Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana soruyorlar diyorlar ki nasıl gidiyor nişanlılık süreci ??
al soruya bak nişanlısı askerde olana bu sorulur mu
adam yok ki bacım ne nasıl geçsin yani sesini bile zor duyuyorum
amaaaaaaann pırt
Süper gidiyor günümüzü gün ediyoruz deseydin ya sende canım.Ne cins insanlar ya resmen yaraya tuz bazıyorlarr

ben onlarıda değil sadece görmek istiorum onu. öyle resim yada kameradan değil karşımda görmek istiyorum. sesini duymak istiyorum ama telefondan değill. ne biliyim ben hiç doyamadım ona. yeterince göremedim. normal sevgililer gibi olamadık hiç bi zaman. istediğim zaman yanında olamadım yanımda olamadı. ben artık normal bi hayat yaşamak istiyorum. içinde özlem olmayan bi hayat
vayyy efkar sardı yüreciğimiiii

benden gitmiyo hiç o efkarr. yoruldumm artık özlemekten beklemektennn

Al benden de o kadar
Bıktım artık gerçekten bıktııımm

Offf kuzum yaa hiç sorma... Eve gelmek bile istemiyorum bazen eşim yok diye ama tek sığınabileceğim ve kimse görmeden ağlayabileceğim tek yer...

Eşim yok diye yemek bile yapıp masamızda yemiyorum orda burda geçiştiriyorum... Allahım sabır versin bize...

Süper gidiyor günümüzü gün ediyoruz deseydin ya sende canım.Ne cins insanlar ya resmen yaraya tuz bazıyorlarr

öyle valla çok cins insanlar hep de beni buluyorlar zoraki bir nişan ettik ondan da tat almıyorum anasını satayım adam gelcek askerden uzmanlık eğitimine gitcek say tuba bir 3 ay daha yüreğin yeterse

Hayat kolaylaşacağına gittikçe zorlaşıyor canım baksana ya.Geldiğinde hiç vakit kaybetmeyin Yasemin hemen söz,nşan,düğün arka arkaya sıralayın valla.Sadece akşam işten gelmesini bekle özlemle

Hayat kolaylaşacağına gittikçe zorlaşıyor canım baksana ya.Geldiğinde hiç vakit kaybetmeyin Yasemin hemen söz,nşan,düğün arka arkaya sıralayın valla.Sadece akşam işten gelmesini bekle özlemle

canım mümkün değil ilk geldiğinde daha yaşım 20 zaten herkes karşı çıkar. ali istemez zten iş bulmadan.

Bende yataktan çıkmak bile istemiyorum bazen,öyle anlamsız anlamsız yatıyorum.Sanki zaman durmuş gibi geliyo.Bana inat mı ne
öyle valla çok cins insanlar hep de beni buluyorlar zoraki bir nişan ettik ondan da tat almıyorum anasını satayım adam gelcek askerden uzmanlık eğitimine gitcek say tuba bir 3 ay daha yüreğin yeterse

​Tuba yaa yapcak başka iş mi kalmadı daa seçti bunuu?

Bende yataktan çıkmak bile istemiyorum bazen,öyle anlamsız anlamsız yatıyorum.Sanki zaman durmuş gibi geliyo.Bana inat mı ne

​Tuba yaa yapcak başka iş mi kalmadı daa seçti bunuu?

kalmadı desem yeridir valla ben de istemiyorum ama elimden bir şey gelmez ki

[video=youtube;T0dorAuaYzU]http://www.youtube.com/watch?v=T0dorAuaYzU&feature=fvwrel[/video]
Yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni
Yalnız degil ıssız bıraktın

Öyle canım işim gücüm olmasaydı benim de halim o olurdu sanırım... Yataktan çıkmaz, eşim gelene kadar aç ve perişan yaşardım...

Bu aralar bu moddayım zaten

[video=youtube;DFwGWjxDo3k]http://www.youtube.com/watch?v=DFwGWjxDo3k[/video]

Güzel birşeyler mi kaynıyor burda kokusu geliyor
Kaç kurtar kendini kuzum, senin de moralini yerle bir ederiz yoksa
Öyle canım işim gücüm olmasaydı benim de halim o olurdu sanırım... Yataktan çıkmaz, eşim gelene kadar aç ve perişan yaşardım...

İyi ki çalışıyosun tatlım o zaman.İnsanın kendisiyle baş başa kalması bazı durumlarda pek iyi sonuçlar vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…