Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inş canımm. zaten düşündükçe işin içinden çıkamıyorum. en iyisi zamana bırakmak ve bol bol dua etmek

Sıkma kuzum canını bizim için... Yuvarlanıp gideceğiz napalım... Aslında küçücük bir problem değil mi şarj aleti alt tarafı ama işte askerlikte küçücük sorunlar nasıl büyüyor, geçen eşimin telefonu bozulmuştu akşam nasıl canım sıkıldı sinirden ağlamıştım... Umarım bir hal çaresi bulunur canım... Merak etme Mehmet bakar çaresine... Seninle konuşmak var ucunda

tertomm çağırırda gelmem mi yaaa

selamm bacişkolar

Hoş geldin ceydacımmm

inş canımm. zaten düşündükçe işin içinden çıkamıyorum. en iyisi zamana bırakmak ve bol bol dua etmek

Öyle tabiii ben o yıllarda kafayı sıyırmıştım öyle diyeyim çok düşünmekten her şeyi problem etmekten her şey rayına oturuyormuş acı olmadan tatlı olmuyormuş dua etmekten başka çaresi yok yoksa çıldırır insan....

onda şunda bundadır şunda bunda ondadır, mavi boncuk sevdiğimde benim gönlüm ondadır

Napıosunus kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

yok canım. ama olsa keşke bi an önce

olur canım olur dert etme bak ileride bugünleri düşünüp güleceksin bunumu sıkıntı ediyormuşum diyeceksinn hersey bi anda olup bitecek sen bile anlamayacaksın..

Bu arada senin sevgilin nerde asker canım.. benimki afganstan'da

bnde sıyırmak üzereyim canım.bide çevremdeki herkes 25 26 dan sonra evleniyo. o yüzden çok küçük gelicek herkese yaşım.

onda şunda bundadır şunda bunda ondadır, mavi boncuk sevdiğimde benim gönlüm ondadır

Napıosunus kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

bilemedin mavi boncuk bende hihihiih kafayı yidikk hoşgeldin bacım

Ahh ahhh işler sınavlar askerlik bitiyor iş derdi başlıyor

Cida hoşgeldin bacım

asıl sen hoşgeldinnn şekerimmm nabersin

inşallah canım yaa mehmet illa ki bulur da komutan ya sorarsa nerde şarj aleti diye :26: o odaya mehmet'ten başka giren yok çünkü. çocuk bir de yerine yenisini alalım da koyalım diyormuş, sanki mehmet'in sorunu sinir oldum

Bu arada Zeynepp nerelerdesinn bayadır yoktun ortalarda vs. yazdım ama cevap verme gereği duymadın Ya da görmedin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…