Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Al benden de o kadar yaa alıştık iyice tembelliğe sanırım.Bende muhasebe kursuna gidiyorum9da. 12de geliyorum eve anca evi topla,yemek yap derken yavuz geliyor okuldan onunla oyun oynuyoruz gün bitiyorr

Senin yine çalışmamakta mantıklı sebeblerin varmış ben tam tembellikten

Senin şafak kaç oldu bacım bu ara.Tezkereci devre sizlermisiniz:26:

merhaba kızlarrrr

Merhaba hoş geldin....

Aza kanaat etmek gerekir.Burası bile rahatlamamıza yetiyor aslında

Tabii ki kesinlikle... Geçenlerde KK da problem vardı giremedim, patladım akşam sıkıntıdan erkenden yatmıştım

kızlarr ben bide utanıyorum bu konularda ya. babama özellikle abimlere söyleyemem ben evlenicem diye

Bir kere söyleyince gerisi geliyor canım yaa utanılacak bir şey yok...

Ne var canım bunda utanıcak.Çıkarsın karşılarına Alişimi seviyorum ben dersiinn

inşallah kolay olur kızlar. birde Ali farklı şehirde yaşıyor ya. gerçi askerden sonra gelicek burda işe gircek ama ya olmazsa ya ıspartada yaşamak zorunda kalırsam. o zaman kesinlikle karşı çıkacaklar biliyorumm

Ne var canım bunda utanıcak.Çıkarsın karşılarına Alişimi seviyorum ben dersiinn

inşallah kolay olur kızlar. birde Ali farklı şehirde yaşıyor ya. gerçi askerden sonra gelicek burda işe gircek ama ya olmazsa ya ıspartada yaşamak zorunda kalırsam. o zaman kesinlikle karşı çıkacaklar biliyorumm

Yok anaam nerdeeeeeee91/3leri bi postalasak sıra bize gelecek inşallah.Şafak da 106 falan herhalde saymama kararı almıştım.

Bende haftasonu babannemde kaldım 2 gün bildisayarımı götürememiştim acele çıktım evden.Patladım sıkıntıdan resmeen

Son düzenleme:
Yok tatlım çıkmaz merak etme sen.

Hoşgeldin Tikirdağlıı

Hoşbuldukk canım :) Tikirdağlı sevdim bunu

Zeyneppp napıyosun kız bayadır göremiyordum seni b

hoşgeldinn canımm

Hoşbulduk yasminim nasılsın

Hoşbulduk canımmm

Son düzenleme:

​Canım bunlar pekte planlı olmayabiliyor.Hayırlısı neyse öyle olsun de düşünme.

kızlarr ben bide utanıyorum bu konularda ya. babama özellikle abimlere söyleyemem ben evlenicem diye

Artık yaşım evde kalmışlar katogorisine ilerlerken bende hala utanıyorum anacım seni anlıyorum.25 ime giriyorum ama bende tık yok

Canım yeşimin de dediği gibi plana uymuyor bazı şeyler.... Benim eşim biz nişanlıyken Antalya ya gitti memleketime iş bulayım orada sen de tayin istersin hem baban böyle olunca daha çabuk ikna olur demişti ama nerdee evdeki hesap çarşıya uymadı, 10 ay boşa kürek salladık Antalyalarda, hatta bir çok şey daha da kötüye gitmişti...Hayırlısı Ankaraymış dedik... Sen yüreğini ferah tut bir şey olmuyorsa hayılıdır de, başka kapı açılır... Belki Isparta sizin için daha hayırlı olur, belki kabul ederler sizinkiler... Olumlu düşün...

noluyo layn burdaaa ben de ağlarım bakın

iyi değilim ben hesna'm yaa, sizlerin sorunlarını da okudum iyice sıkıldı canım mehmet aylardır komutanının şarj aletini kullanıyordu çekmecesinden alıp hiçbir zarar vermemişti. bugün bir arkadaşı başçavuşun şarj cihazı duruyor mu diye sormuş, mehmet de evet deyip vermiş. çocuk da telini kırmış şimdi nasıl şarj etcez biz yaa, nasıl konuşcaz :26:

esracım senin adına sevindim ama :106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…