Süper gidiyor günümüzü gün ediyoruz deseydin ya sende canım.Ne cins insanlar ya resmen yaraya tuz bazıyorlarrbana soruyorlar diyorlar ki nasıl gidiyor nişanlılık süreci ??
al soruya bak nişanlısı askerde olana bu sorulur mu
adam yok ki bacım ne nasıl geçsin yani sesini bile zor duyuyorum
amaaaaaaann pırt
ben onlarıda değil sadece görmek istiorum onu. öyle resim yada kameradan değil karşımda görmek istiyorum. sesini duymak istiyorum ama telefondan değill. ne biliyim ben hiç doyamadım ona. yeterince göremedim. normal sevgililer gibi olamadık hiç bi zaman. istediğim zaman yanında olamadım yanımda olamadı. ben artık normal bi hayat yaşamak istiyorum. içinde özlem olmayan bi hayat1 yıl koskoca 1 yılımız geçti ayrı.Artık yüzümü "o" güldürsün istiyorum.Bende birşeyler alırken eşime danışmak istiyorum,ona yemek hazırlamak,onunla yemek istiyorum.Hatta tartışmak istiyorum
vayyy efkar sardı yüreciğimiiii
Al benden de o kadar
Bıktım artık gerçekten bıktııımm
1 yıl koskoca 1 yılımız geçti ayrı.Artık yüzümü "o" güldürsün istiyorum.Bende birşeyler alırken eşime danışmak istiyorum,ona yemek hazırlamak,onunla yemek istiyorum.Hatta tartışmak istiyorum
Süper gidiyor günümüzü gün ediyoruz deseydin ya sende canım.Ne cins insanlar ya resmen yaraya tuz bazıyorlarr
ben onlarıda değil sadece görmek istiorum onu. öyle resim yada kameradan değil karşımda görmek istiyorum. sesini duymak istiyorum ama telefondan değill. ne biliyim ben hiç doyamadım ona. yeterince göremedim. normal sevgililer gibi olamadık hiç bi zaman. istediğim zaman yanında olamadım yanımda olamadı. ben artık normal bi hayat yaşamak istiyorum. içinde özlem olmayan bi hayat
benden gitmiyo hiç o efkarr. yoruldumm artık özlemekten beklemektennn
Hayat kolaylaşacağına gittikçe zorlaşıyor canım baksana ya.Geldiğinde hiç vakit kaybetmeyin Yasemin hemen söz,nşan,düğün arka arkaya sıralayın valla.Sadece akşam işten gelmesini bekle özlemle
Bende yataktan çıkmak bile istemiyorum bazen,öyle anlamsız anlamsız yatıyorum.Sanki zaman durmuş gibi geliyo.Bana inat mı neOfff kuzum yaa hiç sorma... Eve gelmek bile istemiyorum bazen eşim yok diye ama tek sığınabileceğim ve kimse görmeden ağlayabileceğim tek yer...
Eşim yok diye yemek bile yapıp masamızda yemiyorum orda burda geçiştiriyorum... Allahım sabır versin bize...
öyle valla çok cins insanlar hep de beni buluyorlar zoraki bir nişan ettik ondan da tat almıyorum anasını satayım adam gelcek askerden uzmanlık eğitimine gitcek say tuba bir 3 ay daha yüreğin yeterse
canım mümkün değil ilk geldiğindedaha yaşım 20 zaten herkes karşı çıkar. ali istemez zten iş bulmadan.
Bende yataktan çıkmak bile istemiyorum bazen,öyle anlamsız anlamsız yatıyorum.Sanki zaman durmuş gibi geliyo.Bana inat mı ne
​Tuba yaa yapcak başka iş mi kalmadı daa seçti bunuu?
Bende yataktan çıkmak bile istemiyorum bazen,öyle anlamsız anlamsız yatıyorum.Sanki zaman durmuş gibi geliyo.Bana inat mı ne
Hepsi hayırlısıyla olur tatlım sen merak etme.Önce İş bulur sonra zaten hepsi sırasıyla olur
Ah canım çok zor çookk.Allah beterinden korusun tabi iş iştir ama ne bileyim bu ülkede, bu ortamda çık simit sat en azından can güvenliğin olur.kalmadı desem yeridir valla ben de istemiyorum ama elimden bir şey gelmez ki
Güzel birşeyler mi kaynıyor burda kokusu geliyor
Ah canım çok zor çookk.Allah beterinden korusun tabi iş iştir ama ne bileyim bu ülkede, bu ortamda çık simit sat en azından can güvenliğin olur.
Kaç kurtar kendini kuzum, senin de moralini yerle bir ederiz yoksaGüzel birşeyler mi kaynıyor burda kokusu geliyor
Öyle canım işim gücüm olmasaydı benim de halim o olurdu sanırım... Yataktan çıkmaz, eşim gelene kadar aç ve perişan yaşardım...
pek güzel değil aslında. efkarlıyız bugün hepimizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?