Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaç kurtar kendini kuzum, senin de moralini yerle bir ederiz yoksa

İyi ki çalışıyosun tatlım o zaman.İnsanın kendisiyle baş başa kalması bazı durumlarda pek iyi sonuçlar vermiyor

Efkar bizim göbek adımız canım benim kaçırtmaz.

insan neyi özler yaşadıklarını mı yaşamak istediklerini mi? özlemi belirleyen tutkular mıdır yoksa; tutku varsa özlem de vardır desem, ne dersiniz buna? uzak düştüğümüzde, uzak olanı yakınlaştırmak özlemek değil midir?

Ceydayı görüyorum tek tük de Pınar hatunu hiçmi uğramaz oldu buralara

hesna, yeşim kaç yaşında evlendiniz kızlar siz??

Ben 24 ümü bitirmiştim canım evlendiğimde, elimde olsa daha erken evlenirdim eşimle ama okuduk, atandık, uzaklara gittik çalıştık zorunlu görevimizi yaptık derken... Ancak yani...

İyi ki çalışıyosun tatlım o zaman.İnsanın kendisiyle baş başa kalması bazı durumlarda pek iyi sonuçlar vermiyor

Evet iyi ki çalışıyorum, ama ben öyleyimdir yaa eşim olmasın çıkıp ekmek almaya bile gitmem o derece yani... Yaşam kaynağım o benim... Cumalarım boş ya geçen hafta sonu 3 gün dışarı çıkmamışım eve kapamışım kendimi düşün yani... Köstepek gibi

Tüh bak başarılı olamadık desene

Napıyosun canım, ya ben şu ziraate bi türlü verip kendimi çalışamadım.Sen çalışıyon mu?

Evde pinekliyorum film izleyip akşama kadar yatıyorum.Ziraatmi oda nesi hiç alakam yok 6 aydır içim kalktı sınav çalış çalış.Abartmıyorum kitaba elimi sürdüğüm vakit bi soğukluk oluşuyor bırakıyorum çalışmak nerdeee

söyle canımm söyleee
18
Oğluşum olmasa bende ne yemek yapardım ne alışveriş.
Benim yaşam kaynaklarım ikiye ayrılıyor

Köstepek mi oldun sen yavruumm .Ay niye hepimiz ayrı şehirlerdeyiz yaaa .Vallahi yatıya geleydik birbirimize çabucak biterdi bu askerlik

Ben 24 ümü bitirmiştim canım evlendiğimde, elimde olsa daha erken evlenirdim eşimle ama okuduk, atandık, uzaklara gittik çalıştık zorunlu görevimizi yaptık derken... Ancak yani...

bnde en geç 2 sene içinde evlenmek istiyorum ama biliyorum ailem bütün akrabalarım karşı gelir yaşım küçük diye.

Al benden de o kadar yaa alıştık iyice tembelliğe sanırım.Bende muhasebe kursuna gidiyorum9da. 12de geliyorum eve anca evi topla,yemek yap derken yavuz geliyor okuldan onunla oyun oynuyoruz gün bitiyorr

Heee minik köstepek...

Ayyy evet yaa ne güzel olurdu, yatıya kalırdık birbirimize güç verirdik bizi bizden başka kim anlar zaten...

bnde en geç 2 sene içinde evlenmek istiyorum ama biliyorum ailem bütün akrabalarım karşı gelir yaşım küçük diye.

Evet çok erken diyebilirler... Düşün ben kadrolu atanmışım, mesleğim var falan yaşımda gelmiş kaç olmuş, babam inat etmişti daha erken diye... Neymiş de yaşımı göstermiyormuşum küçükmüşüm daha falan ama zafer bizim olmuştu

Bana da çok karşı geldiler canım ama sonra baktılar önümde dağ olsa yıkılcak diretmediler fazla

kızlarr ben bide utanıyorum bu konularda ya. babama özellikle abimlere söyleyemem ben evlenicem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…