Artık yaşım evde kalmışlar katogorisine ilerlerken bende hala utanıyorum anacım seni anlıyorum.25 ime giriyorum ama bende tık yok
Kızlar bana müsaade.Hepinize iyi geceler.Görüşürüzz
Canım yeşimin de dediği gibi plana uymuyor bazı şeyler.... Benim eşim biz nişanlıyken Antalya ya gitti memleketime iş bulayım orada sen de tayin istersin hem baban böyle olunca daha çabuk ikna olur demişti ama nerdee evdeki hesap çarşıya uymadı, 10 ay boşa kürek salladık Antalyalarda, hatta bir çok şey daha da kötüye gitmişti...Hayırlısı Ankaraymış dedik... Sen yüreğini ferah tut bir şey olmuyorsa hayılıdır de, başka kapı açılır... Belki Isparta sizin için daha hayırlı olur, belki kabul ederler sizinkiler... Olumlu düşün...
iyiyim cnm sağol.. Neden sayılırım canım hayırdır birşey mi oldu ?
tertomm çağırırda gelmem mi yaaa
selamm bacişkolar
özlem iyice arttı canım. dayanılmaz olmaya başladıı
Al bendende o kadar
Bu arada isteme falan mı olacak anlamadım canım
noluyo layn burdaaa ben de ağlarım bakın
iyi değilim ben hesna'm yaa, sizlerin sorunlarını da okudum iyice sıkıldı canımmehmet aylardır komutanının şarj aletini kullanıyordu çekmecesinden alıp hiçbir zarar vermemişti. bugün bir arkadaşı başçavuşun şarj cihazı duruyor mu diye sormuş, mehmet de evet deyip vermiş. çocuk da telini kırmış şimdi nasıl şarj etcez biz yaa, nasıl konuşcaz :26:
esracım senin adına sevindim ama :106:
selamm bacişkolar
inş canımm. zaten düşündükçe işin içinden çıkamıyorum. en iyisi zamana bırakmak ve bol bol dua etmek
hoşgeldinn canımmmm gel tabi yaa. eski günlerdeki gibi kalabalık olalımm
siz neyi bekliyosunuz peki askerlik bitti. düğün görelim biran önce
selamm bacişkolar
yok canım. ama olsa keşke bi an önce
Öyle tabiii ben o yıllarda kafayı sıyırmıştım öyle diyeyim çok düşünmekten her şeyi problem etmekten her şey rayına oturuyormuş acı olmadan tatlı olmuyormuş dua etmekten başka çaresi yok yoksa çıldırır insan....
terto hala dün akşamki şarkıyı dinliyorum nerden bulaştırdın yaa
onda şunda bundadır şunda bunda ondadır, mavi boncuk sevdiğimde benim gönlüm ondadır
Napıosunus kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Ahh ahhh işler sınavlaraskerlik bitiyor iş derdi başlıyor
Cida hoşgeldin bacım
Sıkma kuzum canını bizim için... Yuvarlanıp gideceğiz napalım...Aslında küçücük bir problem değil mi şarj aleti alt tarafı ama işte askerlikte küçücük sorunlar nasıl büyüyor, geçen eşimin telefonu bozulmuştu akşam nasıl canım sıkıldı sinirden ağlamıştım... Umarım bir hal çaresi bulunur canım... Merak etme Mehmet bakar çaresine... Seninle konuşmak var ucunda
bende dinliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?