanda, kendilerine dikkat etmiyorlar bizim de burda içimiz gidiyor... ciddi bişey yok demi cnm
Ayyy evet öyle zaten Demet Akbağ ı da sevmediğim için onun oynadığı filmleri de izlemiyorum, ama Neredesin Firuze filminin şarkısını çok dinledim şimdi yiğidi öldür hakkını yeme
ben ne izledim ne dinledim canımm
Esracım nereye geçti askerin?Başka bi ilçeye mi başka bir bölüğe mi?
canım daha önce ilçedeydi diyarbakırın şimdi ise köyüne geçti şöför olarak
Hadi bakalım hayırlı olmuş yer değişikliği o zaman ne güzel... Allah iyilik versin....
Vallahi önemsiz gibi gözüküyor ama aslında çok önemli, ayaklarıyla ilgili sorunu var ayakta duramıyor, üstüne basamıyor, revire gidiyor, ilgilenmiyorlar ilaç veriyorlar ama ilaçla geçecek bir şey değil, istirahat lazım, postal giymemesi lazım, ayaklarının hava alması lazım, lazım lazım işte ama bilirsin askeriye ilgilenmez eşek gibi çalıştırır, her gün oturamıyor da sonuçta kantin yoğun oluyor, mallar geliyor onları taşıyor falan... Şimdilik bir şey yok gibi duruyor ama ileride çok sorun teşkil edebilir
anladım canım hayırlı olur inşallah
Aaaa ciddi misin şarkıyı dinle ama... HadiiiHem seninki de söylüyor kısss
canım daha önce ilçedeydi diyarbakırın şimdi ise köyüne geçti şöför olarak
anladım canım, ben grip gibi birşey sandım ama bu daha kötü... seni de iyi anlıyorum canım eminimki burada olan sana oluyordur çok etkileniyorsundur ama elimizden birşey gelmez inşallah iyi olur kısa zamanda seninde kafan rahatlar
:119: :119: :119: :119: :119: :119:
Ana şafak:102
Plakalara gelme şafağı:21
Çift Hanelere gelme şafağı :3
:119: :119: :119: :119: :119: :119:
senin için dinliyorum bakk
tiplere bakk
Hayırlı olsun canım ....
Bu arada grip zaten o ayrı mesele ama düşün ayaklarından o kadar rahatsız ki normal hastalığını düşünecek durumda değil, yapacak bir şey yok, evet sesini üzgün ve kötü duyunca etkileniyorum doğal olarak hastaneye sevk etmeleri gerekiyor ama nerde...
bittti bitti yasminim dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?